Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm fazla test göz çıkarmaz ikincilere kullanırız :) ah bi ilk bebişler gelsinde

haklısın ikinciler gelmeden tarihi geçerse diye dedim... 2 düşünüldüğünde bi koli de o zaman alınır garanti olur... inş bekliyoruz sabırsızlıkla birincileri..

evet canım ıyı fikirmiş bir taşla 2 kuş yani hamileyken kistin büyümeside duruyormuş zaten

bence bunu dene

selam kızlar nabersiniz

senin sitemini seveyim,beni niye yazmıyosunuz listeye demişsin deli
sayfaların arasında kaybolmuş bat söylediğin mesaj,görmemiştim ama birileri söyledi ve buldum o mesajı

teker teker alacağınıza toptan bir koli alın evde bulunsun... adamcağızıda iki de bir eczaneye göndermezsin...
o da iyi de işte gibe olursak yazık olur diye işte her ay öyle 3-5 tane alıyoruz :)

heee yavvv bende eşime diyorumki gel şunları kutu ile alalım almıyor olmasada çift çizgi çıkardığımm içinnn yasak koydu artıkk doğurduğunda öğreniriz diyoo

ben henüz o ızdıraba uğramadım..
o yüzden dandik marka almamaya çalışıyorum

a.slm hoşgeldinn kuzucumm iyiyiz sen nasılsın

sağol canım bende iyiyim ama bugün okulda biraz zor bir gün geçirdim
ama çok şükür hala adet olmadım valla korkuyorum ben yie adet olcam diye:)))))

selam kızlar nabersiniz
A.S tatlım hoşgeldin.

haklısın ikinciler gelmeden tarihi geçerse diye dedim... 2 düşünüldüğünde bi koli de o zaman alınır garanti olur... inş bekliyoruz sabırsızlıkla birincileri..

:) inşallah inşallah, ilda açtı gebelik dönemini arkasından gelsin gebeler
sağol canım bende iyiyim ama bugün okulda biraz zor bir gün geçirdim
ama çok şükür hala adet olmadım valla korkuyorum ben yie adet olcam diye:)))))

ay benimde yarın adet olmam lazım bakalım ya inşallah tuturmuşuzdur da hiç gelmezler :))) bende korkuyorum adet olcam diye :18:

bence bunu dene

senin sitemini seveyim,beni niye yazmıyosunuz listeye demişsin deli
sayfaların arasında kaybolmuş bat söylediğin mesaj,görmemiştim ama birileri söyledi ve buldum o mesajı

sorma bn bu ay iyice kafayı yedim valla delirdim gerçekten
bidahaki ay tatil ve ben kaynanamda çalışmalara ar verecem büyük bir ihtimal bu ay olsa iy olurdu
ALLAHIN dediği olur inşallah hayırlısı olur canım sen napıyon

o da iyi de işte gibe olursak yazık olur diye işte her ay öyle 3-5 tane alıyoruz :)

ben henüz o ızdıraba uğramadım..
o yüzden dandik marka almamaya çalışıyorum

kuzucumm dandikk markada olura 3 de birden çıkarmı valla ben hamilelik hormonunu taşımayanda çıkmayacağından eminim gülümm hanii çokk silikk olsa belki neyse ilkk 5 dk içinde hemen kızaran testler hatta 2. si gözümün önünde 3 dk kızardı

tabi ya hayırlısı haklarımızda..
ne yapayım ben canım sıkkın biraz,spermiyogramda ileri hız %5 çıktı..
saldım valla,olursa olur ne diyim..yırtıyorum kendimi de oluyo mu ki..

sancılarınmı oldu kuzucumm kaç günün geçiyo peki

ah ne geçmesi benim hep erken oluyo batım 20 si ve ben şimdiden korkmaya başladım
çünkü göğüslerim şişti ve çok gerginim yani geliyorlar

aman testler bile bizle dalga geçiyor be

benim 3 defa yani 3 ay silik 2. çizgim çıktı hemen arkasından regl oldumdu..bu ne şimdi

ah ne geçmesi benim hep erken oluyo batım 20 si ve ben şimdiden korkmaya başladım
çünkü göğüslerim şişti ve çok gerginim yani geliyorlar

Allah iyiliğini versin senin emi kuzumm bende geçti sandım heyecan yaptımm bir ann senin günlerinde geçmez şimdi sabırlı ol gülümmm sabırlı inşş vardırrr hayırlısı olsuın hakkında bebeğim

hayıtını iç sen yine de....

hayırlısı olsun balım...

kim bilir hiç beklemediğimiz ay da gelecek...

belki de bu ay

he evet ben hayıt hapını içiyorum bak bu 2. ay oluyo..
ama benim hormonlar gayet iyi durumda aslında..
evet hayırlısı oflum

tabi ya hayırlısı haklarımızda..
ne yapayım ben canım sıkkın biraz,spermiyogramda ileri hız %5 çıktı..
saldım valla,olursa olur ne diyim..yırtıyorum kendimi de oluyo mu ki..

biz daha sperm ölçüm yaptırmadık keşke yaptırmasaydın
benim eltimde sperm ölçtürmüş. sizin bebek olmaz demiş dr.
izimkilerde bşverelim birz demişler o ay hamile kalmış valla dr sizi strese sokmasına izin verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…