- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
çok güldüm gerçektenkaynana cadı ise maceraları anlat anlat bitmez.ben annem gibi kaynanam olsun isterdim etliye sütlüye karışmaz gelinleri öper sarılır sever telefonunda bile numaraları kızım diye kayıtlı 2 gelini var annemin rabbim bozmasın muhabbetlerini çok özenirim onlara.
ben yemek yedim daha fena oldum sanki ama ayılmam lazım işin kötüsü 2 den sonra kahve falanda içemiyorum ovulasyon yapıyorum ya eve gidene kadar tutmam lazım sabah ve öğle tatilinde ne içersem işte.
ayy çok güldüm ildacım. Aman avucu yalasın o bebekte olunca üçünüz geçtikçe iç geçirsin kaynanaa..
ay nerede o konu damlıyım hemen çok pis tartışasım geldii
yok canım bak ben 3 senedir 35 günde oluyorum yumurtlamada olacağın regliden 14 gün önce olduğu için 21. gün yumurtluyorum daha geç oluyor ama oluyor. Önemli olan düzenli olması. Ayrıca bir iki gün gecikmeler gecikme sayılmaz hani bir ay 32 olur bir ay 35 olur pek sorun değil ama hele her ay aynıysa geç olması hiç sorun değil tatlım..
Hadi hayırlısı canım İnşallah gelir bebeğin.. Ortamda süpermiş.. Şimdi bir kaldı bebeği kondurmak. Allah yar ve yardımcın olsun..
Aferinn canım böyle sözlerimi küpe et kulağına o bisküvileri boşuna yiyorsun kaloriden başka birşey değil.
Hahhh benim mesur laf koynuna ben giriyosam once benim hakkim herbisiycikkkk meg topiccene gidelim o konuya bak nasil gelinleri savunuruzzzzz dagitirizzz ulennnn o kaynana yannisi konuyu :))))
çok güldüm gerçektenkaynana cadı ise maceraları anlat anlat bitmez.ben annem gibi kaynanam olsun isterdim etliye sütlüye karışmaz gelinleri öper sarılır sever telefonunda bile numaraları kızım diye kayıtlı 2 gelini var annemin rabbim bozmasın muhabbetlerini çok özenirim onlara.
benim kaynanamda gelin arabasına oturmak yüzünden düğünümü mahvetti düğün günü bir sürü kavga kıyamet hala psikolojim bozuk ben anlamam bu kaynanaların derdi ne
dertleri,
oğullarının hayatlarında gene ve sadece ve sonsuza kadar TEK KADIN olmak!
ama geçmiş ola
benim kaynanamda gelin arabasına oturmak yüzünden düğünümü mahvetti düğün günü bir sürü kavga kıyamet hala psikolojim bozuk ben anlamam bu kaynanaların derdi ne
dertleri,
oğullarının hayatlarında gene ve sadece ve sonsuza kadar TEK KADIN olmak!
ama geçmiş ola
seninkide alemmiş cnm..geçmiş olsun
çok güldüm kızlar yaaa
bir tane de iyi kaynana lazım buraya o da benim ki olsun bari
biz eşim ben kayınpeder ve kaynana bi yere gidince ben arkaya oturuyorum kayınpeder öne otursun diye kaynanam bana sen öne otur kızım biz babanla otururuz arkaya diyoo
ama ben genede arkaya oturuyorum bezen..:26:
çok güldüm kızlar yaaa
bir tane de iyi kaynana lazım buraya o da benim ki olsun bari
biz eşim ben kayınpeder ve kaynana bi yere gidince ben arkaya oturuyorum kayınpeder öne otursun diye kaynanam bana sen öne otur kızım biz babanla otururuz arkaya diyoo
ama ben genede arkaya oturuyorum bezen..:26:
sana o konunun linki attım özelden dejavum
git bide onlara sor mutlaka vardır rahatsız oldukları bişi benimkide çok iyidir ama işte kaynana değil mi illla batıcak bişey buluyo insan
keşke olmasa amaaaaa
ay dejavuu koptum kız valla ben duyar duymaz daldım oraya hemen döktürü verdimmm
konuyu açan kadıncağız bu konudan yakınmış.. o da bizden yani..
ama her zamanki gibi çatlak sesler çıkmış..
oturuversin diyolar önde..
niye oturacak kardeşim,orda oturmak başka şeyi temsil ediyor o kaynana için; 'oğlan benim,yerini bil gelin' diyorlar adeta..
sağol canım öyle alem kadın ben düğün günü neler yaşadım onun yüzünden eve ağlaya ağlaya girdim en mutlu günlerim kavgayla geçti eşimle onun yüzünden ama ben kayınvalidemin yüzünü tek bir kelime söylemiş değilim ama kendi hala iğnelerine devam ediyor gün geçtikçe biraz saygım varsa onu da yitirtiyor
valla kusura bakmasın o bekarkendi evlenince işler değişir ama değişmiyor evlenince kıymete biniyor kıskançlık krizleri yüzünden hayatımızı mahvediyor
Kiz Gulme benimkinden nefret ediyorum dusuk yaptim kopek beslersen boyle olur iyi oldu dedi yuzume bu hamileliktede cocugun erkek oldugunu duyunca aradi ben onu insan yerine sayarmiyim
canım a.d dün bat gününü verdi 5 şubat olarak değiştir
birde ben batını söyleyenleri ferdaya bildiriyorum o düzeltiyo sen bi bak istersen onun listesine
ben siz kendi aranızda da paslaşıyorsunuz diye sadece ona gönderiyordum.
bundan sonra gördükleri isterden sana da bildirebilirim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?