Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yemeye mi gelecekler cnm?? gecikmişler birazcık acıkırsın tabee

evet cnm ya aradım yoldalarmış artık 10 da yeriz yemeği zaten 47 kiloyum çırpı olcam iyice. eşimde aradı varmış .ilk sorduğu şey yemek yedin mi oldu sen bekleme ye yemeğini diyoda olmazki şimdi kesin tam otururum gelirler

yalnız bırakmıyorlar gelinlerini cnmcım..
Allah kavuştursun tatlım..
bende 46 kgdım ama ilaçlar aldırdı şuan 53üm cnm..hamiş olsam 70i bulucam heralde..sende alırsın hamiş olunca boşverr

yalnız bırakmıyorlar gelinlerini cnmcım..
Allah kavuştursun tatlım..
bende 46 kgdım ama ilaçlar aldırdı şuan 53üm cnm..hamiş olsam 70i bulucam heralde..sende alırsın hamiş olunca boşverr

evet cnm beni yalnız bırakmamak için geliyorlar bi hamiş olalımda alırız kiloları evelallah herşeyi aşercem ben şimdiden eşime diyorum ben olursam şunları şunları dolaptan eksik etme diye

evet cnm beni yalnız bırakmamak için geliyorlar bi hamiş olalımda alırız kiloları evelallah herşeyi aşercem ben şimdiden eşime diyorum ben olursam şunları şunları dolaptan eksik etme diye

bnmkide zavallı ona şimdiden acıorumm...
ben normaldede pis boğazım herşeyi cnm çeker.üşenmem evde malzeme varsa yapar yerim saat önemli değil..ama evde yoksaa vay kocişimin halineeee

benim bir kaç gündür sürekli ağrıyor bi de pc bakarken bi 10 dk sonra midem bulanmaya başlıyo aynı şekilde tv izlerken kitap okurken fln da sabit kalınca yani..beyaz bugün yumurtlama dönemimdeki gibi akıntı geldi veee gözüm kararma ve kamaşma arası oldu
inş hilalcimm

cnm ben bu dediklerini ilk aylarda yaşamıştım sonradan anladımki psikolojikmiş..inşallah sen hamilesindir..
şimdi kafama takmıyorum diye olmuyor bunlar bana artık..

bnmkide zavallı ona şimdiden acıorumm...
ben normaldede pis boğazım herşeyi cnm çeker.üşenmem evde malzeme varsa yapar yerim saat önemli değil..ama evde yoksaa vay kocişimin halineeee

aynen bende canım herşeyi çekebilir her an.gece 11 de iskender yediğimi bilirim yada sigara böreği fln yaptıgımı ama azıcık yerim

cnm ben bu dediklerini ilk aylarda yaşamıştım sonradan anladımki psikolojikmiş..inşallah sen hamilesindir..
şimdi kafama takmıyorum diye olmuyor bunlar bana artık..

ben de bugünlerde yaşayacağım bi daha yaşamayacağım sanırım çünkü bugün itibari ile saldım çayıra...aslında gün içinde fazla aklıma gelmiyo açıkçası buraya girince takılıyorum

cnm benm ara ara geliyor aklıma tv izlerken,buraya girince farketmiyor yani.ama artık düşünmek istemiyorum.eskiden daha kötüydüm 1 dk bile aklımdan çıkmıyrdu.
şimdilerde boncuk ve kurdela nakışı falan yapıyorum kafam dağılıyor çok şükür..bi olsun ama popişine popişine vurucam onun ben

yesinler onu o bi olsun da hele ben de çok alıştım çok seviyorum burayı..uzaklaşayım dedim ama yok olmayacak yapamam burası olmadan ama düşünmemeye çalışıyorum artık D

yesinler onu o bi olsun da hele ben de çok alıştım çok seviyorum burayı..uzaklaşayım dedim ama yok olmayacak yapamam burası olmadan ama düşünmemeye çalışıyorum artık D

bende kocam gelsinde hemen gireyim istiyorum topice kopamıyorum vallahiii
hep bebiş konuşmamak lazım hayatım
arada makara yapmak lazım ama değil miii
ooohhhh yeeaaaahhhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…