inş cnm ya ama ben konuda biraz çelişkideyim 1 ay önce görümcem düşük yaptı ve çok sarsıldılar çok isityolarda yaşlarıda vardı ve herkese söylemişlerdi o dönemde millet o kadar çok yorum yaptıki bizde eşimle ilk 3 ay kimseye söylemeyelim fln demiştik( DR.LARDA artık öyle diyolarmış 3 ay söylemeyin aileniz dışında kimseye nolu nolmaz diye) aslında bende gibeyim diye haykırmak isityorummmmmm
kızlar bat a ne kadar var listenin en sonunda ben varım..10 temmuz bekle dur yaaa
benim son 74 temmuz bat
evet cnm ya bizde çok üzüldük ama kader işte... ben nasıl ortaya çıkıp bağırayım şimdi herkese gibeyim diye korktum bide
az kalmış bebem ya hayırlısı bakalım ne olcekkk
inşallah canım bu ay gerçekten umudum yok ama...
birde duygusal anlamda da zor çünkü o bebeğini kaybetmiş o açıdan da olmaz..ben detaycıyım biraz..
mesela ben çocuk için uğraşıyorum aa bnm görümcem ne zaman yanıma gelse hamilelikten bahsediyor 2.bebesine hamişde..ama ben etkilniyorum mesela hep bi laf arıyorum..belki bana demiyor ama gelde üzerine alınma bazı şeyleri..
inşallah canım bu ay gerçekten umudum yok ama...
bu ay olmasada daha uzun zamanlar var cnm önünde muhakkak olur yeter ki Rabbim istesin vermeyi...
cnm birsuma söylesene rüyanda görmüştün ya bizi
ne zaman gelecek eşinnnnnn
hilalcim sen miydin birsum mu hatırlamıyorum ama hamileyim yazıyodunuz rüyamda...
buldum bak..hayırlısı tatlım bakalım hangimiz..dilerim Rabbim hepimize versin bebişleri
kayınvalidemleri bekliyorum çok geç kaldılar yaa acıktım ama
şimdi gördüm cnm açık kalmışrüyamda nete girince görüyordum canım aa hanginiz tam hatırlayamıyorum inşallah ikiniz de hamişsinizdir...
normalde rüyalarımı çok net hatırlarım ama bu ara karman çorman görüyorum ve hiç hatırlayamıyorum
hayırlısı tatlım bakalım gelecek günler ne getirecek bizee
aynen cnm rabbim hep en hayırlısını nasip etsin inş..
Kızlaaaaaaar yarın kandil lütfen hepimiz birbirimize dua edelim müminin mümine duası kabul olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?