alayım o zaman en azından adetimiz zamanında gelir dimi ama :)))
3. günü hormon testi mi yapılacak sana ?
moonummm....aminnnnnnnnnnn megim
he güzel isyan ediyorum dimi
ben küsüm bebişe
he zahmet olmadığı bi zaman yapıver bakalım
sağol :86:
daha ne delircez be kafffalarda hunilerle geziyos ya töbeeee
canm iyice bakılsın,teşhislensin bakalım..
ay isyan etmiyim diyorumda bizde ne sanş var tatlım ya biri bitiyor biri başlıyor , bebişi zamanında biz erteledik şimdide bebiş bizi erteliyor. genede allah beterinden saklasın.bencede bir doktora daha git ilaçla eritilebilir inş.ameliyata gerek kalmadan
moonummm....
he güzel isyan ediyorum dimi
ben küsüm bebişe
he zahmet olmadığı bi zaman yapıver bakalım
sağol :86:
daha ne delircez be kafffalarda hunilerle geziyos ya töbeeee
canm iyice bakılsın,teşhislensin bakalım..
gelir inşallahhhhhhhhhhhhhbilmiyorumn ki canım doktor gel dedi yumurtalıklara falan bakıcaz dedi adet söktürücü verdi içiyorum ama hala olşmadım son 3 günüm 10 güne olur demişti
eşim test almaktan bıktı artık
senin yüzünden eczanenin önünden geçemiyorum diyor..
haklı adam
tatlım özledim seni ya biraz ben giremedim seninide işlerin yoğunmuş tatlım allah kolaylık versin.
hemidee çooooooook güzelllll megimmm bende seninn gibi yapıcammm artıkk tüm isyabnlarım bu şekildee yupppppiiiiiiiiiiii
teker teker alacağınıza toptan bir koli alın evde bulunsun... adamcağızıda iki de bir eczaneye göndermezsin...
gelir inşallahhhhhhhhhhhhh
iyi ki 1 taneden fazla test yapmadım
2 tane test yanıma kar kaldı...
fazla fazla almak lazım ay sonu lazım oluyor
iinş canım gecer ilaçla falan yoksa ameliyattan çok korkuyorum dr dan çıktım aglaya aglaya eve geldim ne zaman bitecek bu hastalıklar diye hep hastanelerde gececek ömrümüz biri bitmeden biri başlıyo vay halimize ...
iinş canım gecer ilaçla falan yoksa ameliyattan çok korkuyorum dr dan çıktım aglaya aglaya eve geldim ne zaman bitecek bu hastalıklar diye hep hastanelerde gececek ömrümüz biri bitmeden biri başlıyo vay halimize ...
kde işler yoğun evet..
gebelik bölümünü almasaydım idare ediyodum ama şimdi şaşıbeş bi şekilde topik topik geziyorum ajan meg olaraktan
bende özledim psicanım
olsun mu olmasın dert sana uğramasınnnn gitsin de gelmesin bir daha ayrılık hiiiiççççç
yakışır megime ajanlıkta , kolay gelsin cnm
alya isimli arkadaşımız,ameliyat olmadan aşılama yaptırdı..(çikolata kisti var)
böyle gebe kalırsa,sezeryanda kist de alınacak..
inşallah gelmiştir bebiki..
tarihi geçmediği sürece geri alırlar merak etmeyinnn...
evet canım ıyı fikirmiş bir taşla 2 kuş yani hamileyken kistin büyümeside duruyormuş zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?