Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

saol canım okurum tabii
sen sööle dedimya adet günleriniii Allahım kabul eder inşallahhhhh

yaaa öööle deme

valla canım bu regli erken geldi 25. günümde ama istisnaydı sanırım ben yine 35 gün üzerinden ve ara kanama bittikten sonra gelen kanamanın ilk gününden sayıcam çünkü o kendi reglimdi benim zaten ara kanama varken belirtiler vardı reglinin. Normalde 35 günde olsam 17-18 inde regli olmam lazım ama oldum olmam o tarihte artık. Evde hesaplama yapayım bir sana tarih veririm zaten burdasın sürekli regl olunca da yazarım canım. Pazartesi başlıcam çalışmalara sureye de o zaman başlıcam 41. gün ne zamana denk gelecek onu da hesaplıcam. Bu akşam dua edicem annemin malulen emeklilik olma durumu var daha dr gözükecek ve heyete girecek onun için dua ederken size de ederim canımm..

sülememmm
ama biliyorum zaten o da çıkarsa korkucam kendimden
annem kuran okuttmuştu bana lisedeyken çünkü tüm rüyalarım çıkıyodu ve çok net
depremi ... hatta depremde vefat eden arkadaşlarımı bile görmüştüm aylar önce
ama en yakın arkadaşımıda hep görüyordum ve ona da söölüyordum .meğer günlüğüne yazmış
annesi şimdi 2.annem gibi beni o okutmuştu günlüğü bize
annem sonra 40 gün evde kuran okuttu .çünkü bu sadece verdiğim 1 örnek canım

ilda cnm bazı insanların kalp gözü açık olurmuş derler ya sendeki durum odur belki
benide rüyanda hamiş görsene bu ay

Demek malum oluyor canım. Ben rüyalarımı hatırlayamıyorum işte hatırladıklarımın ne anlama geldiğine bakıyorum bazen. Benim hislerim kuvvetlidir bir şey olacaksa içime sıkıntı gelir ve o şey hakkında hayırlı olmayacağını anlarım yani ara kanama ve gebeliğin ertelenmesi gibi şimdi ne olur bilmiyorum. Ne hissedeceğim hiçbir fikrim yok şu anda sadece heyecan ve umut var ama sakin olucam günüm geçmeden asla test yapmıcam ve acaba var mı demicem de temkinli olucam.

ildaaaaaaaaaa kız bebek görmüştün sen sanırımm :44::44:

ilda cnm bazı insanların kalp gözü açık olurmuş derler ya sendeki durum odur belki
benide rüyanda hamiş görsene bu ay

ildaaaaaaaaaa kız bebek görmüştün sen sanırımm :44::44:

biraz ağır oluyo ama ...çünkü hisden öte rüya direk sölüyo .ben deprem zamanı çok hastalandım bu yüzden kuran okundu çünkü hep ağlıyordum .
ama buseferki riyadan önce hissettimmm zaten sölüyordumda burada ...
ama bata yakın elimde kuran uyuya kalmışım (hamileliğimden dolayı uykuya vurmuş haberim yok tabi)
bebğim geldi karnıma gül koydu gitti bööle rüyalar güzel tabii
Allah hepimize en hayırlısını versin sağlıklı salih bebeler versin Rabbimmm

ferda tetanoz aşısını,eskiden ameliyathane koşulları vs iptidaiyken yaparlarmış gebeye..
yani mikrop kapmasın diye..
hala böyle bir problem var mı ya..
bence yaptırma..:26:
saglik ocagi vurun diyor
yolda dogurmicanin garantisi varmi diyo

Kızlar ben bişey tespit ettim. Eğer karnım acıkırda bişey yemezsem miğdem bulanıyor. Bende çok sık yemek yerdim zaten, o yüzden şimdilik başlangıç iyi oldu gibi.

bende de oyle oluyodu
ac kalmamak lazim

kizlarr genelde ruyada gordugun veya hissettigin cinsiyet cikiyor
ben hep erkek demistim ruyasini da gormustum zaten

buarada sonuclarim cikmis
3lu temiz cok sukur
kansizlik yok demir iyi
ama kalsiyum sinirda cikmis yukseltmem lazim onu
tsh da cikmis yine 3,3 olmus onu da dusurmem lazim dozu artiricam

eslere folik asit olayini duymadim ama icirin kizlar
folbiol alin yazdirmadan bile 2-3 tl bisey
ben hamileligin basinda onu kullandim hep

offf kızlar ya benim hiiiiiiççççççççççççç tadım yoookkkkkk:26:
öylesine söyleyeyim dedim sadece..
seviyorum sizi

Son düzenleme:
cok normal
benim hala geliyor

öğrendiğimden beri daha önce hissedip umursamadığım belirtilerimi yaşıyorum vallahi Testi yaptığım gece miğdemin bulantısına uyandım. Memişler fena, uyku zaten acayip Allahım bu duyguyu herkese tatırsın ve sağlıkla sonuna kadar gebişliğimi yaşıyım inşallah

seviyorum sizi

nerelerdesin canım sen göremiyorum kaç gündür neyin var hayırdır kendine ii bak bizde seni seviyoz

seviyorum sizi

benim dünya tatlısı arkadaşım ben kendim adıma söyliyim. Kız çok seviyorum vallahi seni. Bide sanki ovucan yapmasan bide halvet için halvet yapsan sanki gebiş kalıcan hemen kuşum ya:26:
Ben senle beraber göbek kapıştırmak istiyorum
ovucan falan yapmasan stres olmasan azıcık. 1 ay böyle denesen daha iyi olur belki

ferda bi şey sorucan aklıma takıldı aldım kızın elinden pc yi

ben aralık 20 de çift çizgiyi görmüştüm ama hayıt ı 26 aralık akadar kullandım siz uyarınca bırakmıştım
bişi olmaz demiştin
rahat olayım mı cidden

seviyorum sizi

öpücüklerimin hepsi sanaaaaaa
ama sen kürü yapamam dedikçe izmire bilet alıp yanına gelesim geliyo
seni seviyoruzzz

meggggggggggg bizde seni seviyoz moral çok önemli biliyosun kadın stresli olursa asite benzer bir madde üretiyormuş vücudu spermleri öldürüyormuşbunuda yeni öğrendim

canim ben adete 3-4 gun falan vardi biraktigimda
hic korkma hicbisey olmaz

megin seni boyle gormeyi sevmiyom valla yaa
sarsil az kendine gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…