bakalım bu ay değil de bir daha ki ay denerim belki. Ayy var ya değerin süper bebeğim çok sevindim hazır ıssızken birebir tebrik edeyimm arada kaynıyor sonra. Kız eşinin içine doğmuş olmasın ikiz mi geliyor acabaa
Günaydın merak edenler için söyleyim sabah kaltım ilk idrarla test yaptım yine silik pembe çizgi çıktı çok mutlu oldum o heyecanla kızımda söyledim kardeşin geliyo diye havalara uçtu okadar çok sevindiki anlatam ben bile okadar sevinmemiştim ama kızımı okula bıraktım iş yerine geldim ve malasef adet olduğumu gördüm okadar bitkinimki en çokta kızıma bunu tekrar nasıl anlatıcam onu düşünüyorum çok üzülecek keşke söylemeseydiö üstümden koca bir kamyon geçmiş gibiyim artık ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum
Günaydın merak edenler için söyleyim sabah kaltım ilk idrarla test yaptım yine silik pembe çizgi çıktı çok mutlu oldum o heyecanla kızımda söyledim kardeşin geliyo diye havalara uçtu okadar çok sevindiki anlatam ben bile okadar sevinmemiştim ama kızımı okula bıraktım iş yerine geldim ve malasef adet olduğumu gördüm okadar bitkinimki en çokta kızıma bunu tekrar nasıl anlatıcam onu düşünüyorum çok üzülecek keşke söylemeseydiö üstümden koca bir kamyon geçmiş gibiyim artık ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum
CaNIM ÜZÜLME HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN.Gelecektir hayırlısıylaa umudunu kaybetme sakın....Günaydın merak edenler için söyleyim sabah kaltım ilk idrarla test yaptım yine silik pembe çizgi çıktı çok mutlu oldum o heyecanla kızımda söyledim kardeşin geliyo diye havalara uçtu okadar çok sevindiki anlatam ben bile okadar sevinmemiştim ama kızımı okula bıraktım iş yerine geldim ve malasef adet olduğumu gördüm okadar bitkinimki en çokta kızıma bunu tekrar nasıl anlatıcam onu düşünüyorum çok üzülecek keşke söylemeseydiö üstümden koca bir kamyon geçmiş gibiyim artık ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum
canım benim ya çok üzüldüm. Kızına senin onu rüyanda gördüğünü önmüzdeki ay geliceğini söyle, ablam oyuncaklarımı hazırlasın diyo de.
Rabbim o yavrunun sevinci hayrına bebeğini yollıycak inşallh bitanem. Dualarım rabbime el açıpda yalvaranlar için. İnşallah tez zamanda o güzel haberi alıcaz senden
bu arada yanlış anlamazsanız, hayıt hapı henüz almamış olan varsa ben sadece 1 tableti içtim yani içinde daha 2 tablet 20 tane var. İsteyene gönderebilirim.
canım benim yengem 2 yıl hamile kalamamış sonra sütün içine maydonoz doyrayıp kaynatıp leğende üstüne oturup havlu ile kendini sarmış. Adet bitiminde peşinede ilişki olmuş üst üste iki gün. O ay hamiş kalmış yiğenime. Hatta ikinci yiğenime korunduğu halde hamile kaldı
canım bizde önümüzdeki ay aşılamaya geçicez diye bekliyordum. Hatta regl gelsin diye dua ediyodumki bir an önce bitsin diyodum. Rabbim meleğimi yollamış ama ben bilmiyormuşum. Çok belirti gördüm ama pskolojik dedim hep. Regl 1 hafta geçince test yaptım. Hatta kızlarada dedim. Adet söktürücü niyetine bir test alıyımda negatiften sonra regl olıyım dedim.Şok oldum. Yani gözlerime ovalaya aovalaya kırk kere baktım. Çok farklıydı.
Günaydınlar olsun uğurlu topiğimin sabah görevlileri
Kimbilir ne değişik bir duygudur insan inanamaz ki Rabbim isteyen herkese nasip etsinn bana çok büyük umut oldun seninkide hayıt bebeği sanırımmm bende hayıt kullanıyorum inşallah herşey yoluna girer pufyym olmazsa tüp bebekçiye gidicez
yani tatlım neden olmasın diyorum. Olsun gelsin başımızın üstünde yeri olur ikisininde. şöyle anlatıyım sana geçen yıl en son kasım 24 de regl olmuştum. 31 aralıkda hcg 1222 çıkmıştı
Bundada 5 aralık regl 11 ocakdaki kan değeri 3410,83 yani vallahi pek hafife alınmıycak fark var gibi arada.dimi
canım benimmm,sakın üzme kendii,kıızına söylenmekte erken davranmışsın ama olan olmuş
karşına al konuş aKŞam bi hata olmuş de anlar o
seni seviyorum arkadaşım gelecek meleğin en kısa zamanda inşallahh
tabi ki fark olmaz mı. Normalde öğrenir öğrenmez kese gözükmez hiçbirşey gözükmez 1 hafta falan beklemek gerelkir ama senin hemen kese gözükecek durumda şu an. Ne zaman gideceksin doktora.
canım haftaya salı falan gitmiş olurum hem 6 haftanının içinde oluyor o zaman. Ben alttan ultrason yaptırmak istemiyorum.:26:daha önceki iki düşüğümde ultrasondan sonra oldu. korkuyorum istemiyorumhatta eşimle öğrendiğimizden beri kardeş kardeş yatıyoruz
İldacım dün akşam sormuştum ama sanırı görmedin. Ben meryem suresinin ilkini dün akşam okudum ama 58. ayette secde diyor yani o okunduktan sonra tilavet secdesi de kılmak gerekirmiş. Kısa birşey ama ben kılmadım kılmam gerekir mi. Zaten ben önce arapçadan sonra türkçe mealden de okudum mealde de 58. ayette secde kelimesi geçiyor o yüzden herhalde.
canım daha önce düşüğün olmuş tabii o yüzden alttan baktırma bakmazlar zaten ya karından görürler artık. Eh olsun o kadar daha öğreneli ne oldu kız birkaç gün olmuş daha kardeş kardeş yatalı. Doktora sorarsın sorun olmaz derse devam edersiniz.
benim bugün dr randevum var
battan bir gün önce 264 çıkmıştı sonuçdr telde hesapladı çarşamb gel ya da cuma gel kesin olur dedii
3 gibi gidicem Allah ım korusun biziiibirazcık heyecan yaptım
bana dua edin kızlar
gün aşırı ilişkiye alışınca, kendimi yadırgadım bir an. Sanki haftalar olmuş öğreneli, 3 gn olmuş ama ben nasıl alışmışım.
Allahım sizlerede bekletmeden göndersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?