Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlar bizim topik baya bi hamiş topiği oldu bee
maşalllah kızlarr
valla bazen hamile birini duydugumda canım sıkılıyo bazense şuanda oldugu gibi çok mutlu oluyorummm
dünden beri acayip iyi hissediyorum kendimi
keyfim yerinde
neşeli şarkılar dinleyip eşlik ediyorum hatta
tık tık tık tahyaya vurup dağlara taşlara diyorum

Meeeeeeegggg Benden sana mı geçti canımcımmmmm
baksana bu hızla bizde hamile kalırız yakındaa

kızlar ben çıkıyorum bu arada sürekli cişim geliyo buda gebelik belirtisi,karnımda acıktı eşimim bekliyorum

slm kısslarrrrr nasılsınız?? sanırım bgün üzücü haberler var.Allahım herşeyin hayırlısını versin.her şerde bir hayır vardır her zaman.umarım ztar arkadaşımıza da tekrar hayırlı ve sağlıklı bir bebek gelir.bnm bata 2 gün kaldı. ama umudum yok.salı günü test yaptığımda her zamanki gibi tek çizgi vardı.alıştım zaten..napalım hayırlısı olsun hakkımızda.Allahım bize bir evlat nasip ettiyse zamanı geldiğinde yaşayacağız yok yazmadıysa da yapacak bir şey yok.şükredicez halimize..

amin allah tüm isteyenlere nasip etsin.. bebek bekleyenlere sağlıklı sıhatli kucaklarına almalarını nasip etsin rabbim inş.. çok güzel söyledin allah evlat nasip ettiyse zamanı geldiğinde nasip eder inş allah herkesin gönlüne göre versin...

amin canım cümlemize.insanoğlu işte istediğimiz şeyin biran önce olmasını istiyoruz.ama bizim için neyin hayırlı olup olmadığını bilemeyiz.o yüzen Rabbim hayırlısını nasip etsn.Zaten hep dualarımda şöyle derim.hayırlı zamanda hayırlı bir evlat ver Yarabbim. sen ne kadardır istiyorsun bebiş?

iki yıllık evliyim eşimin spermlerinde düşüklük var doktor mecbur tüp bebek dedi çok korkuyorum ve üzülüyorum ne yapacağımı bilmiyorum

allahtan hiç bir zaman umudunu kesme... mecbur diye bişey yoktur bence çevremde doktor tek ve kesin çözüm tüp bebek deyipte normal yollardan hamile kalan çok arkadaşım var... tek bir doktor yerine en az 2-3 doktora görünmek daha iyi olur... bu durumlarda moralin yüksek olması çok önemli moralini sağlam tut ve hiç bir zaman ümitsiz olma canım.. inş allah en yakın zaman da nasip etsin bebiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…