Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bnmki direkt arkaya geçer..

ben bazen eşimin yanına otururum bazende o yalnız kalmasın diye arkaya
maşallah diyelim canım da nazar deymesinnnnnnnn
canım keşke iyi olsalar kim istemez kaynanasıyla iyi geçinmek ama olmuyor nedense sen istisnalardan birisin

bencede canım herkes öyle istiyo ama işte olmuyo ben zaten çözemiyorum bu kaynanaları
biz genel olarak iyiyiz ama rada tabi bizimde oluyo ufak tefek şeyler

Kizzz ordaki herkes kaynanadan muzdarip kim cvp vercekte dalcaz ama cok komikkk cok guldum bennn okudukca :)))

hülyam özelden yazsa keşke yeni batını herkes dimi..
sayfalar arsında kayboluyor sora..
benim liste tam..
dur a.d yi düzelteyim..
teşekkür ederim

aslında çok iyi olur canım bunu birbirimize hatırlatsak sürekli zamanla herkez uygular
bundan sonra ben de dikkat ederim batını yazanlara söyleriz meg ve ferdaya özelden bildirin diye sizede kolaylık olur

maşallah diyelim canım da nazar deymesinnnnnnnn

bencede canım herkes öyle istiyo ama işte olmuyo ben zaten çözemiyorum bu kaynanaları
biz genel olarak iyiyiz ama rada tabi bizimde oluyo ufak tefek şeyler

arada oluyor sürtüşmeler ama 2 yıla kadar..şimdi maşallahhh

Kizzz ordaki herkes kaynanadan muzdarip kim cvp vercekte dalcaz ama cok komikkk cok guldum bennn okudukca :)))

yok ama sen ilk sayfaları oku hele.
bana sen egon için mi öne oturuyosun diyen bile var :)))))))))))))

Son düzenleme:
geldim ben kizlar
cok sukur bebek iyi ve saglikli
sancilar devam ediyor
idrar yolu testi yapti cok hafif enfeksyiyon var ilac verdi icmem belki
rahim buyumesidir yat dinlen dedi
parol ic dedi geldim attim bitane insllah keser sanciyi
tansiyonum da yerlerde geziyor 6/2 cikti
doktor boyle devam ederse kalp doktoruna gondercekmis
raporyazayim dedi istemedim
daha gecen hafta raporluydum

aslında çok iyi olur canım bunu birbirimize hatırlatsak sürekli zamanla herkez uygular
bundan sonra ben de dikkat ederim batını yazanlara söyleriz meg ve ferdaya özelden bildirin diye sizede kolaylık olur

canım Hülyacım benimm

yok ama sen ilk sayfaları oku hele.
bana sen egon için mi öne oturuyosun diyen bile var :)))))))))))))

Aaaaa megommm sen benim konudaki bilimsel aciklamami gordun mu du ben iki dk bakicam o sayfalara egon icin ha kiz onu yazan kaynanadir belkimmm

düşük tansiyonun kalple ilgisi mi var?
yani var tabii de,bu bir hastalık değil..
ilaç yazması için demiştir dimi..
yoksa benim tansiyon da normalde 9/4 falan..
düşünce 6/3 gördüğüm bile oluyor..

soda iç ferda,hergün iç..düzenliyo tansiyonu..bide biliyosun tuzlu ayran iyi..
bide bacakları dikip 20 dakika yatıyosun düşünce.. o da beyne kan gitmesine yardımcı..

Son düzenleme:

Ohhh sevindim sen magnezyuma basla kuzum sanciyi azaltiyo ama kesmiyo sen ilaclarin yaninda bide tuzlu kraker ve ayran takviyesine basla tansiyonu dengeler belki

hayırlısı olsun canım.sınava kadar hamile kalsan bile sorun olmaz diye düşünüyorum senin için.böyle düşünme sen.hamile olarak çok zor işlerde çalışanlar var.allahın izni ile sende kolayca atlatırsın.sıkıntıya sokma kendini.ağır bir işin yoksa gerisini düşünme.hamilelik herşeye engel değil ki.inşallah gönlünün muradına erersin.

hayırlı olsun cnm bende arayış içindeyim
sağol canım senin için de hayırlısı olur umarım.neredesin sen.ilk denemen mi olacak.kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın:):)ayy çok sordum kızz.ben 20 yaşındayım ikinci denemem.bu sefer olacak inanıyoruummm

Son düzenleme:
Aaaaa megommm sen benim konudaki bilimsel aciklamami gordun mu du ben iki dk bakicam o sayfalara egon icin ha kiz onu yazan kaynanadir belkimmm

gördüm,süpersinnn

kaynana da olabilir ama hani sınıfın çalışkan öğrencileri olur ya,onlar da kaynana yanlısı,saygılı gelin olduklarını ispat için de yazıyolar..
yada sırf hır çıkarmak için..
aman gamzecim,dalaşma boşver sen sinirin de bozulmasın hem

çok şükür cnm sevindim senin adına

amin cnm bnm..inşallah hepimiz için hayırlı olur..

ben 2,5 yıllık evliyim
28 yaşımdayım.
istanbuldayım..
sen çok gençmişsin cnm bnm..maşallah..olur tabi neden olmasın..
ilk denemen neredeydi ve sorununuz ne cnm??

ferdacım geçmiş olsun..sükür sende bebeğinde iyisiniz

Son düzenleme:
merln,

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım..
gelsin bebeğin inşallah..

ilkini de mayada denedim.olmadı.17 yaşında evlendim.birbuçuk sene olmayınca bebik gittim doktora.meğer tüplerim tıkalıymış.olsun istiyom yaa.gencim evet ama ne bileyim 3.5 sene oldu evleneliiii.olsun artık yaaaaa.

meg kuzum artik bu benim normal tansiyonum oldu artik
doktor surekli boyle olmasinin anormal oldunu soyledi
ayran iciyorum zaten soda da icerim

gamze ilacim yarib geliyor baslicam zaten

hepinize detesekkurler
sancilar hafiflerse az uyumayi denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…