Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

güldümm güldümm kuzucummm kusuruma bakma geç cevap yazdım çay yaptım eşim vadiyi izliyor bende bugün netteyim bu sayede yuppiiiiiiiiiiiiiiii

güldümm güldümm kuzucummm kusuruma bakma geç cevap yazdım çay yaptım eşim vadiyi izliyor bende bugün netteyim bu sayede yuppiiiiiiiiiiiiiiii

yok canım ne kusuru....
benimki de onu izliyor...
perşembe tv yasağı var bizde

bende yarın tekrar hayıt alsam mı diye düşünüyorum....
adrtin son günlerinde başlarım hem yada yarın aldığım gibi başlarım

al canım bende alıcamm adetimin 3. günü kontrolum var yaa dönerken alırımm kullanalım bakalımm kuzucumm belki faydalı olur da gelir bebişlerimiz

aminnnnnnnnnnn megim

maşallah sana ve bebişine allah sizi korusun ya

geçmiş olsun tatlım, ilaç kullanıyormusun kist için.

yok canım daha kendime düzgün bir dr bulamadım 17 de bir dr daha gidecem artık o ne derse kabulum dogum konrol hapları kulalanmam gerekiyormuş onunda benım ra dr izin vermemişte şimdide bebiş istiyoruz zaten sanırım ameliyat olmam gerekecek

adet gününde misin bu kanamaların nedeni ne yani..
yumurtlama gününde misin yoksa ?

kesilmez tabi yola devam...

yumurtlama gününü geçtim görevi tamamladık bir hafta sonra kanamalarım oluyo işte doktorumun demesine ayın 14 de adet olmam gerekiyodu ama benim kanamalarım ayın 9 nda başladı anmadım bende ara arada kasığıma feci ağrı giriyo nedeni ne diye sorucam bakalım yarın..

al canım bende alıcamm adetimin 3. günü kontrolum var yaa dönerken alırımm kullanalım bakalımm kuzucumm belki faydalı olur da gelir bebişlerimiz

alayım o zaman en azından adetimiz zamanında gelir dimi ama :)))
3. günü hormon testi mi yapılacak sana ?

senin isyanıını yirimm benn kızzz ne güzell isyan ediyosun sen öyle tatlımm benimmm

he güzel isyan ediyorum dimi

aysuncum megcim bosver umursamayin
umarim bebisler gelirler de sasirtirlar bu ay sizi, ates olcmemisken pek dusunmuyorken

ben küsüm bebişe

benimde akıntım başladı
belkide çatladı bilmiyorum ovucana başlamadım daha
belki bi ara yapıveririm

boşver boşver gitsinnn bitti benden bu kadar

he zahmet olmadığı bi zaman yapıver bakalım

o zaman kolay gelsin...

sağol :86:

ahhh ahhh delireceğuk daaaaaaaa

daha ne delircez be kafffalarda hunilerle geziyos ya töbeeee

yok daha olmadım ama bebişte yok kistim varmış kocaman

canm iyice bakılsın,teşhislensin bakalım..

Son düzenleme:

sor bakalım inşallah hayırlı bir haberdir...

ay isyan etmiyim diyorumda bizde ne sanş var tatlım ya biri bitiyor biri başlıyor , bebişi zamanında biz erteledik şimdide bebiş bizi erteliyor. genede allah beterinden saklasın.bencede bir doktora daha git ilaçla eritilebilir inş.ameliyata gerek kalmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…