Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

alayım o zaman en azından adetimiz zamanında gelir dimi ama :)))
3. günü hormon testi mi yapılacak sana ?

bilmiyorumn ki canım doktor gel dedi yumurtalıklara falan bakıcaz dedi adet söktürücü verdi içiyorum ama hala olşmadım son 3 günüm 10 güne olur demişti

eşim test almaktan bıktı artık
senin yüzünden eczanenin önünden geçemiyorum diyor..
haklı adam

iinş canım gecer ilaçla falan yoksa ameliyattan çok korkuyorum dr dan çıktım aglaya aglaya eve geldim ne zaman bitecek bu hastalıklar diye hep hastanelerde gececek ömrümüz biri bitmeden biri başlıyo vay halimize ...

hemidee çooooooook güzelllll megimmm bende seninn gibi yapıcammm artıkk tüm isyabnlarım bu şekildee yupppppiiiiiiiiiiii

bilmiyorumn ki canım doktor gel dedi yumurtalıklara falan bakıcaz dedi adet söktürücü verdi içiyorum ama hala olşmadım son 3 günüm 10 güne olur demişti
gelir inşallahhhhhhhhhhhhh
iyi ki 1 taneden fazla test yapmadım
2 tane test yanıma kar kaldı...
fazla fazla almak lazım ay sonu lazım oluyor

tatlım özledim seni ya biraz ben giremedim seninide işlerin yoğunmuş tatlım allah kolaylık versin.

kde işler yoğun evet..
gebelik bölümünü almasaydım idare ediyodum ama şimdi şaşıbeş bi şekilde topik topik geziyorum ajan meg olaraktan

bende özledim psicanım

hemidee çooooooook güzelllll megimmm bende seninn gibi yapıcammm artıkk tüm isyabnlarım bu şekildee yupppppiiiiiiiiiiii

olsun mu olmasın dert sana uğramasınnnn gitsin de gelmesin bir daha ayrılık hiiiiççççç

gelir inşallahhhhhhhhhhhhh
iyi ki 1 taneden fazla test yapmadım
2 tane test yanıma kar kaldı...
fazla fazla almak lazım ay sonu lazım oluyor

heee yavvv bende eşime diyorumki gel şunları kutu ile alalım almıyor olmasada çift çizgi çıkardığımm içinnn yasak koydu artıkk doğurduğunda öğreniriz diyoo

amin cnm dua edicem sanada, ve her aklıma geldiğinde bu topikteki herkese dua ediyorum ya.gerçekten allah başka dert keder vermesin üzülme cnm biliyorsun bizim ra da üzüntü olmaması lazım bide o atak yapmasın.ilaçla hallediliir inş, benim arkadaşta çikolata kisti varmış doktor demiş çocuk olmaz ameliyat olman lazım demiş o olmamış çok korkmuş. sonra bir kaç ay sonra hamile kalmış hiç birşeyde kullanmadım diyor sade dua ettim allaha, çok istiyodum diyor doğumla birde kisti gitmiş. bence sen başka bir doktora daha git cnm.

alya isimli arkadaşımız,ameliyat olmadan aşılama yaptırdı..(çikolata kisti var)
böyle gebe kalırsa,sezeryanda kist de alınacak..
inşallah gelmiştir bebiki..

yakışır megime ajanlıkta , kolay gelsin cnm

alya isimli arkadaşımız,ameliyat olmadan aşılama yaptırdı..(çikolata kisti var)
böyle gebe kalırsa,sezeryanda kist de alınacak..
inşallah gelmiştir bebiki..

evet canım ıyı fikirmiş bir taşla 2 kuş yani hamileyken kistin büyümeside duruyormuş zaten

evet canım ıyı fikirmiş bir taşla 2 kuş yani hamileyken kistin büyümeside duruyormuş zaten

cnm megim söylediği çok mantıklı hem zaman kaybetmemiş olursun bebek için doktora sor bunuda senin için hayırlısı böyle olur belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…