Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

erken gebelik testi nasıl bişey ilk kez dutdum aydınlatırsan sevinirimmmm benimde reglime 3 gün var dün kan verdim gebelik yok gözüküyo ((

aaaa kızlar ay kötü içerik butonunun yanındaki o yeni şeyler ne ööle

şeytan doldurur heee,dokunmasak iyi mi ne:26:
yoksa bu iyi bişey mi :86:
bilemedim,araştıriim bi :92:

erken gebelik testi nasıl bişey ilk kez dutdum aydınlatırsan sevinirimmmm benimde reglime 3 gün var dün kan verdim gebelik yok gözüküyo ((

erken gebelik testi predictor vb testler..
30 lira sanırım..

ama luckim gelince yazar,hangisinden yaptığını..

filorindacımmm

senin dün havai fişeğini patlatmıştım,gördün dimi

çok sevindim senin için çoookkk

taktiği hemen aldım senden 12.13.14.16. günler halvet etmişsin :92:
sağlıkla kucağına al inşallahh bebekini halvetlüm arkadaşım,filorindam

Son düzenleme:

canım benim çok teşekkür ederim allahım sanada yaşatsın bu duyguyu mide bulantılarım başladı cuma günü doktora gidicem

canım benim çok teşekkür ederim allahım sanada yaşatsın bu duyguyu mide bulantılarım başladı cuma günü doktora gidicem

AMİNNN...
ne mutlu sana

ah senin duan başka bi kabul olur filorindam artık,dua et bizler içinde gözünü seviim canım arkadaşım..
hepimiz topikçe alalım kucaklarımıza bebelerimizi inşallahhh...

çok çalışıyum çoookkk valla adamımdan,halvetten gına geldi heee tövbeeee

bebekimi isterimmm

canım benim hep dua ediyorum sizler için çok halvet yapmayla olmuyo canım bak bana 4 kere halvet allahım nasip ettimi oluyor

Biz nadastayız artık bitti gari yetti yiterdaha da yanıma yaklaşma dedi gülerek hiç işim olmaz zaten dedim nasıl kullanıyo insanoğlu birbirini kocaya bile güven yok

Biz nadastayız artık bitti gari yetti yiterdaha da yanıma yaklaşma dedi gülerek hiç işim olmaz zaten dedim nasıl kullanıyo insanoğlu birbirini kocaya bile güven yok

yoldan geldik dün biz..
e yorgun tabe..
11 de yatıyum ben didi.. ama benim gözler aha bööle o saate
dedim,'sen yat,ben seni rahatsız ederim yatarken,halvetimizi ederiz' 'temem' didi..
ben ev topladım falan,oyalandım,sora yattım 'hadi' didim..
anaaağğ adamda tık yok 'oolum hadi' didim
ııhhhh yapıyo

didim ki,sen bu gece uyanıp şaapma,bak ben bebe yapıyo muyum sana

aaaa bi kalkışı var 'hadi aşkımm' diye,korktum valla

canım benim hep dua ediyorum sizler için çok halvet yapmayla olmuyo canım bak bana 4 kere halvet allahım nasip ettimi oluyor

Allah razı olsun canım benim,sağol..

biz haziranda sadece 15. 16. 17.20. günler halvet olmuştuk..
geç kalmışız ya,bu ay daha erken başladık :86:

ama doğru söylüyosun,rahat olmak da gerek..:97:

şey güzel oldu en çok onu sevdim bu dönemde

-aşkım çoraplarımı giydirir misin?(kalkamıyom ya)
-aşkım banada suuuu:)
vs.
öfff pöff yapınca da bana bakk biz burda senin çocuğunu yapmaya çalışıyoruz kalıp gibi yatıyorum kalksam alırım hiralde diyince koşa koşa getiriyo yazık ya minik kuş

allah razı olsun canım benim,sağol..

Biz haziranda sadece 15. 16. 17.20. Günler halvet olmuştuk..
Geç kalmışız ya,bu ay daha erken başladık :86:

Ama doğru söylüyosun,rahat olmak da gerek..:97:

meg burda bir arkadaş vardı geçen bana kızdı bebek konusu dışında birşeyler paylaşıyorumda burda fıkra gibi mesela yok efendim yayınlayamazmışım öyle bir yasak mı var herşeyi konuşamaz mıyız burda

bizde denizdeydik ya, kumlu ayaklarımızı eve gelince bahçede yıkıyoruz tabe,eve taşımayalım diye,
benimki benim ayakçıklarımı yıkadı heppp,sen eğilme aşkum diyerekten

ahh ahhhh :97: gelsin bebik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…