dualarımız seninle canım keseyi görüceksin inşallah daha sonrada kalp atışını duyacaksın
bugün kalp atışı duyulur mu
canımm üzüldüm valla yaaGünaydın merak edenler için söyleyim sabah kaltım ilk idrarla test yaptım yine silik pembe çizgi çıktı çok mutlu oldum o heyecanla kızımda söyledim kardeşin geliyo diye havalara uçtu okadar çok sevindiki anlatam ben bile okadar sevinmemiştim ama kızımı okula bıraktım iş yerine geldim ve malasef adet olduğumu gördüm okadar bitkinimki en çokta kızıma bunu tekrar nasıl anlatıcam onu düşünüyorum çok üzülecek keşke söylemeseydiö üstümden koca bir kamyon geçmiş gibiyim artık ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum
canım üstten çok rahat görülür kesecanım haftaya salı falan gitmiş olurum hem 6 haftanının içinde oluyor o zaman. Ben alttan ultrason yaptırmak istemiyorum.:26:daha önceki iki düşüğümde ultrasondan sonra oldu. korkuyorum istemiyorumhatta eşimle öğrendiğimizden beri kardeş kardeş yatıyoruz
benim bugün dr randevum var
battan bir gün önce 264 çıkmıştı sonuçdr telde hesapladı çarşamb gel ya da cuma gel kesin olur dedii
3 gibi gidicem Allah ım korusun biziiibirazcık heyecan yaptım
bana dua edin kızlar
hadi bakalım hayırlı haberlerle döneceksin inşallahbugün kalp atışı duyulur mu
6 HFT DAN ÖNCE PEK GÖREMİYOLAR CANIM
AMA KESEYİ MUTLAKA GÖRÜRSNÜZ
ee 1 hafta sonra tekrar mı gidicem
ee 1 hafta sonra tekrar mı gidicem
utopyam bende öyle düşündüm. Haftaya gitmek istiyorum. Acaba özele bir gitsemmi diyorum hani belki düşük ihtimaline karşı progestan falan verir diye, sonradan da önce gebe izleme gidiyim herşeye bir bakılsın diyorum. Karmakarışıyım tabi :44:
6 HFT DAN ÖNCE PEK GÖREMİYOLAR CANIM
AMA KESEYİ MUTLAKA GÖRÜRSNÜZ
ildam ben haftaya ggitmeyi düşünüyorum. Kalp atışınıda duymak ve rahatlamak istiyorum. Belki duyulmaz yinede ama ne biliyim, sen de keşke 1 hafta daha beklesençatlıycam heycandan ve merakdan ama inşallah herbişeyciğini gittiğinde görürsün
canımm üzüldüm valla yaa
ama sanırım kimyasal gebelik olmuş senin de
iki defa pozitif görmen ilginç olmuş, mege de olmuştu böyle, ardından adet oldu
bence de kızına rüyanda gördüğünü söyle, yakında gelecekmiş öyle dedi dersin
canım üstten çok rahat görülür kese
kalp atışı bile görülür belki
ama göremezsen de telaş etme erken daha
1 hafta sonra gider üstten kalp atışını da görürsün inşallah
hadi bakalım hayırlı haberlerle döneceksin inşallah
bugün sadece keseyi görürsün canım bebek için erken daha
canım eğer kanaman yoksa genelde progestan vermiyorlar
çok nadiren doktorlar tedbir amaçlı veriyor
ben hiç kullanmadım mesela
ama yerinde olsam önce gider keseyi bi görürdüm
çünkü kesenin şekli , etrafında kanama var mı yok mu falan bunlar fikir veriyor biraz
etrafında kanama varsa hemen başlatırlar zaten progestana
ben olsam giderdim doktora
ayyy kızlar aradım dr gelmiyorum ben dedim
zaten dr seven bi tip değilimbana kalsa hiç gitmicem
haftaya veriim randevu dedi yok dedim belki 2hafta sonra gelirim gülüyo kadın
sağolun kızlar boşyere gidecektim :112:
utopyam bide nedense çok bir rahatlık ve huzur varya bende. belki hiç akıntım falan yok ondanda olabilir. Krem kıvamında az gelmiş ama çok nadir ve çok az, daha öncekinde kahverengi adet öncesi gelen gibi akıntım vardı.onda çok paniktim. Hiç sancım falan yoktu. Bunda kasık sancım var vee bu iyiye işaretmiş
evet canım kasık sancısı bende de olmuştu
sabırlıysanız bekleyebilirsiniz tabi
ama ben keseyi görmeye ayrı, bebeği görmeye ayrı gitmiştim
ama siz daha iyisini bilirsiniz tabi ki
ben hamile olmadığım halde bu aY 2 kere gittim kadın doğumcuma hamile olsam yanında yatarım heralde pimpirik hatunum ben
sabrina hayran kaldim yaben olsam gormeden duramazdim :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?