Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bu arada kzlar bugün adetim bitti adaçayı yağına başlıycam 3-4 gün ama yumurtalar için ilaç kullanıyorum ya bi de fitil kullanıcam sıkıntı olur mu sizce

keşke adaçayı yağını doktoruna bi sorsaydın canım ya..
yani bi zararı yoktur ama diğerleriyle birlikte kullanılmasının bi sakıncası var mıdır acaba:26:

elektrik kesildi burda ya elimde kahve makinası öle kalakaldım hem benim pc de masaüstü hayat durdu birden gıcık elektürük

elektrik kesildi burda ya elimde kahve makinası öle kalakaldım hem benim pc de masaüstü hayat durdu birden gıcık elektürük

biz de geçen ay net gitmiştiydi bi ara,o ara halvet ettikti ilk bebik için..

kızlar ben bugün test yaptım ve hamiş değilim. bu göğsümden gelen sıvı olayı da şüphelendirmeye başladı beni (elimle sıkınca oldukça geliyor sıvı) randevu aldım yarın sabah doktora gidiyorum. bana şans dileyin ilk defa gideceğim bu doktora, memnun kalayım ve herşeyi yoluna sokayım istiyorum...

kaç gün gecikmen vardı canım?
kanda baktırsaydın,kesin emin olurdun bence..

efet işte önceden köylerde niye insanların bolca çocuğu oluyoduElektrik yok dolayısıyla net yok tv yok gelsin halvet gitsin halvet

ya töbee töbeee

halvetsiz bi hayat,susuz kalmış güle benzer,büyle buynu bükük

canım ben de yeni bi doktora başladım ilk gittim 10 15 gün önce direk gögsünden sıvı geliyormu dedi yanındaki kız sıktı bi şey gelmedi o yzüdn doktora git inşallah canım önemli bi şey yoktur için rahat eder

kaç gün gecikmen vardı canım?
kanda baktırsaydın,kesin emin olurdun bence..

batım düzenli olsaydım 25 iydi canım. ki zaten düzensiz malum her ay olmuyorum. o yüzden de pek umudum yok... ama 10. ile 14. günü değerlendirmiştik ondan umutluydum... olmadı işte

keşke adaçayı yağını doktoruna bi sorsaydın canım ya..
yani bi zararı yoktur ama diğerleriyle birlikte kullanılmasının bi sakıncası var mıdır acaba:26:

kararsız kaldım ama yine de yapıcam sanırım çok fazla derine itmeden bir iki gün bi deneyeyim bakalım ne olacak

peki sende üzensizlik var mı? neden sordu o soruyu canım?

Kızlar bugün evlilik yıl dönümümüz bizim 2 senemiz bitti.
Ve sevgili kocacığım bana kocaman bir çiçek yollamış:)
Çok çok mutlu oldum çoookkk.
İnşallah hayırlısı ile rabbim de bana, ona hayırlı bir evlat doğurmayı ve yetiştirmeyi nasip eder.

slm kızlaarrrr nabersiniz bakalım. ben ehh işte-yim. dudağımın üstünde uçuk çıktı akşam. sabah kahvaltıdan sonra ilk işim uçuk kremi almak oldu. şimdi geldim. kocacığıma börek aççam inş becerebilirsem

batım düzenli olsaydım 25 iydi canım. ki zaten düzensiz malum her ay olmuyorum. o yüzden de pek umudum yok... ama 10. ile 14. günü değerlendirmiştik ondan umutluydum... olmadı işte

kanda baktır mutlaka canım 25in üzerinden kaç gün geçmiş..
ben o piyasa satılan ucuz gibeğlik testlerine çok güvenemiyorum..
bazı bünyelerde ısrarla negatif çıktığını biliyorum çünkü..

kararsız kaldım ama yine de yapıcam sanırım çok fazla derine itmeden bir iki gün bi deneyeyim bakalım ne olacak

ama ama fitil de kullanıcam diyosun :26:
bence doktora danışmalısın..

peki sende üzensizlik var mı? neden sordu o soruyu canım?

canım ben kürtaj oldum 6 ay önce ondan sonra 28 günde bir olurdu eskiden şimdi 30 31 32 günde oluyor doktor düzensizlik deil dedi ama süt hormonu de engelliyormuş ya gebeliği onun için sormuş olabilir daha önceki hamilelikten dolayı mı bilmiyorum canım

miyabaaa

börek tarifini isterim :92:
benimkine hergün yapıyorum hamur işi..
hamur işine delirir,yiyemezse de delirir

haklısın aslında sorayım ulaşabilirsem doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…