Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canımm üzüldüm valla yaa
ama sanırım kimyasal gebelik olmuş senin de
iki defa pozitif görmen ilginç olmuş, mege de olmuştu böyle, ardından adet oldu
bence de kızına rüyanda gördüğünü söyle, yakında gelecekmiş öyle dedi dersin

canım üstten çok rahat görülür kese
kalp atışı bile görülür belki
ama göremezsen de telaş etme erken daha
1 hafta sonra gider üstten kalp atışını da görürsün inşallah

bugün kalp atışı duyulur mu
hadi bakalım hayırlı haberlerle döneceksin inşallah
bugün sadece keseyi görürsün canım bebek için erken daha

bugün kalp atışı duyulur mu

ildam ben haftaya ggitmeyi düşünüyorum. Kalp atışınıda duymak ve rahatlamak istiyorum. Belki duyulmaz yinede ama ne biliyim, sen de keşke 1 hafta daha beklesen çatlıycam heycandan ve merakdan ama inşallah herbişeyciğini gittiğinde görürsün

utopyam bende öyle düşündüm. Haftaya gitmek istiyorum. Acaba özele bir gitsemmi diyorum hani belki düşük ihtimaline karşı progestan falan verir diye, sonradan da önce gebe izleme gidiyim herşeye bir bakılsın diyorum. Karmakarışıyım tabi :44:

canım eğer kanaman yoksa genelde progestan vermiyorlar
çok nadiren doktorlar tedbir amaçlı veriyor
ben hiç kullanmadım mesela
ama yerinde olsam önce gider keseyi bi görürdüm
çünkü kesenin şekli , etrafında kanama var mı yok mu falan bunlar fikir veriyor biraz
etrafında kanama varsa hemen başlatırlar zaten progestana
ben olsam giderdim doktora

6 HFT DAN ÖNCE PEK GÖREMİYOLAR CANIM
AMA KESEYİ MUTLAKA GÖRÜRSNÜZ

ayyy kızlar aradım dr gelmiyorum ben dedim
zaten dr seven bi tip değilim bana kalsa hiç gitmicem
haftaya veriim randevu dedi yok dedim belki 2hafta sonra gelirim gülüyo kadın
sağolun kızlar boşyere gidecektim :112:

slmm kızlar nasılsınız eminem test yapmış ama adet olmuş üzüldüm bende yaşadığım için o durumu anlıyorumm hep diyorumm burada üstüne basa basa diyorumm testlere hemen aldanmayın diyeee ama olmuyo işte

ben geçen hamileliğimde 5,5 haftalıktı kanamam vardı gittim. Kese gayet sğlam diyip progestan bile vermemişlerdi ve ertesi gün kanamam devam ediyor diye gittiğimde düşmüş yok kese falan demişlerdi. O yüzden acele edip stres olmak istemiyorum. Bilmem doğrumu yapıyorum :26:

ben hamile olmadığım halde bu aY 2 kere gittim kadın doğumcuma hamile olsam yanında yatarım heralde pimpirik hatunum ben

sabrina hayran kaldim ya ben olsam gormeden duramazdim :18:

utopyam bide nedense çok bir rahatlık ve huzur varya bende. belki hiç akıntım falan yok ondanda olabilir. Krem kıvamında az gelmiş ama çok nadir ve çok az, daha öncekinde kahverengi adet öncesi gelen gibi akıntım vardı.onda çok paniktim. Hiç sancım falan yoktu. Bunda kasık sancım var vee bu iyiye işaretmiş

evet canım kasık sancısı bende de olmuştu
sabırlıysanız bekleyebilirsiniz tabi
ama ben keseyi görmeye ayrı, bebeği görmeye ayrı gitmiştim
ama siz daha iyisini bilirsiniz tabi ki

evet canım kasık sancısı bende de olmuştu
sabırlıysanız bekleyebilirsiniz tabi
ama ben keseyi görmeye ayrı, bebeği görmeye ayrı gitmiştim
ama siz daha iyisini bilirsiniz tabi ki

aslında bu sabrıma bende şaşkınım ama nedenini çözemedim. Oturup biraz daha beklemek geliyor içimden

ben hamile olmadığım halde bu aY 2 kere gittim kadın doğumcuma hamile olsam yanında yatarım heralde pimpirik hatunum ben
bende tam tersii

sabrina hayran kaldim ya ben olsam gormeden duramazdim :18:

canım hastane dr sevmem sanırım bundan kaynaklı
dr hiç gitmem ,ilaç hiç içmem
şimdi konu bebek ! annem bana hamileyken 2 kere gitmiş okadar .yani gidilmezse de oluyo :112:
bu tercih tabi. tv de izlediğim bişeyde çok etkilemişti beni ultrason bebişi çok rahatsız eden bişeymiş hele kalp atışı dinlemesi..
içerde sesli deprem oluyo gibi hissedermiş hep .3 lü test dedikleri şeye girmicem orası kesin.
ama kalp atışını görmek için gideriz
dr um beni çok ii tanıyo artık oda seviyo bu huyumu aslında ben 2 hafta sonra gelriim dedğimde bence tam 8 haftalık olunca gel dedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…