Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm kızlar annemleri bırktım evime döndüm onlarda inmişler zaten.hemen ovulasyonumu yaptım gerçi ben 4 saat idrar tutma ve sıvı almama olayına pek uyamıyorum çünkü ben yeşil çay içiyorum sabahları 1 bardak o da hep wc ye götürüyo

şimdi resimleri ekliycem 17-18gün ovu.testlerimin,halvet dün akşam ve bu sabah oldu yarında olsun demeyin nolurrrrrrrrrrr takatim yokkararsızım

Son düzenleme:
kızlar testler burda açık kırmızı gibi çıkmış ama gerçekte daha kırmızı makinadan heralde

cnm bence yarın yne yap bi silklşme varsa yne olsn halvet ama hala koyulk varsa o zaman ara ver bi gun derm ben cnm

eylül2008 merhaba cnm ovulasyonda arkadaşında söylediği gibi 4 saat idrar tutlacak 2saat önce sıvı alımı kesilcek yada azalcak sabah idrarı olmıycak bunlar önemli noktaları ama daha detaylı bilgi kullanma kılavuzunda da yazıyor

sadece sunu soyleym az kaldı az
aysunummm gtmişş 500grmm süpersnn

inşallah duygummmmm..bende artık belirtim var şu bu demicem ne desem tersi oluyo..
söyledikçe olmuyo dediğin gibi sadece hayırlısı olsun diyorum artık Allah büyükkk içimde kocaman bi umut var
karamsarlık yok bitti sağlıklı olalım eşimizle iyi olalım herşey olur çok şükür

bugün az yemeye başladım iyice duygu anca motive oldum..aslında bn diyete bugün başladım diyelim..
o gidende sudur sanırım ama bi başlangıç gidicek kilolarımız tek tek
bi topiğe yazıyorum bende 52 bedenden 36 bedene ismi...
çok iyi kızlar motive süper

kızlar testler burda açık kırmızı gibi çıkmış ama gerçekte daha kırmızı makinadan heralde

canım bugünde halvet olsun bence çünkü kırmızı bu test

Son düzenleme:
cnm bence yarın yne yap bi silklşme varsa yne olsn halvet ama hala koyulk varsa o zaman ara ver bi gun derm ben cnm

duygum yok hiç silikleşme hala kırmızı .eşim bugünde çalıştı hala işte bende hasta olcam grip gibiyim yarına allah kerim

ben almanyada yasiyorum testlerin arkasinda almanca yaziyor herseyi anlayamiyorum. bu yüzden sordum 1.5 yildir burdayim

aysun cnm bugün sabah oldu akşamda olsun dersem eşim valla çıldırırçok yorgun oluyo bende kıyamıyorum ama yarına bende toparlamış olursam kandırmaya çalışıcam

cevabin icin tesekkürler görmez olurmuyum baska sayfalarada bakiyorum....Allah ne muradin varsa versin insallah AMIN

evt cnm artık belrti ateş falan konşmak yok rahat bırakcz kenidmizi klo vermye odaklancz biraz daa guzelmş topgn adı da ya buyuk bi zafer ve azim var ismnde ble topgn ben de bakarm bi bnm de ii topk çok canlandı acaip gaza getrıo bi tip topkler insanı

Son düzenleme:
aysun cnm bugün sabah oldu akşamda olsun dersem eşim valla çıldırırçok yorgun oluyo bende kıyamıyorum ama yarına bende toparlamış olursam kandırmaya çalışıcam

canım ben orayı kaçırmışım sabah oldu ise çok iyi.. akşama gerek yok..
yarın olsun ama mutlaka

canım ben kendi kendime takılıyodum hep..diyet yapıom diye..bi baktım ki yine aynı şeyleri yiyorumkilo hep aynı

o topiği gördüm..azmini okudum çok hoşuma gitti..ilgileride süper..

yediklerimi yazıyorum bunu şunu ye yada çıkar diyolar birlikte gitmek süper oluyomuş gerçektende iyi var bu topikler dediğin gibi....

cumadan cumaya değişiklikleri paylaşırız duygum..kim turar bizi

vallahi kilo vermye odaklandığımdan bu yana kafm çok rahat duygummm odak noktamı değiştirdim bende

işte bu ya aysunum bi de ne var blıomsn gerçi sen benden daha zayfsn blmıorm senn oyle oluo mu ama bebiş istiyorum dıorm ya ben o anda bu klolarla nasl hamile kalcn die iknci bi iç ses grıo devreye yanii tam olrak odklansam ble klo vermeden bilinçaltım bana inanmıcak şimdi ben de kendimi süper hissedıorm hele onbeş tatlde daha yogun spor yaparz ederiz çok daha ii klo veririz evde de olcz diyet tarifleri bulurz yaparız herşey bundan sonra bizm için çok daha hayırlı olcak aysunum inşşşş

kızlar ben çıktım mama yiyip ilacımı içicem bu saatte yiyince akşama gene acıkıcam ama napalım
önümüzdeki hafta rahat rahat burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…