amin canım cümlemize.insanoğlu işte istediğimiz şeyin biran önce olmasını istiyoruz.ama bizim için neyin hayırlı olup olmadığını bilemeyiz.o yüzen Rabbim hayırlısını nasip etsn.Zaten hep dualarımda şöyle derim.hayırlı zamanda hayırlı bir evlat ver Yarabbim. sen ne kadardır istiyorsun bebiş?
ztar bebegını kaybetmiş
içim yanıyor
ztar bebegını kaybetmiş
içim yanıyor
ben 5 aylık evliyim ve bir aydan beri düşünüyoruz.. daha çok yeni olduğu için moralimi sağlam tutuyorum.. ne kadar ara ara kanamalarıım olsada umudumu kaybetmemeye çalışıyorum... dediğin gibi hayırlı zaman da jayırlı evlat versin rabbim hepimize inş
ooo daha çok yenisin.bnm 1 yıl olduysa neredeyse.yerinde olsam çok okuyup çok irdelemem bu gebelik işlerini. çok bilince daha stres oluyosun.boşver akışına bırak..
selam kızlar ne var ne yok ??
megim ilk adetimi oldum bat 8 şubat :) en geç diyorum artık 30 günden hesaplıyorum...
bakalım hayırlısı olsun....
yeni haberler var mı :26::26:
yazıyorum hemenn
bana bak topik açıp durma,dur şurda işte
kız topic açmıyorum ne zamandır uğraştırmıyorum artık seni
bu arada 8 şubat doğum günüm baya heycanlı olacak bu ay benim için....
kızlar bugun başka dr gittim çikolata kisti olabilecegini söyledi bizim bebiş ondan olmuyor sanırım
selam kızlar ne var ne yok ??
megim ilk adetimi oldum bat 8 şubat :) en geç diyorum artık 30 günden hesaplıyorum...
bakalım hayırlısı olsun....
yeni haberler var mı :26::26:
her an çıkabilirim,eşim gelmek üzere
tamam canımn iyi akşamlar benim kocada normalde 7 de evdeydi az önce aradım nirdesin diye kuafördeymiş traş oluyomuş masayıda hazırladım öyle duruyo acıktım zatennn
tamam canımn iyi akşamlar benim kocada normalde 7 de evdeydi az önce aradım nirdesin diye kuafördeymiş traş oluyomuş masayıda hazırladım öyle duruyo acıktım zatennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?