sonu gelmis gec yakalamisiz her aksam mi var acaba :44:
canım çok teşekkürler en kısa zamanda rabbim sanada nasip etsin inşallah. 4 yıl 2. ayımda geldi meleğim. Yani 50. ayda geldiSeninde meleğin inşallah göbişindedir
Ben süt buharı deniyorum bu ay:103:
Deneyen var mı kızlar aranızda???
bende bu ay denemyi dusunuyorm maydanoz ve sut buharini
puffymm umut oldun bana 4 yıl 4 aydır bekliyorumm inşallah benimde gelir hayırlısıylaa hayıt falan kullanıyorum ama unutmam lazım bu bebek olayını önce kafamdan silmem lazım ovülasyonla 3 gün önce bakmıştım koyu çizgiyi görmüştüm sonra silikleşmişti bugünde baktım yine koyulaşıyor testim halvete devam artık bu ara o kadar yoğunum ki yarın bitiyor inşallah bu yoğunluk hadi hayırlısııı..Dün yorgunluktan uyuyakalmışım halvetin yarısında uyandım Benimkine kızdım insan bitince uyandırır diye birtek dünkü halvette gelmedi aklıma bebek olayı çünkü uyku sersemiydim sabah hatırladım eğer tutarsa uykulu gülbebek yöntemine geçiyoruz
Günaydın hatunlarrrrr
Günaydın kızlarrr..Gününüz aydın olsun İnşallah...
Ben süt buharı deniyorum bu ay:103:
Deneyen var mı kızlar aranızda???
Kızlarr ben geldim neler kaynatıyorsunuz bakalım.. Yaa ben bu akşam eşime makarna yaptım kendime başka bir şey aldırdım ama onu da hızlı yedim sanırım mideme dokundu ve de oturdu. Sonra banyo yaptım reglim bitmişti temizlendim ve ilk meryem suremi bu akşam okudum buradaki arkadaşlara da dua ettim kabul olur inşallah.
Ya İlda meryem suresinin 58. ayetinde tilavet secdesi kılmak lazımmış yazıyor arapçasında da türkçesinde 58. ayetinde yanında secde diyor. Ama ben yapmadım kısacık birşey ama kılmak gerekiyor mu.
O bir bakıma ferdat pozisyonu sayılır zaten kızın nasıl hamile kaldığı anlaşıldı. Yalnız bak Ferda da İlda da denedi bunu bak hamile kaldılar.
canım benim yengem 2 yıl hamile kalamamış sonra sütün içine maydonoz doyrayıp kaynatıp leğende üstüne oturup havlu ile kendini sarmış. Adet bitiminde peşinede ilişki olmuş üst üste iki gün. O ay hamiş kalmış yiğenime. Hatta ikinci yiğenime korunduğu halde hamile kaldı
canım bizde önümüzdeki ay aşılamaya geçicez diye bekliyordum. Hatta regl gelsin diye dua ediyodumki bir an önce bitsin diyodum. Rabbim meleğimi yollamış ama ben bilmiyormuşum. Çok belirti gördüm ama pskolojik dedim hep. Regl 1 hafta geçince test yaptım. Hatta kızlarada dedim. Adet söktürücü niyetine bir test alıyımda negatiften sonra regl olıyım dedim.Şok oldum. Yani gözlerime ovalaya aovalaya kırk kere baktım. Çok farklıydı.
Günaydınlar olsun uğurlu topiğimin sabah görevlileri
mulberry
yengem bana daha önce anlatmıştı, yanında sütü tekrar kaynatıcak biri olsun demişti. Yarım saatte soğuyomuş süt, tekrar ısıt yarım saat daha dur. 2-3 gün yap. Her seferinde peşine ilişki olsun demişti.
tamam canım
ısıtır tekrar otururum bu akşam
dün yaptığımda 20 dk da soğudu süt. bende bir daha kaynatmadım.
bu akşam söylediğin gibi yaparım
inşallah ben de senin gibi hayırlısıyla güzel haberler veririm bu ay
bu aradam maydanozları süzüyoruz değil mi kaynattıktan sonra
mulberry
yengem bana daha önce anlatmıştı, yanında sütü tekrar kaynatıcak biri olsun demişti. Yarım saatte soğuyomuş süt, tekrar ısıt yarım saat daha dur. 2-3 gün yap. Her seferinde peşine ilişki olsun demişti.
günaydın kızlar
hayırlı cumalar
bende aranıza katılabilir miyim
dejavu-one ben de dün akşam reglim bitmişti temizlendim ve ilk meryem suremi okudum. ikimiz için de hayırlı olur inşallah
evet dün okurken benim de dikkatimi çekti. ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı
ya bu ferda pozisyonu nedir biri bana da anlatabilir mi
puffy ne kadar oturmak gerekiyor sütün üstünde. ve hemen peşine mi halvet yapmak gerekiyor. ama adet bitiminde yumurtla çatlar mı ki
boşuna halvet yapmış olmayalım
ben dün akşam süt+maydanoz buharı yaptım. adetimin son günüydü. 5 gün boyunca devam edeceğim.
doğru biliyorum değil mi?
adetim uzun sürdüğü için agnucaston (hayıt hapı) kullanmaya başladım. bugün 2. günüm.
bunu yumurtlama sonrası bırakıyor muyuz? yoksa sürekli içilecek mi? bilgisi olan var mı?
meryem suresi okumaya başladım dün akşam. 41 gün boyunca okunmasını tavsiye ediyorlar.
zeytinyağında beklettiğim incirlerden yemeye başladım dün akşam. her akşam bir tane değil mi?
eşim sabah+akşam keçiboynuzu tozu içiyor bir fincan. her gün çinko+e vitamini hapı alıyor
ateş takibi yapıyorum
ovulasyon testim de var bol miktarda. onunla da takip edeceğim inşallah
çalışmalara başlamadık henüz. ne zaman başlamam gerekir net bir fikrim yok.
inşallah bu ay hayırlısıyla bebeğim gelir
yani bir saat durulacak öyle mi ama eşim istemiyor bunu yapmamı ya bir yerlerini yakarsın sonra diyor delii
İnşallah canım meryem suresi bize vesile olur. Ferdat pozisyonu dediğimiz emekle poziyonu erkeğin arkada olduğu bir pozisyon
hayıt hapını da yumurtlama bittikten sonra bırak canım regliye 1 hafta 10 gün kalana kadar da içebilirsin ama zaten yumurtlama bittikten sonra zaten çatlamış olduğu için sonrasının önemi yok bence. Ovulasyoda şöyle kaç günde bir regli oluyorsun mesela 28 günde oluyosan 14. günde çatlıyor demektir. 11. günü yapmaya başlayabilirsin. Şöyle hesaplanıyor olmayı beklediğin reglinden 14 gün geriye sayıyorsun o yumurtlama tarihin oluyor ama test 24-36 saat önceden çift koyuyu gösteriyor o zaman ilişki olması lazım yani muhtemel yumurtlama gününden 3 gün öncesi teste başlamalısın silik2.çizgileri dikkate alma iki çizginin aynı koyulukta olması lazım ayrıca 3.5-4 saat tuvalate gitmeyecek fazla su içmeyeceksin hiç içme değil ama fazla içme tuvaletin gelir tuvaletib tutulması lazım. Ayrıca ilk idrarla sabah yapmıyorsun testi. Öğlen 11 den akşam 8 e kadar yapabilirsin.
dejavum bu maydanoz ve süt tüplerde tıkanıklık varsa buharıyla açıyor. Yani çok yakın durursan yanarsın tabi. Ama mesela kovaya koyarsan öyle oturursan daha iyi olur gbi
ne güzel açıkamışsın sağol
ama beni yanlış anladın canım. uğraştırdım seni de boşuna.
hesaplamayı biliyorum onda sorun yok da. adetim düzensiz oluyor. geçen ay 33. gün oldum. ondan önceki 31 gibi.
o yüzden erkenden başlıcam çalışmalara
zaten puffynin teyzesi süt+maydanozdan sonra ilişki önermiş ya
o yüzden bu üç günü de değerlendirmem lazım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?