napıyonuzz canlar.hastaneden yeni geldim.rahim kalınlığı süper dedi doktor.kaç olduğpunu sormadım ama iyi olması yeter benim için cuma günü trasfer günü için gün almaya gidecem:)ayy çok heyecanlıyım.Allahhhııımmmmm yardım et ne olur hepimize...
Avucunu yalarrr on koltuk benimdir benim kalacakkkkk :))) hatta arkaya bile oturamazzz bi taraf oglumunnnn diger tarafff gofretin
çok komik yaaa bizim başımıza gelmedi ama gelseydi "terminatör anne" amacın ne senin derdim herhalde
hahhaha
tööbe tööbe çılgın bu kadınlar yaaa
hani bide önden koşanlar varyaaakoltuğu kapıcam diye
canım benimki önden koşanlardangerçekten kaç kere yaşadım kadın ayakkabısını bile doğru dürüst giymeden hızlıca inerdi aşağıya bide bakmışımki binmiş...öne binsen ne olacak bahaneside arkada daralıyorum diyor kocasının yanına kimseyi oturtturmak istemeyen kadın banada böle yapıyor hala anlamış değilim...gerçi ben gelinim oğlunu elinden aldım napar sonra
gözümde canlandı valla seninki
ayakkabılarını bile giymiyo ha
Zorlami aldin oglunu elindennnnn hahayyyyttttt catlasinnn kaynanalarimizzzzzzz catlasinnn kaynanamizzzz oglannnn bizıimmmm torunlarida bizimmmm hopaaaaa
valla böle kıskanç kaynanalar çatlasın patlasın
Avucunu yalarrr on koltuk benimdir benim kalacakkkkk :))) hatta arkaya bile oturamazzz bi taraf oglumunnnn diger tarafff gofretin
şımarık gebe seniiiii
gofretin haaaAllah nazardan saklasın siziiii
gözümde canlandı valla seninki
ayakkabılarını bile giymiyo ha
Kiz oda bisey mi bizde biyere gidicez kbaba falan bana git arabaya geliyoz dedi benimki bende gectim oturuyom onde terminator bakti ben ondeyim yuruyerek gidelim neden arabaya binicez dedi baska zaman olsa arabayla cikmis anasindan gibi davranir :)))
evet canım tüpp.ankara Maya da yaptırıyorum.hoşgeldin cnm..tüp mü senin ??
nerede yaptırıyorsun bizde önümüzdeki hafta netleştireceğiz
susma sustukça sıra sana gelecekkk
devir daim dünyasında yaşıyoruz
bugüün gelinleri yarının kaynanaları herkes yerini bilsin zaten sorun kalmaz
ün
evet canım tüpp.ankara Maya da yaptırıyorum.
gece kocamın yanında (koynunda) uyuyorum,arabada da yanında oturucam tabii
kaynana da kendi kocasının yanında oturuversin bi zahmet
oğlan benim kaynanacım,uğraşma basit ayak oyunlarıynan
merhaba ben de anne olmak istiyorum inşallah. bir yandan kpss çalışıyorum şubatta dersane var hamile değilim eğer Allah izniyle hamile olursam nasıl olur diye düşünüyorum. 7 aylık evliyim. 2-3 aydır korunmuyoruz. ne yapsam bilemedim ............................
şımarık gebe seniiiii
gofretin haaaAllah nazardan saklasın siziiii
Kiz oda bisey mi bizde biyere gidicez kbaba falan bana git arabaya geliyoz dedi benimki bende gectim oturuyom onde terminator bakti ben ondeyim yuruyerek gidelim neden arabaya binicez dedi baska zaman olsa arabayla cikmis anasindan gibi davranir :)))
çok güldüm gerçektenkaynana cadı ise maceraları anlat anlat bitmez.ben annem gibi kaynanam olsun isterdim etliye sütlüye karışmaz gelinleri öper sarılır sever telefonunda bile numaraları kızım diye kayıtlı 2 gelini var annemin rabbim bozmasın muhabbetlerini çok özenirim onlara.
dejavum gözlerim akıyor ama aşşağı tutamıyorum. Acilen kendime gelmem lazım.:44:
güzel haberler ler gelecek inşallahh
Allah ım onu ve meleğini koru Rabbimmm
oyy kıyamam sana
benim terminatör ikimizide almaz arabaya şöför koltuğuna geçer büyük ihtimal
o konuya yazıyorum bende..
katılmayanlar olmuş bana çok komik ya
yahu ben dururken neden kocamın yanına anası otursun değil mi
ben gidip onların arabasında kayınpederin yanına ben oturacam diyo muyum hıhhhh
otursun arkada,rahat bıraksın kocamla beni pis kaynana
Bunu bilmiyordum canim
28 günde bir olmak zorunda değilim yani
Yıllarca hap kullandım ya
Hic bilmiyom bu isleri
napıyonuzz canlar.hastaneden yeni geldim.rahim kalınlığı süper dedi doktor.kaç olduğpunu sormadım ama iyi olması yeter benim için cuma günü trasfer günü için gün almaya gidecem:)ayy çok heyecanlıyım.Allahhhııımmmmm yardım et ne olur hepimize...
Acliktan oluyorum tam biskuviye saracaktim sen geldin aklima ocaga patates kavurmasi koydum bide eriste pismek uzere onlari yicemmm bak sen kizdin diye acliga meydan okuyorummm :)))
yani 2 kere 2 = 4
konu kapanmıştır dağılabilirsiniz kaynanalarr
merhaba ben de anne olmak istiyorum inşallah. bir yandan kpss çalışıyorum şubatta dersane var hamile değilim eğer Allah izniyle hamile olursam nasıl olur diye düşünüyorum. 7 aylık evliyim. 2-3 aydır korunmuyoruz. ne yapsam bilemedim ............................
valla biz onu almaya gideriz beraber bir yere gideceksek bineceği zaman zaten direk eşim arka kapıyı açar ben o binmeden binmem ama eşim de aman öne otur demez o içinden geçiriyor mu bilmem ama geçiriyorsa da onunla kalıyor yani. Ya da ben hiç inmem eşim getirir arkaya oturtur yani konusunu bile geçmesi geçmesinde tabii kocamın yanında oturcam artık karısıyım yanii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?