günaydın kızlaaar geçmişi okudum geldim kandiliniz mübarek olsun..
dün eşim erken gebelik testi almış gelmiş eğer gebelik değilse bu belirtiler doktora gidelim diye))) test tek çizgi çıktı ama gariptir ki kafam çok rahat bugün şükürler olsun kendimi moral olarak gayet iyi hissediyorum en azından kafamda netleşti temmuza bakarım artık diye hehehe:))) iyi ki almış diyorum şimdi kafama takılması geçti hiç olmazsa :))) gerçi reglime daha 6 gün var ama olsun doğru ya da yanlış test kafam rahatladı ya şükür...
miraç kandiliniz mübarek olsun kızlar rabbim dualarınızı kabul etsin.evi süpürüp anneme gideceğim :)))
Günaydın kızlarr,
Kapıyı açtım ben...
erken gebelik testi nasıl bişey ilk kez dutdum aydınlatırsan sevinirimmmm benimde reglime 3 gün var dün kan verdim gebelik yok gözüküyo((
günaydın kızlaaar geçmişi okudum geldim kandiliniz mübarek olsun..
dün eşim erken gebelik testi almış gelmiş eğer gebelik değilse bu belirtiler doktora gidelim diye))) test tek çizgi çıktı ama gariptir ki kafam çok rahat bugün şükürler olsun kendimi moral olarak gayet iyi hissediyorum en azından kafamda netleşti temmuza bakarım artık diye hehehe:))) iyi ki almış diyorum şimdi kafama takılması geçti hiç olmazsa :))) gerçi reglime daha 6 gün var ama olsun doğru ya da yanlış test kafam rahatladı ya şükür...
miraç kandiliniz mübarek olsun kızlar rabbim dualarınızı kabul etsin.evi süpürüp anneme gideceğim :)))
filorindacımmm
senin dün havai fişeğini patlatmıştım,gördün dimi
çok sevindim senin için çoookkk
taktiği hemen aldım senden12.13.14.16. günler halvet etmişsin :92:
sağlıkla kucağına al inşallahh bebekini halvetlüm arkadaşım,filorindam
canım benim çok teşekkür ederim allahım sanada yaşatsın bu duyguyu midebulantılarım başladı cuma günü doktora gidicem
Günaydınn ben geldimm ben gecede burdaydım artık kk bıktı benden:))
AMİNNN...
ne mutlu sana
ah senin duan başka bi kabul olur filorindam artık,dua et bizler içinde gözünü seviim canım arkadaşım..
hepimiz topikçe alalım kucaklarımıza bebelerimizi inşallahhh...
çok çalışıyum çoookkkvalla adamımdan,halvetten gına geldi heee tövbeeee
bebekimi isterimmm
AMİNNN...
ne mutlu sana
ah senin duan başka bi kabul olur filorindam artık,dua et bizler içinde gözünü seviim canım arkadaşım..
hepimiz topikçe alalım kucaklarımıza bebelerimizi inşallahhh...
çok çalışıyum çoookkkvalla adamımdan,halvetten gına geldi heee tövbeeee
bebekimi isterimmm
Biz nadastayız artık bitti gari yetti yiterdaha da yanıma yaklaşma dedi gülerek hiç işim olmaz zaten dedim nasıl kullanıyo insanoğlu birbirini kocaya bile güven yok
canım benim hep dua ediyorum sizler için çok halvet yapmayla olmuyo canım bak bana 4 kere halvet allahım nasip ettimi oluyor
allah razı olsun canım benim,sağol..
Biz haziranda sadece 15. 16. 17.20. Günler halvet olmuştuk..
Geç kalmışız ya,bu ay daha erken başladık :86:
Ama doğru söylüyosun,rahat olmak da gerek..:97:
şey güzel oldu en çok onu sevdim bu dönemde
-aşkım çoraplarımı giydirir misin?(kalkamıyom ya)
-aşkım banada suuuu:)
vs.
öfff pöff yapınca da bana bakk biz burda senin çocuğunu yapmaya çalışıyoruz kalıp gibi yatıyorum kalksam alırım hiralde diyince koşa koşa getiriyo yazık ya minik kuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?