Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ahh kızlar ahh o kadar umutluydum ki geldi benim kırmızılar :26:

Bende kendimi işe vurdum yoksa atlatamıycam bu şoku :26:

azram balım nerelerdesin gelmiyosun eskisi gibi nerelerdesinnn

eminem merhaba canim
bitanem geliyorum da aksamlari burda oluyorum genelde karsilasamiyoruz tatlim
birde bu aralar cok yogundum arkadasimin dogum günü vardi
sonra günüm vardi disarda kahvaltidaydim
tupper partisi vardi falan
birde ev isleri derken
sen nasilsin canim?

Son düzenleme:
slm cnm böyle değiştiriliyormu ya bende değiştirmek istiyorum aslında ne diye ismimi kullanıyorsam kontrol panelindfenmi değiştiriliyor
canım yöneticiler değiştiriyor
öyle kolay bişeydeğil
ben baya uğraş verdim

efettt biraz deşifre oldu sayemizdeeeama ben ferdaya alışmştım yaa zor olucak biraz hülyanın yeni adına bile alışamadım halaa
haklısın aslında canım
ama biraz gizlilik iyidir

sonunda bende hareketlendim avatarımla yani ama çok güsel bakınsana bütün bebekler melektirler aslındaa

kizlar bugun adetimin 8.günü adetlerim düzenli olarak 30 günde bir oluyor ve ben bu ay icin ovulasyon testlerinden aldim internet üzerinden icerisinde 50 adet test var ilk idrarla yapilmamasi gerekiyormus nasil yapacagim hangi saatler arasi olacak lütfen kullanan varsa bana cvp verebilirmi......bu arada kirmizilari gelen arkadaslarda üzülmesinler bende bu ay cok umutluydum ama sagolsunlar hic vakit kaybetmeden birkac saat bile rotar yapmadan tam vaktinde geldiler benim kirmizilarda ama bazi arkadaslarin hamile kalmalari bana gercekten umut verdi ve yeniden calismalar basliyor bu ay.....kirmizilari gelen arkadaslar pes etmeyin günes birgün bizim icinde dogacak unutmayin

canım yöneticiler değiştiriyor
öyle kolay bişeydeğil
ben baya uğraş verdim

haklısın aslında canım
ama biraz gizlilik iyidir

cnm ne yaptın okl işlerini ben ktapla davranş notlarını btrdm daha sınav yapmadk biz ortak sınav yapıoz son sınavları 10da yapcz 13 de son gun not girişi için biraz sıkşçm ama hep oyle oluo sonra yetşıo hepsi

askolsun kizlar neden kimse bana cvp vermiyor soruma lütfen cvp verin önemli benim icin bu ayida bosa harcamak istemiyorum

anladım canım negüzel eğlenmişsindir işte tatlı yorgunluk olmuş seninki
sonunda bende hareketlendim avatarımla yani ama çok güsel bakınsana bütün bebekler melektirler aslındaa

ben yapamadım yaaa niyekiii

sonunda oldu kızlar size kısaca hıkayemı anlatmak ıstıyorum .ben ikinci evlılıgını yapmıs bır bayanım ılk evlılıgımden bır oglum var .suan 5 yıllık evlıyım evlılıgımızın ılk aylarında korunduk sonra eşimle bır bebek sahıbı olmaya karar verdık bır yıl boyunca denememıze ragmen gebelık olmadı dr basvurdugumuzda hareketlı sperm sayısının dusuk oldugunu varıkosal amelıyatı olmasını soyledı.amelıyatı oldu sonra yıne bısey yok .tup bebek denemeye karar verdık ılk deneme basarısızikinci dondurulmuslarla deneme basarısız sonra gectıgımız aylarda saba tumere konuk olan bıtkı tedavılerı anlatan bır bey vardı adı coskun tuncerdı sanırım onun kecı boynuzu kurunu dınledım daha once eşıme ıcırmeye calışmıştım ama tadı kotu oldugu için kiyamamıstım ama bu sefer adam o kadar kesın konusuyordu kı inanmamak mumkun degıldı ceketını atsa hamıle kalır dedı neyse bız bu kuru uygulamaya basladık bu arada nette de bu kuru kullananları arastırıyorum cogu 3 ay doldu hamıleyım yazıyor ben bu kadarda degıldır derken benımde 3 ayım dolmak uzereyken dun hamıle oldugumu ogrendım burda hep huzunlu seylerımı paylastım sımdıde mutlulugumu paylasmak ıstedım rabbım ınsll saglıkla kucagıma almayıda nasıp eder allahım ısteyen herkese nasıp etsın inşll rabbim isteyen kimsenin kucagını boş bırakmasın
ALINTIDIR

balelam, eminemine, ketenhelva, GamzeMesut, reyhan8585 hadi birinizden cvp bekliyorum

başla cnm bence yarında itibaren diyete erteleme hiç ne kadar cabuk başlarsan o kadar kar

merhaba canım..
sabah ilk idrarınla yapmayacaksın ovulasyon testlerini doğrudur...

ilk idrar dışındakilerle yapabilirsin...ama dikkat et en az 2 saat sıvı almamış ol vede en az 2 saatlik israrınla yp

çok çok sevindim okuyunca..

ben bu ay hamile kalacağımmmm inşallahhhh

bizim 5 ay oldu külere duygummm gelio az kaldı meleğimm demek

sıra bize gelioooo Allahın izniyleeee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…