- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
dejavu arnicanın fiyatı çok ucuz
istersen hem ondan hem de buharlı temizleyici alabilirsin
çünkü ikisi ancak bir makina fiyatına gelebilir
o buharlılardan ben de istiyodum ama eşim aldırmadı
eve kalabalık etme kullanmayız dedi
ben de kullanmamaktan korktuğumdan almadım
ya temizlik konusunu açmayın valla
evim acayip pis yaaa
kayınvalidem sağolsun süpürüyo viledayla falan alıyor ortalığı ama temizlik yapmak lazım
kalkıp yapmamak için zor tutuyorum kendimi
yarın eşim yapcak artık diye bekliyorum
ben bat günü yapmıştım
kuzum bebek yataklarına felen dalmısım internette şimcik gördüm
ben 3. gun yapmıstım ve cıkmıstı cnmcım
eğer sabrederim dersen bekle derim kuzum
ama sabredemessende yarın sabah ilk idrarınla yap cnmcım
o adet gelcekmş gibi hissi bende yaşadım kuzum
hep dedim burdada ped koydum yatmadan felen hep olcam sanıyodum
inşallah vardır bebişin cnmcımm çok sevinirim inanki
cnmcım muhtemelen cıkar bende gecikmemin 3. günü yapmıstım ve cıkmıstı
ama sabah ilk idrarınla yap derdım cnm
duygu
tartıldın mı bugun ne kadar gitmiş
slm kısslarr? nasılsınız? moon ne yaptın?var mı haber???
anladım canım açıkçası bende kullanmazsam içime sinmezse yine deterejanlara dönersem diye vazgeçiyorum hadi parkeleri viledala ile temizliyorum güzelce süpürünce sorun olmuyor araları yok ya bitişik iyice parkeler ondan ama fayans olan yerlerim için güzel bir ürün istiyorum ya eğil sil hele hamile olunca daha zor. Vileda hiç almıyor hele mutfakta beyaz çok leke oluyor.
yok cnm ya ne gelen var ne giden ama gelcek gibi hissediyorum seninki geldimi? güzel haber verecekmisin yoksa
ya seyyahım anlamadm bugun bat bnm gelmeye başlamş az az iki gun once 81.7 falan çıkıodu şimdi 82.3 çıkıo sabah aç karnına giysisiz ikisi de bu donemde oluomş boyle ama 82.3 ble olsa bi klo vermş oluorm yanii bi haftada yne ii tabii kipazar vercz bildirimi diger topkte o zaman degştrcm tickerımı
slm canlarım yeni btrdm not işlerini birazdn arkdasa bebişi görmye gtcm ...batasıcalar çook haff bi şeklde gelmye başladı akşama sökülür ben batı vereym 8 şubat bat 9 subatta kocişmn dogum gunu hadi inşş bakalm ...kızlar yarın gdicezz çok heycnlym ben korkuorm biraz da bana dua edn olur muu
komşuda uyuyodum az kalsın
canım adet döneminde ödem oluyor ya ondan
ama ona ragmen iyi maşallh
yarın iyi haberlerini beklıyoruz
sonucu alınca hemen haber ver
inşllh yükselmiştir degerler
benim de bat 8 şubat :13:
tabi inşallah olmamolmayız
uykucu gebiş ildaaaaaaa
slm canlarım yeni btrdm not işlerini birazdn arkdasa bebişi görmye gtcm ...batasıcalar çook haff bi şeklde gelmye başladı akşama sökülür ben batı vereym 8 şubat bat 9 subatta kocişmn dogum gunu hadi inşş bakalm ...kızlar yarın gdicezz çok heycnlym ben korkuorm biraz da bana dua edn olur muu
merhaba kızlar...6 günde 1.800 gr vermişim:119: aslında daha fazla gidebilirdi ama 2 gündür akşamları porsiyonlarım birz çok oldu galiba ama bunada şükür
merhaba kızlar...6 günde 1.800 gr vermişim:119: aslında daha fazla gidebilirdi ama 2 gündür akşamları porsiyonlarım birz çok oldu galiba ama bunada şükür
komşuda uyuyodum az kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?