Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşgeldin cnm..tüp mü senin ??
nerede yaptırıyorsun bizde önümüzdeki hafta netleştireceğiz

Acliktan oluyorum tam biskuviye saracaktim sen geldin aklima ocaga patates kavurmasi koydum bide eriste pismek uzere onlari yicemmm bak sen kizdin diye acliga meydan okuyorummm :)))

Avucunu yalarrr on koltuk benimdir benim kalacakkkkk :))) hatta arkaya bile oturamazzz bi taraf oglumunnnn diger tarafff gofretin

şımarık gebe seniiiii
gofretin haaa Allah nazardan saklasın siziiii

Avucunu yalarrr on koltuk benimdir benim kalacakkkkk :))) hatta arkaya bile oturamazzz bi taraf oglumunnnn diger tarafff gofretin

susma sustukça sıra sana gelecekkk
devir daim dünyasında yaşıyoruz
bugüün gelinleri yarının kaynanaları herkes yerini bilsin zaten sorun kalmaz
ün

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba ben de anne olmak istiyorum inşallah. bir yandan kpss çalışıyorum şubatta dersane var hamile değilim eğer Allah izniyle hamile olursam nasıl olur diye düşünüyorum. 7 aylık evliyim. 2-3 aydır korunmuyoruz. ne yapsam bilemedim ............................

susma sustukça sıra sana gelecekkk
devir daim dünyasında yaşıyoruz
bugüün gelinleri yarının kaynanaları herkes yerini bilsin zaten sorun kalmaz
ün

gece kocamın yanında (koynunda) uyuyorum,arabada da yanında oturucam tabii
kaynana da kendi kocasının yanında oturuversin bi zahmet
oğlan benim kaynanacım,uğraşma basit ayak oyunlarıynan

yani 2 kere 2 = 4
konu kapanmıştır dağılabilirsiniz kaynanalarr

hosgeldin tatlim isallah gonlune gore olur hersey eger bebegi cok istiyosan allah sabrini verir dersaneyle beraber yurutursun ama emin degilsen zaten cok yeni evliligin bekle derim ama sunu soyliyeyim bende 8. ayimdayim evlilikte hemen hemen 5 aylik hamileyim ve 2. hamileligim her zorluk geciyo icinde bi hayat varken :)

dejavum gözlerim akıyor ama aşşağı tutamıyorum. Acilen kendime gelmem lazım.:44:

ben yemek yedim daha fena oldum sanki ama ayılmam lazım işin kötüsü 2 den sonra kahve falanda içemiyorum ovulasyon yapıyorum ya eve gidene kadar tutmam lazım sabah ve öğle tatilinde ne içersem işte.

güzel haberler ler gelecek inşallahh
Allah ım onu ve meleğini koru Rabbimmm

oyy kıyamam sana

benim terminatör ikimizide almaz arabaya şöför koltuğuna geçer büyük ihtimal

ayy çok güldüm ildacım. Aman avucu yalasın o bebekte olunca üçünüz geçtikçe iç geçirsin kaynanaa..

ay nerede o konu damlıyım hemen çok pis tartışasım geldii

Bunu bilmiyordum canim
28 günde bir olmak zorunda değilim yani
Yıllarca hap kullandım ya
Hic bilmiyom bu isleri

yok canım bak ben 3 senedir 35 günde oluyorum yumurtlamada olacağın regliden 14 gün önce olduğu için 21. gün yumurtluyorum daha geç oluyor ama oluyor. Önemli olan düzenli olması. Ayrıca bir iki gün gecikmeler gecikme sayılmaz hani bir ay 32 olur bir ay 35 olur pek sorun değil ama hele her ay aynıysa geç olması hiç sorun değil tatlım..

Hadi hayırlısı canım İnşallah gelir bebeğin.. Ortamda süpermiş.. Şimdi bir kaldı bebeği kondurmak. Allah yar ve yardımcın olsun..

Acliktan oluyorum tam biskuviye saracaktim sen geldin aklima ocaga patates kavurmasi koydum bide eriste pismek uzere onlari yicemmm bak sen kizdin diye acliga meydan okuyorummm :)))

Aferinn canım böyle sözlerimi küpe et kulağına o bisküvileri boşuna yiyorsun kaloriden başka birşey değil.

Hahhh benim mesur laf koynuna ben giriyosam once benim hakkim herbisiycikkkk meg topiccene gidelim o konuya bak nasil gelinleri savunuruzzzzz dagitirizzz ulennnn o kaynana yannisi konuyu :))))

canım bende senin durumundayım kpss çalışıyorum 2.5 yıllık evliyim bende hamilelik düşünüyorum herşeyi oluruna bıraktım önceden bebek düşünmüyordum ama şuan bebek istemi ağır bastığı için başka bişey düşünmüyorum ama bu arada tabiki kpsss hazırlanıyorum sınava girecem eğer hamile kalırsam sınav puanının 2 yıl geçerliliği var nasıl olsa

valla biz onu almaya gideriz beraber bir yere gideceksek bineceği zaman zaten direk eşim arka kapıyı açar ben o binmeden binmem ama eşim de aman öne otur demez o içinden geçiriyor mu bilmem ama geçiriyorsa da onunla kalıyor yani. Ya da ben hiç inmem eşim getirir arkaya oturtur yani konusunu bile geçmesi geçmesinde tabii kocamın yanında oturcam artık karısıyım yanii..

sana o konunun linki attım özelden dejavum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…