balelam, eminemine, ketenhelva, GamzeMesut, reyhan8585 hadi birinizden cvp bekliyorum
slm kızlar annemleri bırktım evime döndüm onlarda inmişler zaten.hemen ovulasyonumu yaptım gerçi ben 4 saat idrar tutma ve sıvı almama olayına pek uyamıyorum çünkü ben yeşil çay içiyorum sabahları 1 bardak o da hep wc ye götürüyo
şimdi resimleri ekliycem 17-18gün ovu.testlerimin,halvet dün akşam ve bu sabah oldu yarında olsun demeyin nolurrrrrrrrrrr takatim yokkararsızım
Eki Görüntüle 323053 Eki Görüntüle 323055
sadece sunu soyleym az kaldı az
aysunummm gtmişş 500grmm süpersnn
kızlar testler burda açık kırmızı gibi çıkmış ama gerçekte daha kırmızı makinadan heralde
cnm bence yarın yne yap bi silklşme varsa yne olsn halvet ama hala koyulk varsa o zaman ara ver bi gun derm ben cnm
tsk balelam en azindan bilmedigini söyledin
inşallah duygummmmm..bende artık belirti şu bu konuşmucam ne desem tersi oluyo..
söyledikçe olmuyo dediğin gibi sadece hayırlısı olsun diyorum artık Allah büyükkk içimde kocaman bi umut var
karamsarlık yok bitti sağlıklı olalım eşimizle iyi olalım herşey olur çok şükür
bugün az yemeye başladım iyice duygu anca motive oldum..aslında bn diyete bugün başladım diyelim..
o gidende sudur sanırımama bi başlangıç gidicek kilolarımız tek tek
bi topiğe yazıyorum bende 52 bedenden 36 bedene ismi...
çok iyi kızlar motive süper
canım bugünde halvet olsun bence çünkü kırmızı bu test
aysun cnm bugün sabah oldu akşamda olsun dersem eşim valla çıldırırçok yorgun oluyo bende kıyamıyorum ama yarına bende toparlamış olursam kandırmaya çalışıcam
ben almanyada yasiyorum testlerin arkasinda almanca yaziyor herseyi anlayamiyorum. bu yüzden sordum 1.5 yildir burdayim
evt cnm artık belrti ateş falan konşmak yok rahat bırakcz kenidmizi klo vermye odaklancz biraz daaguzelmş topgn adı da ya buyuk bi zafer ve azim var ismnde ble topgn ben de bakarm bi bnm de ii topk çok canlandı acaip gaza getrıo bi tip topkler insanı
canım ben kendi kendime takılıyodum hep..diyet yapıom diye..bi baktım ki yine aynı şeyleri yiyorumkilo hep aynı
o topiği gördüm..azmini okudum çok hoşuma gitti..ilgileride süper..
yediklerimi yazıyorum bunu şunu ye yada çıkar diyolarbirlikte gitmek süper oluyomuş gerçektende iyi var bu topikler dediğin gibi....
cumadan cumaya değişiklikleri paylaşırız duygum..kim turar bizi
vallahi kilo vermye odaklandığımdan bu yana kafm çok rahat duygummm odak noktamı değiştirdim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?