Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

anladım canım açıkçası bende kullanmazsam içime sinmezse yine deterejanlara dönersem diye vazgeçiyorum hadi parkeleri viledala ile temizliyorum güzelce süpürünce sorun olmuyor araları yok ya bitişik iyice parkeler ondan ama fayans olan yerlerim için güzel bir ürün istiyorum ya eğil sil hele hamile olunca daha zor. Vileda hiç almıyor hele mutfakta beyaz çok leke oluyor.

ben bat günü yapmıştım

sağol cnm seninki kendi hemen göstermiş maşallah.

bak bak tabiki tatlım .çocuk eşyaları da çok pahalı oluuyor bebek oda takımı falan yetişkinlerin yatak odasından pahalı:26:aynen adetim gelcek gibi çok hissediyorum ama ağrı falan yok beklicem birkaç gün belki gelir hayırlısı tatlım ya . biliyorum sevinirsin tabi cnm bende çok seviniyorum hamile kalınca burdaki anne adayları çok mutlu oluyorum

slm canlarım yeni btrdm not işlerini birazdn arkdasa bebişi görmye gtcm ...batasıcalar çook haff bi şeklde gelmye başladı akşama sökülür ben batı vereym 8 şubat bat 9 subatta kocişmn dogum gunu hadi inşş bakalm ...kızlar yarın gdicezz çok heycnlym ben korkuorm biraz da bana dua edn olur muu

duygu
tartıldın mı bugun ne kadar gitmiş

ya seyyahım anlamadm bugun bat bnm gelmeye başlamş az az iki gun once 81.7 falan çıkıodu şimdi 82.3 çıkıo sabah aç karnına giysisiz ikisi de bu donemde oluomş boyle ama 82.3 ble olsa bi klo vermş oluorm yanii bi haftada yne ii tabii ki pazar vercz bildirimi diger topkte o zaman degştrcm tickerımı

slm kısslarr? nasılsınız? moon ne yaptın?var mı haber???

yok cnm ya ne gelen var ne giden ama gelcek gibi hissediyorum seninki geldimi? güzel haber verecekmisin yoksa

Bende sulu sistem süpürgelerden kullanıyorum ama ben hiç öyle bir ayda bir toz gibi bir durum yaşamadım yahu. Her hafta düzenli tozumu alıyorum, lakin gerçekten toz torbalı sistemlerin yanında süperler. Birde halılar için derin dövücüsü var yepyeni gibi yaptı halılarımı. Lakin toz konusunda toz olmuyor diyemeyeceğim illaki oluyor. Buharlı moplardan ben kesin alacağım. Kesinlikle dezenfektanlarla silmekten daha iyi temizliyor. Gıda sektöründeyim kızlar. Biz yerleri sildikten sonra kurulamıyoruz ve bu ıslaklık bakterilerin daha hızlı üremesi için zemin hazırlıyor. üstüne soluduğumuz kimyasallarda cabası. ama buharlı sistem ısı verdiği için bakterilerden kurtulmak açısından çok çok daha güvnilir. Ben fabrikadan biliyorum tabii burda profesyonellerini kullanıyorlar ama hamile kaldığımda çocuk için alacağım ilke şey buharlı mop. O yerlerde tıpış tıpış emekliycek ağzını yüzünü sürecek vakti gelince içim rahat etsin bari

yok cnm ya ne gelen var ne giden ama gelcek gibi hissediyorum seninki geldimi? güzel haber verecekmisin yoksa

yok cnm benimki daha gelmedi ben salı elimdeki son testle yapmıştım testi negatifti. bnm adet genelde 1 gün oynuyabiliyo.yarın bekliyorum bende.seninkinin gelmediğine sevindim.evde test varsa yapsana. :

canım adet döneminde ödem oluyor ya ondan
ama ona ragmen iyi maşallh
yarın iyi haberlerini beklıyoruz
sonucu alınca hemen haber ver
inşllh yükselmiştir degerler

benim de bat 8 şubat :13:
tabi inşallah olmam olmayız

komşuda uyuyodum az kalsın

uykucu gebiş ildaaaaaaa

canım adet döneminde ödem oluyor ya ondan
ama ona ragmen iyi maşallh
yarın iyi haberlerini beklıyoruz
sonucu alınca hemen haber ver
inşllh yükselmiştir degerler

evt cnm ya ödemden olablr inş pazara geçer bu ödem 1300 veren var topkte bnm tam kaç net blmek istiyorum bendee ilk beşe girmek istiyorum da senn kaç gtti cnm bu hafta
inşş Seyyahım yaa içim boyle bi degşk inşş ii hberler alırızz yarın inşşşş Allahım sen büyüksün...

merhaba kızlar... 6 günde 1.800 gr vermişim:119: aslında daha fazla gidebilirdi ama 2 gündür akşamları porsiyonlarım birz çok oldu galiba ama bunada şükür

duygum canım inşallah güzel haberlerle gelirsin...ben burda olmasamda özelden yazarmısın bana cnm sonucunu

bu arada ne güzel kilo vermişsin seyyahta öyle tebrik ediyorum sizleri

reglinde gelmiş ama üzülmek yok

merhaba kızlar... 6 günde 1.800 gr vermişim:119: aslında daha fazla gidebilirdi ama 2 gündür akşamları porsiyonlarım birz çok oldu galiba ama bunada şükür

mrb cnm hg.güya bende diyet yaapacaktım ama geçen haftadan beri hastayım.o yüzden tam doğru dürüst yapamadım.su içemedim.oyunbozanlık yaptım yani.ama haftaya başlıcam

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aysunummmmmmmmmmmmmm sanrmmm birincimizzzzzz sensnnnnnnnnnnnnnnnnn diger kızlar da bi soylesn de benm de bat gun gelmeye başladılar ödem var o yuzden 1000 vermş gornuorm ama çarşmba 1300 falandı pazar iice netlşçk bakalm ...kızlarr var aysunu geçennnn yoksa bak aysunmuuuu birinci ilan ediyorummmmmmmmmm

duygum canım benim hayırlısı olsun canım en azından vaktinde geliyolar inşallah yarın sonuyçlarda iyi çıkacak.sonra yeni çalışmalara başlarsınız.
benim bu giyinmiş halimle canım çıplak tartılınca 63 gelirim herhalde yarın sabah denicem bakayım
.bebişi öp benim için olurmu yada öpme kız kokla sadece ohhhhhhh mis missssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…