Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selam dermancım

Ama fakat lakin başka topiğin linkini başka bi topikte vermek yasak,biliyo musun canım?
Başın derde girmesin,sööliimm didim..

bu benim açtığım konu öyle bir yasak olduğunu bilmiyordum sizin topikt herşey yasak

canım benim,her türlü paylaşım yapılır burda..
fıkralarına da bayılmıştım,devam etmeni isterim..
kafa dağıtmanın nesi kötü..

sadece başka topik linki yasak,onu dedim ben..

Son düzenleme:
canım benim,her türlü paylaşım yapılır burda..
Fıkralarına da bayılmıştım,devam etmeni isterim..
Kafa dağıtmanın nesi kötü..

Sadece başka topik linki yasak,onu dedim ben..

yasak olduğunu bilmiyordum söylediğin için tşk birde link koymam burda bir bayan vardı fıkra falan yayınlayamazmışım öyle dedi bende ayağımı kestim sizin topikten

meğim hürremimmm gebe kalan arkadaşlarımız bizi terk eylediler birer birer nedendir acepp:96::96:

efeet ben gördüm başka topiklere takılıyolar mart annelerine falan:)nekka ispiyoncuyum

kızlar,gebelikten itibaren de öğrenilmesi gereken şeyler var ya, tabii ki takılabilirler diğer topiklere de..
no panik :92:
ama esas topikimiz burası dimi

Ay bayılıcam gülmekten, ortada bişi yokken oluyorsa bunlar olduktan sonra düşünemiyorum

Yaramaz kızlar sizi

yasak olduğunu bilmiyordum söylediğin için tşk birde link koymam burda bir bayan vardı fıkra falan yayınlayamazmışım öyle dedi bende ayağımı kestim sizin topikten

ben kendi adıma fıkralara bayılıyodum,kocama da okuyodum hatta..

yani 7/24 bebek konuşamayız ki,iyice bunalıma gireriz o zaman valla :86:

Son düzenleme:
kızlar,gebelikten itibaren de öğrenilmesi gereken şeyler var ya, tabii ki takılabilirler diğer topiklere de..

tabiki takılabilirler belki bizlerde takılıcaz ama bu topikle başladık yolculuğumuza buradanda devam edelim

tabii canım ben daha hamile kalmadan hepsini okudum gebelik kısmındaki topiklerinbişeyler öğrenmek ve bilgi alışverişi yapmak gerek yeni bir dönemde normal yani,maaşallah gibelerimize

tabii canım ben daha hamile kalmadan hepsini okudum gebelik kısmındaki topiklerinbişeyler öğrenmek ve bilgi alışverişi yapmak gerek yeni bir dönemde normal yani,maaşallah gibelerimize

binde isterimm gibeğğ olmak

temmuzda heppimiz gibeğyiz Allahın izniyle
olmadı,ağustos :26:

ama birgün mutlaka

kızlar ben geldim
dün hastahaneye gitmiştim serophene,monodoks ve ornisid fitil verdi 7 temmuz da tekrar kontrole gidicem yumuşlara bakıcak hayırlısıyla inşallah olur bu ay temmuz da resmi nikahımıza bi yıl olacak inşallah uğurlu bi ay olur hepimiz için

bu arada kzlar bugün adetim bitti adaçayı yağına başlıycam 3-4 gün ama yumurtalar için ilaç kullanıyorum ya bi de fitil kullanıcam sıkıntı olur mu sizce

ay hayırlısıyla gör bakalım bebekini canım ya

kocana nasıl söyledin gibeğliğini anlatsana

inşallahh canımm
hayırlısıyla gelsinler bızdıklarımız inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…