Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

git bide onlara sor mutlaka vardır rahatsız oldukları bişi benimkide çok iyidir ama işte kaynana değil mi illla batıcak bişey buluyo insan
keşke olmasa amaaaaa

ay dejavuu koptum kız valla ben duyar duymaz daldım oraya hemen döktürü verdimmm

Son düzenleme:
Hahhh benim mesur laf koynuna ben giriyosam once benim hakkim herbisiycikkkk meg topiccene gidelim o konuya bak nasil gelinleri savunuruzzzzz dagitirizzz ulennnn o kaynana yannisi konuyu :))))

konuyu açan kadıncağız bu konudan yakınmış.. o da bizden yani..
ama her zamanki gibi çatlak sesler çıkmış..
oturuversin diyolar önde..
niye oturacak kardeşim,orda oturmak başka şeyi temsil ediyor o kaynana için; 'oğlan benim,yerini bil gelin' diyorlar adeta..

Kiz Gulme benimkinden nefret ediyorum dusuk yaptim kopek beslersen boyle olur iyi oldu dedi yuzume bu hamileliktede cocugun erkek oldugunu duyunca aradi ben onu insan yerine sayarmiyim

Son düzenleyen: Moderatör:
kızım şu alıntıları düzgün yapın yaw,kim kime ne dedi anlaşılmıyo..:86:

gamze gebişimmm seninkini düzelttim bak

kızlar herkesciklerin yazdıklarını okudum. Bizdede kalabalık olduğumuz için kayınvaldem öncde ben onun kucağında gideriz. Böylece ikimizde önde oluruz

benim kaynanamda gelin arabasına oturmak yüzünden düğünümü mahvetti düğün günü bir sürü kavga kıyamet hala psikolojim bozuk ben anlamam bu kaynanaların derdi ne

benim kaynanamda gelin arabasına oturmak yüzünden düğünümü mahvetti düğün günü bir sürü kavga kıyamet hala psikolojim bozuk ben anlamam bu kaynanaların derdi ne

dertleri,
oğullarının hayatlarında gene ve sadece ve sonsuza kadar TEK KADIN olmak!

ama geçmiş ola

dertleri,

ama geçmiş ola

valla kusura bakmasın o bekarkendi evlenince işler değişir ama değişmiyor evlenince kıymete biniyor kıskançlık krizleri yüzünden hayatımızı mahvediyor

dertleri,

ama geçmiş ola

çok güldüm kızlar yaaa
bir tane de iyi kaynana lazım buraya o da benim ki olsun bari
biz eşim ben kayınpeder ve kaynana bi yere gidince ben arkaya oturuyorum kayınpeder öne otursun diye kaynanam bana sen öne otur kızım biz babanla otururuz arkaya diyoo
ama ben genede arkaya oturuyorum bezen..:26:

Son düzenleme:
seninkide alemmiş cnm..geçmiş olsun

sağol canım öyle alem kadın ben düğün günü neler yaşadım onun yüzünden eve ağlaya ağlaya girdim en mutlu günlerim kavgayla geçti eşimle onun yüzünden ama ben kayınvalidemin yüzünü tek bir kelime söylemiş değilim ama kendi hala iğnelerine devam ediyor gün geçtikçe biraz saygım varsa onu da yitirtiyor

bnmki direkt arkaya geçer..

ben bazen eşimin yanına otururum bazende o yalnız kalmasın diye arkaya

canım keşke iyi olsalar kim istemez kaynanasıyla iyi geçinmek ama olmuyor nedense sen istisnalardan birisin

canım a.d dün bat gününü verdi 5 şubat olarak değiştir
birde ben batını söyleyenleri ferdaya bildiriyorum o düzeltiyo sen bi bak istersen onun listesine
ben siz kendi aranızda da paslaşıyorsunuz diye sadece ona gönderiyordum.
bundan sonra gördükleri isterden sana da bildirebilirim canım

sana o konunun linki attım özelden dejavum

okudum yorum da yaptım..

iyi ettinn.. Bende döktürdüm ama biri cevap verse dalsam off bugün dalmak istiyorum ya deşarj olmam lazım uykum var açılayım..

heeç iştee evlendik tamam ön koltuk bizim eşi değil miyiz alla alla. Onlar oturmadılar sanki ön koltuklara. Hiç teklif bile etmiyorum bir daha oturtamam arkaya sonra.

kendi hiç gelin olmamış sanki..

veya kendi kızı varsa o gelin olmayacak mı?? ne akla hizmet eziyet ederler nelerle tatmin ederler kendilerini anlamam..

valla kusura bakmasın o bekarkendi evlenince işler değişir ama değişmiyor evlenince kıymete biniyor kıskançlık krizleri yüzünden hayatımızı mahvediyor

söylenecek çok şey var aslında..
ahh ahhhh kaynanalar
oğlum mutlu ne güzel diyip,bir kenara çekilmek yok..
hala iktidar savaşı

Kiz Gulme benimkinden nefret ediyorum dusuk yaptim kopek beslersen boyle olur iyi oldu dedi yuzume bu hamileliktede cocugun erkek oldugunu duyunca aradi ben onu insan yerine sayarmiyim

haklısın tabi gamzecim...
aslında sinirden gülüyorum canım gerçekten bana neler yaptı onun yüzünden evliliğim bitiyodu psikolojim bozuldu psikoloktan yardım falan aldım bende sevmiyorum bana çok göz yaşı döktürdü tek oğlu olduğu için aramıza çok girdi eşimde arada kaldı.birbirimizi çok sevdiğimizden ayrılamadık sorunlarla uğraştık yıkılmadım. artık aynı şehirde değiliz de iyiyiz kıymete binmeye başladım.bide bu çocuk sorununu yaşadığımız biliyo o yüzden artık azalttı kıskançlığı arada oluyo ama onuda cahilliğine veriyorum napim...

hülyam özelden yazsa keşke yeni batını herkes dimi..
sayfalar arsında kayboluyor sora..
benim liste tam..
dur a.d yi düzelteyim..
teşekkür ederim

.................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…