kızlarrr ben 2 aydır oldu korunmayı bırakalı. bu ay adetım 3 gun gecıktı. benım normalde hıc gecıkmez ama gecen ay soyle bırsey oldu. ben her ayın 10unda oluyordum ama gecen ay degısık oldu.gecen ay 10unda cok az geldı sonra 4gun falan gelmedı zorlan söküldü sonradan. ama sımdıde ıste bugun ayın 13u hıc gelmedı daha.göğüslerde dolgunluk şişlik agrı ve hassasıyet var bel agrısı kasık agrıısı (daha cok solda) bacak agrısı da var hele goğuslerım hıc bu kdara agrımazdı hamıle olabılır mıyım
bıde sımdı ıdrar versem eczane testlerı ıle cıkarmı 3gun gecıkme ıle
asemb tatlım ben bat bugün ama adetim gelcek gibi hissediyorum gebelik testini sen nezaman yapmıştın birkaç gün geçmesi mi lazım evde varda cesaret edemedim yapmaya:)
47 bat bekleyenimiz 75 tanede gebişimiz var.
Uğurlu tpğimize maşallah, herkes hamiş listesinde olsun tez zamanda inşallah
kızlarrr ben 2 aydır oldu korunmayı bırakalı. bu ay adetım 3 gun gecıktı. benım normalde hıc gecıkmez ama gecen ay soyle bırsey oldu. ben her ayın 10unda oluyordum ama gecen ay degısık oldu.gecen ay 10unda cok az geldı sonra 4gun falan gelmedı zorlan söküldü sonradan. ama sımdıde ıste bugun ayın 13u hıc gelmedı daha.göğüslerde dolgunluk şişlik agrı ve hassasıyet var bel agrısı kasık agrıısı (daha cok solda) bacak agrısı da var hele goğuslerım hıc bu kdara agrımazdı hamıle olabılır mıyım
dejavum süpürgem fakirin çok zor oluyor makinayı temzlemesi ama cidden ayda 1 toz alsam yetiyor. Hani toz olmuyor evde o yönü güzel. başka bir markayı al istersen benimki çok zğır ve her seferinde yıkamak zorundasın her parçayı çok yoruyor. Arnica falan al onlarda güzelmiş
bu arada hiç su içmeyen ben günde 2 litreden fazla su içmeye başladım 3 gündür
h.buldummm canım kusra bakma net gitti yenii geldiii bende iyimde miğdem bulanıyo kaç gndennn bari bide sevdiğim yiyeceklere karşı artık yediğimde fln miğdem bulanmaa başladı..bide sol bacağımmmda acayip bi yanma var cnm çokk yanyo sebebini bilmiyorumhoşgeldin canım. Biz iyiyiz sen nasılsın.
arnicayı da duydum canım. Şmdi bu nasıl oluyor sulu temizleme buhar falan vermiyor dimi sadece süpürdüklerini suya veriyor sanırım.
bende hiç içmiyorum ya gün boyu 1 lt yi hiç bulmuyordur. Dün sol tarafta acayip sancım oldu gece yatmadan önce kasıldım kaldım böbrek sancısı diye çok korktum ama geçti çok şükür. Şişe var yanımda işyerinde ama yine de içmiyorum bugün ancak bardak su veriyorlar yemekte onu içtim.
dejavu eşim anlamaz demişsin ya temizlikten
nerden biliyosun
bak ben de hep öyle derdim,çünkü bana zar zor yardım ederdi önceden
şimdi iş başa düşünce bir temizlik yapıyor valla benden iyi
her seferinde koltukları çekip altını alıyor siliyor
toz alırken avizlerin üstünü kapıların üstünü bile alıyor
belki içlerinde bilemediğiniz cevher gizlidir
karışma yapsın bence
beğenmessen beğenmediğin yeri söylersin
alıştırmayın başından
h.buldummm canım kusra bakma net gitti yenii geldiii bende iyimde miğdem bulanıyo kaç gndennn bari bide sevdiğim yiyeceklere karşı artık yediğimde fln miğdem bulanmaa başladı..bide sol bacağımmmda acayip bi yanma var cnm çokk yanyo sebebini bilmiyorum
evet canım tozu direk suya hapsediyor. Her seferinde su kokuyosun ve sonrada suyunu temizliyorsun.
evet canım tozu direk suya hapsediyor. Her seferinde su kokuyosun ve sonrada suyunu temizliyorsun.
asemb tatlım ben bat bugün ama adetim gelcek gibi hissediyorum gebelik testini sen nezaman yapmıştın birkaç gün geçmesi mi lazım evde varda cesaret edemedim yapmaya:)
saollll canımm bnnmm acaip yanma var böyle gidersem gidicem doktora sebebinide bilmiyorumcanım bence bacağındaki yanma için bir doktora gözük sana çok geçmiş olsun güzelim.
benimki de arnica
ben de memnunum güzel oluyor
evet canım aslında o yüzden evde pek toz olmuyor işte. ben memmunumya bir de torbalılarda süpürürken toz kokusu oluyor ayrıca sanki aldığı tozu tekrar geri veriyormuş gibi hissediyorum hava yoluyla yani o havayla tozu kiri alırken bir yandan da üflüyor gibi geliyor bana bunu sevmiyorum. Sık sık torba değiştirsem de süpürürken ayrıca toz kokusu alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?