selam dermancım
Ama fakat lakin başka topiğin linkini başka bi topikte vermek yasak,biliyo musun canım?
Başın derde girmesin,sööliimm didim..
meg burda bir arkadaş vardı geçen bana kızdı bebek konusu dışında birşeyler paylaşıyorumda burda fıkra gibi mesela yok efendim yayınlayamazmışım öyle bir yasak mı var herşeyi konuşamaz mıyız burda
meğim hürremimmm gebe kalan arkadaşlarımız bizi terk eylediler birer birer nedendir acepp:96::96:
bu benim açtığım konu öyle bir yasak olduğunu bilmiyordum sizin topikt herşey yasak
canım benim,her türlü paylaşım yapılır burda..
Fıkralarına da bayılmıştım,devam etmeni isterim..
Kafa dağıtmanın nesi kötü..
Sadece başka topik linki yasak,onu dedim ben..
meğim hürremimmm gebe kalan arkadaşlarımız bizi terk eylediler birer birer nedendir acepp:96::96:
efeet ben gördüm başka topiklere takılıyolar mart annelerine falan:)nekka ispiyoncuyum
bizde denizdeydik ya, kumlu ayaklarımızı eve gelince bahçede yıkıyoruz tabe,eve taşımayalım diye,
benimki benim ayakçıklarımı yıkadı heppp,sen eğilme aşkum diyerekten
ahh ahhhh :97: gelsin bebik ya
yasak olduğunu bilmiyordum söylediğin için tşk birde link koymam burda bir bayan vardı fıkra falan yayınlayamazmışım öyle dedi bende ayağımı kestim sizin topikten
kızlar,gebelikten itibaren de öğrenilmesi gereken şeyler var ya, tabii ki takılabilirler diğer topiklere de..
no panik :92:
ama esas topikimiz burası dimi
kızlar,gebelikten itibaren de öğrenilmesi gereken şeyler var ya, tabii ki takılabilirler diğer topiklere de..
no panik :92:
ama esas topikimiz burası dimi
tabiki takılabilirler belki bizlerde takılıcaz ama bu topikle başladık yolculuğumuza buradanda devam edelim
Selam kızlar,
Herkesin kandili mübarek olsun :)
Allah hepimize güzel bebek ve bebekler versin inşallah :)
Ay bayılıcam gülmekten, ortada bişi yokken oluyorsa bunlar olduktan sonra düşünemiyorum
Yaramaz kızlar sizi
tabii canım ben daha hamile kalmadan hepsini okudum gebelik kısmındaki topiklerinbişeyler öğrenmek ve bilgi alışverişi yapmak gerek yeni bir dönemde normal yani,maaşallah gibelerimize
ha ivettttt bende bunu diyom megimmmm
evet megimmmmm
kızlar ben geldim
dün hastahaneye gitmiştim serophene,monodoks ve ornisid fitil verdi 7 temmuz da tekrar kontrole gidicem yumuşlara bakıcak hayırlısıyla inşallah olur bu ay temmuz da resmi nikahımıza bi yıl olacak inşallah uğurlu bi ay olur hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?