Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Yap tabii,düşünsene adam böyle iştahla yemeğini yerken mum ışığı falan romantik ortam tutuşturucan eline testi benimki kesin kalkıp ordaki herkesi öper öpüjemm abijim

ne güzel düşünceler bunlar ya düşündükçe düşünesi geliyor insanın dimi? 19 temmuz bizim yıldönümü bu arada

biz ağustosta evlendik kızlar ya ama ben bir ay öncesinden verebilirim hediyesini hiçççç sorun olmaz yani

Yap tabii,düşünsene adam böyle iştahla yemeğini yerken mum ışığı falan romantik ortam tutuşturucan eline testi benimki kesin kalkıp ordaki herkesi öper öpüjemm abijim
evet ya.........zaten bu aralar heyecanla sana bir şey diyim mi deyince hamile misin?diyor......
selamm güzeller nasılsınız bakalımm??

hoş geldin .....ben bugün çoook iyiyim....

Son düzenleme:
ne güzel düşünceler bunlar ya düşündükçe düşünesi geliyor insanın dimi? 19 temmuz bizim yıldönümü bu arada

efet valla kurguladığım bi kaç bişey daha var benim,ama o anki yüz ifadesini görmek lazım onun için çoğundan vazgeçtim bu çişli test olayı iyi.Yada kapıyı karnıma sokuşturduğum yastıkla falan açarım belki adam küt diye düşsün bayılsın hehehe

bizde cumartesi akşam yemeğine çıkmıştık garson içki diye sordu ben yok almıyım dedim eşim aynen böyle yoksa

geçen burda bi arkadaş anlatmıştı eşi fenerliymiş(ki benimkide öle)küöük bi fb tulumu alıp hediye paketi yaptırcakmış içinede yakında minik fanatik geliyor babacım yazcakmış benimde çok hoşuma gitti

sağolun canlarım iyi olmanıza sevindimmm
bende iyiyim kocişle yemek yiyoruz..
haberler var mı gelişme falan???

ayyyy çoook sevindim..florinda cnm hayırlı olsun cnm bnmmmmm..darısı başımıza inşallahhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…