Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

asemb tatlım ben bat bugün ama adetim gelcek gibi hissediyorum gebelik testini sen nezaman yapmıştın birkaç gün geçmesi mi lazım evde varda cesaret edemedim yapmaya:)

kızlarrr ben 2 aydır oldu korunmayı bırakalı. bu ay adetım 3 gun gecıktı. benım normalde hıc gecıkmez ama gecen ay soyle bırsey oldu. ben her ayın 10unda oluyordum ama gecen ay degısık oldu.gecen ay 10unda cok az geldı sonra 4gun falan gelmedı zorlan söküldü sonradan. ama sımdıde ıste bugun ayın 13u hıc gelmedı daha.göğüslerde dolgunluk şişlik agrı ve hassasıyet var bel agrısı kasık agrıısı (daha cok solda) bacak agrısı da var hele goğuslerım hıc bu kdara agrımazdı hamıle olabılır mıyım

bıde sımdı ıdrar versem eczane testlerı ıle cıkarmı 3gun gecıkme ıle

slm canımm tabiki çıkar 3 gün geçmiş bence bekleme git test al yao kuzummm ama çıkan sonucada hemen aldanma kan testi yaptır sonrada emi canım

47 bat bekleyenimiz 75 tanede gebişimiz var.
Uğurlu tpğimize maşallah, herkes hamiş listesinde olsun tez zamanda inşallah

maşallahhhhhh

inşallah bana da uğurlu gelir bu topik

ayyy inşallah hamilesindir canım.
hiç bekleme hemen bir test yap bence. 3 gün geçmiş zaten

dejavu eşim anlamaz demişsin ya temizlikten
nerden biliyosun
bak ben de hep öyle derdim,çünkü bana zar zor yardım ederdi önceden
şimdi iş başa düşünce bir temizlik yapıyor valla benden iyi
her seferinde koltukları çekip altını alıyor siliyor
toz alırken avizlerin üstünü kapıların üstünü bile alıyor
belki içlerinde bilemediğiniz cevher gizlidir
karışma yapsın bence
beğenmessen beğenmediğin yeri söylersin
alıştırmayın başından

arnicayı da duydum canım. Şmdi bu nasıl oluyor sulu temizleme buhar falan vermiyor dimi sadece süpürdüklerini suya veriyor sanırım.

bu arada hiç su içmeyen ben günde 2 litreden fazla su içmeye başladım 3 gündür

bende hiç içmiyorum ya gün boyu 1 lt yi hiç bulmuyordur. Dün sol tarafta acayip sancım oldu gece yatmadan önce kasıldım kaldım böbrek sancısı diye çok korktum ama geçti çok şükür. Şişe var yanımda işyerinde ama yine de içmiyorum bugün ancak bardak su veriyorlar yemekte onu içtim.

varsa 3 gün gecikme ile çıkması lazım al eczaneden yap bir tane. Eğer çıkarsa kan testine gidersin çıkmazsa bir kadın doğumcudan randevu al git muayene ol canım hormonlarına falan da bakılır neden gecikmiş anlaşılır.

inşallah öylesindir tatlım allah gönlüne göre versin 3 gün gecikme bile hcg gözükür heralde çift çizgiyi gördünmü git birde kan testine kesinleştir.benim de bugün bat ta test yapıp yapmamaya karar veremedim birkaç gün geçsin tabi gelmezse ozaman yaparım ay bu günler normalde su gibi geçer ama şu bata az kalan günler gelmiyor bir türlü

hoşgeldin canım. Biz iyiyiz sen nasılsın.
h.buldummm canım kusra bakma net gitti yenii geldiii bende iyimde miğdem bulanıyo kaç gndennn bari bide sevdiğim yiyeceklere karşı artık yediğimde fln miğdem bulanmaa başladı..bide sol bacağımmmda acayip bi yanma var cnm çokk yanyo sebebini bilmiyorum

evet canım tozu direk suya hapsediyor. Her seferinde su kokuyosun ve sonrada suyunu temizliyorsun.

valla yapsa yapar biliyorum eline yakışmasa da ama tembel işte gelir eve kurulur yine bilgisayar başına ben demeden hiçbirşey yapmaz çorapları bir yerde, çıkardıkları bir yerde öyle biri. Kim görürse de başak burcu ama titizliği arada bir tutar annesi çok titiz ondan bıkmış galiba. Yardım edicen mi diyo yok etmem diyor ama eder eminim bende başında durur talimat veririm

canım bence bacağındaki yanma için bir doktora gözük sana çok geçmiş olsun güzelim.

evet canım tozu direk suya hapsediyor. Her seferinde su kokuyosun ve sonrada suyunu temizliyorsun.

Ben bir de şu buharlı temizleyeciler var ya parkeler, fayanaslar, derzler hatta pencereler için bile kullanılıyor onlardan istiyorum daha steril silmesi diye ama hem süpürge hem ona da para veremem ki. Mop alıcam galiba eve vildeyla sadece parke olan yerleri siliyorum mutraf, giriş ve banyo fayans onları ayrı su yapıp yer beziyle siliyorum. Ama sırf parkeleri de öyle silsem içime sinmiyor Mop daha mı iyi acaba.

asemb tatlım ben bat bugün ama adetim gelcek gibi hissediyorum gebelik testini sen nezaman yapmıştın birkaç gün geçmesi mi lazım evde varda cesaret edemedim yapmaya:)

kuzum bebek yataklarına felen dalmısım internette şimcik gördüm

ben 3. gun yapmıstım ve cıkmıstı cnmcım
eğer sabrederim dersen bekle derim kuzum
ama sabredemessende yarın sabah ilk idrarınla yap cnmcım
o adet gelcekmş gibi hissi bende yaşadım kuzum
hep dedim burdada ped koydum yatmadan felen hep olcam sanıyodum
inşallah vardır bebişin cnmcımm çok sevinirim inanki

cnmcım muhtemelen cıkar bende gecikmemin 3. günü yapmıstım ve cıkmıstı
ama sabah ilk idrarınla yap derdım cnm

benimki de arnica
ben de memnunum güzel oluyor

ya bir de torbalılarda süpürürken toz kokusu oluyor ayrıca sanki aldığı tozu tekrar geri veriyormuş gibi hissediyorum hava yoluyla yani o havayla tozu kiri alırken bir yandan da üflüyor gibi geliyor bana bunu sevmiyorum. Sık sık torba değiştirsem de süpürürken ayrıca toz kokusu alıyorum.

evet canım aslında o yüzden evde pek toz olmuyor işte. ben memmunum
bide mop çok el oyalayıcı ben sevmiyorum. Belki bu hani sadece ucu süngerli olan viledalar varya suya batıroyusn sonra kendi mandalı ile sıkıyosun o hem güzel temizliyor, hemde kuru bırakıyor

dejavu arnicanın fiyatı çok ucuz
istersen hem ondan hem de buharlı temizleyici alabilirsin
çünkü ikisi ancak bir makina fiyatına gelebilir
o buharlılardan ben de istiyodum ama eşim aldırmadı
eve kalabalık etme kullanmayız dedi
ben de kullanmamaktan korktuğumdan almadım

ya temizlik konusunu açmayın valla
evim acayip pis yaaa
kayınvalidem sağolsun süpürüyo viledayla falan alıyor ortalığı ama temizlik yapmak lazım
kalkıp yapmamak için zor tutuyorum kendimi
yarın eşim yapcak artık diye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…