Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ferda şimdi zor hissedilir 2 tekme yedim ne kadar güzel Allahım çok şükür
meğer bebeğim çok aç kalıyor
dr um yüzdelik vermedi ama bence artık maviileri alabilirsinnizz dedi

Eki Görüntüle 325737
kızlar örgüden anlayanlar
şu patiğe bayıldım
nasıl örülecek bu

hemen konuya dalıyorum ben
Önce tabanına trabzan örgü ile başlıycantam taban olunca yanlardan artırarak şekline göre trabzan yapıyosun canım. Netten örgü sitesine bakarsan daha detaylısı vardır. Ben yaptım daha önce ama resimden çıkarmıştım modeli

ya bunun yapılışının anlatışını bulamadımki
ben hiç anlamam örgüden ama modeli olursa kayınvalideme ördürürüm

özel mesajla yolladım canım bakarsın bebek converse yapılışı diye yzarsan bulursun sanırım

teşekkür ederim canım aldım mesajı
benim gösterdiğimden biraz farklı ama olsun bundan yaptırırım artık
ilgilenenler için bakın şu başlıkta da var

Son düzenleyen: Moderatör:

Son düzenleyen: Moderatör:
bili6orum canım ama ben yapmadım
ama sürekli istek namazı kıldım ,Allah ın 99 ismini çektim sürekli

şimdide eşim elini karnıma koyuyo tesbih çekiyo akşamları

99 ismi bende çekmek istiyorum bir de ya varis ve ya latif vardı dimi onların belli bir sayısı var mı. Meryem'i Allah izin verirse 2. yi okucam bu akşam. Allah bitirmeyi aksatmamayı nasip eder İnşallah..

gün aşırı ilişkiye alışınca, kendimi yadırgadım bir an. Sanki haftalar olmuş öğreneli, 3 gn olmuş ama ben nasıl alışmışım.
Allahım sizlerede bekletmeden göndersin inşallah

İnşallah canım sağolasın.

senin değerin yüksek canım şu anda gitsen keseyi görürsün aslında 1 hafta sonra da kalp atışlarını görürsün aslında gitsen doktor hiç olmazsa keseye baksa duruma göre birşey der sana hani daha önce düşüğün var ya ondan dedim ama sen bilirsin.

ilda nasıl dayanacaksın iki hafta yahu valla ben direk kese görmeye giderdim. Ama sen bilirsin kanama lekelenme yoksa gitme 2 hafta sonra gider kalp atışını duyarsın.

organik boya da sorun olmuyor ama boyayı solumaman lazım canım. Maske takmalısın.

kızlar kursu aradım şimdi hazırmış evraklar gidip alayım pazartesiden itibarende başlasın koşturma bakalım daha kaç para vercez sağa solaaraba kapının önünde içim gidiyorrrrrrrrrrrr

yok ya bir ehliyet için bir de orada birşey için daha kimlik için mi ne para ödüyorsun hemen veriyorlar zaten. Ben aldım da ne oldu 3 sene oldu ama hiç kullanamıyorum eşim vermiyo arabayı.

su filtreli olunca toz almak gerekmiyor mu eşyaların tozunu da alıyor mu bende bebek olunca almayı düşünüyorum da hamileyken mi alsam acaba senin ki ne marka.

ahh benim eşim yapsa yaptırırımda beceremez ki belki hamile kalınca yapar.Haa çok güzel ocak temizler ama. Ben kapıları, ocağı ve mutfak dolap içlerini ona bırakıcam ben de koltuk altlarını süpürme silme çünkü eğilemem o kadar çekemem de. Gerisini hallederim sanırım hem annem de çalışmıyor artık ayda bir gelse dip bucak yapsa yeter bana.

Eki Görüntüle 325737
kızlar örgüden anlayanlar
şu patiğe bayıldım
nasıl örülecek bu

çok güzelmiş gerçekten yaa.. ama bilmiyorum örgü ben hamileyken yengemi rahatsız edicem bu konuda.

dejavum süpürgem fakirin çok zor oluyor makinayı temzlemesi ama cidden ayda 1 toz alsam yetiyor. Hani toz olmuyor evde o yönü güzel. başka bir markayı al istersen benimki çok zğır ve her seferinde yıkamak zorundasın her parçayı çok yoruyor. Arnica falan al onlarda güzelmiş

Heyy yolun çoğu bitmiş azı kalmış. Vuslat geliyor. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşallah cnm asıl şimdiden sonra geçmiyor.Aminnn canım :)
merabalar hoşgeldin
sizde herşey yolundadır umarım
cinsiyeti neydi bebişin?
Yolunda canım çok şükür 1 aydır görmüyorum çok özledim sadece.Erkek cnm bebişim..
öyle allah sağlık kuvvet versin bebişe.oh maşallah bulunmasın memnun olsun tabi yerinden,annesi ona güzel yerleri hazırladı.

merhaba hoşgeldin

hoşbuldumm

İnşallah cnm asıl şimdiden sonra geçmiyor.Aminnn canım :)

Yolunda canım çok şükür 1 aydır görmüyorum çok özledim sadece.Erkek cnm bebişim..

hoşbuldumm

maşşalah cnm senni bebiş baya büyümüş allah korusun seni ve bebişini

Amin cnm kızlar gitmiş ya işe dalmışım yeni gördümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…