Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inş cnm ya ama ben konuda biraz çelişkideyim 1 ay önce görümcem düşük yaptı ve çok sarsıldılar çok isityolarda yaşlarıda vardı ve herkese söylemişlerdi o dönemde millet o kadar çok yorum yaptıki bizde eşimle ilk 3 ay kimseye söylemeyelim fln demiştik( DR.LARDA artık öyle diyolarmış 3 ay söylemeyin aileniz dışında kimseye nolu nolmaz diye) aslında bende gibeyim diye haykırmak isityorummmmmm

cnm bnm tamam ama bunlarda doğal şeyler..olacağı varsa olur zaten.ama ben öyle yapamam heralde bu an için bu kadar beklemişken. Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasib eder inşallah..Allahım inşallah onlarada hayırlı evlat nasib eder cnm onların adına üzüldüm..

kızlar bat a ne kadar var listenin en sonunda ben varım..10 temmuz bekle dur yaaa

evet cnm ya bizde çok üzüldük ama kader işte... ben nasıl ortaya çıkıp bağırayım şimdi herkese gibeyim diye korktum bide

evet cnm ya bizde çok üzüldük ama kader işte... ben nasıl ortaya çıkıp bağırayım şimdi herkese gibeyim diye korktum bide

birde duygusal anlamda da zor çünkü o bebeğini kaybetmiş o açıdan da olmaz..ben detaycıyım biraz..
mesela ben çocuk için uğraşıyorum aa bnm görümcem ne zaman yanıma gelse hamilelikten bahsediyor 2.bebesine hamişde..ama ben etkilniyorum mesela hep bi laf arıyorum..belki bana demiyor ama gelde üzerine alınma bazı şeyleri..

Son düzenleme:

aynen cnm bende çok ayrıntı düşünürüm , ufacık bişeye dahi alınsın yada gıpta etsin istemem.eşim pot fln kırar eminim fark etmeden bahsedip durur bebiş bebiş diye

buldum bak..hayırlısı tatlım bakalım hangimiz..dilerim Rabbim hepimize versin bebişleri

şimdi gördüm cnm açık kalmış rüyamda nete girince görüyordum canım aa hanginiz tam hatırlayamıyorum inşallah ikiniz de hamişsinizdir...

normalde rüyalarımı çok net hatırlarım ama bu ara karman çorman görüyorum ve hiç hatırlayamıyorum

Son düzenleme:

hayırlısı tatlım bakalım gelecek günler ne getirecek bizee

aynen cnm rabbim hep en hayırlısını nasip etsin inş..

Kızlaaaaaaar yarın kandil lütfen hepimiz birbirimize dua edelim müminin mümine duası kabul olurmuş

evet cnm sabaha kadar dua,namaz...
Rabbim kulunun duasını duyarmış yeter ki gönülden isteyelimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…