sevidim canım iyi olmasına...hülyam canım hoşgeldin annemle sabah konuştum iyi çok şükür ama amliyat benim tahmin ettiğim gibi kulak içinden olmamış
kulak arkasından açarak yapmışlar yani tahmin ettiğimden dah zor bir durum ama çok şükür sesini duydum duaların için çok sağol hülyam allah razı olsun allahım sanada en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
merhaba canıım
ben biraz yatıyımgözlerimi açamıyorum :111:
yahu vallahi ben bide hala 20 li yaşlara pek bi adapte olamadım gibi. Hala daha 18 17 falan gbi düşünüyorum. Sonrada ufakda cebime gir diyorum kendi kendime.
kızlar küçücksnz yaa ben 27 yaşndaym kardesm 21 yasnda bnm elf sendin demi 21 yaşnda kardesm oluosn sen bnm ben ablayım
canım benim çok iyisin çok içtensin çok seviyorum seni
yok canım üzgün olduğumu hiç belli etmiyorum merak etme moral vermek yerine annemi üzmeyi hiç istemem
kuzumm benimm sağolasın bende seni seviyorum bütün kızları seviyorum yemin ederim ki sen zaten güçlüsün canımıniçi ne yapman gerektiğini biliyosun yapıyosunda bebeğimm dularımız sizinle merak etme emi kuşummm yirimm senii bencanım benim çok iyisin çok içtensin çok seviyorum seni
yok canım üzgün olduğumu hiç belli etmiyorum merak etme moral vermek yerine annemi üzmeyi hiç istemem
ablacımmmbende seninin ablan oluyorumm galiba
ben mayısta 29 olucam
evt ya bayagi zor oluyo yazmasi ismimi soyleyim merve dersin artik ablacimm
kuzumm benimm sağolasın bende seni seviyorum bütün kızları seviyorum yemin ederim ki sen zaten güçlüsün canımıniçi ne yapman gerektiğini biliyosun yapıyosunda bebeğimm dularımız sizinle merak etme emi kuşummm yirimm senii bençatalımda hazır yiyorum bakkk
Kizlarrrrr bende 88 agustos dogumluyum ayrica meggilime sesleniyorummm ASLAN burcuyum hııııhhhhh :)))
Kizlarrrrr bende 88 agustos dogumluyum ayrica meggilime sesleniyorummm ASLAN burcuyum hııııhhhhh :)))
Bende yicem bende ben hamileyimm canim ceker :))))
canımsınız yaaa iyiki varsınız iyki sizin gibi güzel yürekli arkadaşlara sahibim çook sağol hülyammsevidim canım iyi olmasına...
ben birazzan gene dua edeim merak etme
senin güzel duların içinde teşekkür ederim canım allah kabul eder inşallah dualarımızı
tat uyu bakalım uykucu güzeli seni
uyuda büyüsün bebişin
annen rahatsz mı cnm ? :26:
canımsınız yaaa iyiki varsınız iyki sizin gibi güzel yürekli arkadaşlara sahibim çook sağol hülyamm
inşallah canım dualarımız kabul olur
dün bir ameliyat geçirdi canım kulağından 36 yıldır kulağı hep ağrırdı sebebimi sebebi malesef babmın şiddet uygulamsıydı
bu dahada çok canımı yakıyo inan
ablacımmm
oh be mervecm şimdi oldu işteeabla denlsn bana çok severm gerçi kardesm var ama erkk kızlar abla deynce çok hoşma gdıo bi de yaşı benzmesn kardesm yaşasaydı 22 23 olcaktı sizler kdar hemen hemen ...ben dört yaşındayken dogdu altı saat yaşadı sonra da cennete gitti melegmz :26:
kuzumm benimm sağolasın bende seni seviyorum bütün kızları seviyorum yemin ederim ki sen zaten güçlüsün canımıniçi ne yapman gerektiğini biliyosun yapıyosunda bebeğimm dularımız sizinle merak etme emi kuşummm yirimm senii bençatalımda hazır yiyorum bakkk
bende 87 temmuz dogumluyum benım kardeşim 89 dogumlu 2 bebesi var buyuk 4.5 yaşında kucuk 1 yaşında malesef bizim yaşlar gecıyor arkadaşlar daha yaşım küçük deyıp ertemeyin bebeleri inş en kıza zamanda bebişler kucaklarımıza gelir
slm canlarımmm
elfim kuzum nasılsın canımın içi
emine cnm inanki üzüldüm şimdi sebebini öğrenince
baban olmasa çok şey söyliycemde neyse
aka bir yana bana abla denilmesinden hiç hoşlanmama ben 18 yaşında evlendim yeni gelindim ilk bayramımızdı eşimin kuzeni bana abla dedi yaşı bende küçüktü ama boyu bende uzun çok sinir olmuştum ama diyememiştim tabi abla deme bana diye birde bazı erkekler bacım kelimesini çok kullanırlar onada daha çok sinir olurum sanki küfür ediyolarmış gibi gelir banabende tuhafmıyım ne
afiyet olsun elifimmm ye yeeebende yemeğimi yiyim geliyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?