hani didiydim ya sana adetimin 3.günü başlayayım diye..heh o gün başladım
ertesi gün bıraktım
biz üroloğa falan gitmedik..
ama dün dedim ki benimkine,
hayatım,belki de varikosel var sende ve belki de ameliyat olman gerekebilir
asla dedi,oturduamannn keyfi bilir..ben elimden geleni yapıyorum ve vicdanım son derece rahat çok şükür..
hani didiydim ya sana adetimin 3.günü başlayayım diye..heh o gün başladım
ertesi gün bıraktım
inşş ii çıkcak aysunm sonçlar inşşş ...kürler asla etkisiz degl ama bi şey etlıosa orda hormon varikosel vs . o zaman bşey yapamıo kürler de .. o yuzden dr şart ama yne dvm edelm kızlar kürlere bnm onlara inancm asla btmedi bitmicek de....
3. gün ve gene çift koyu çizgi var ovucanda16. gün bugün ya..
14-15-16 da çift koyu çizgi..
amaaaaaaaaa tabiiki hiçbiri tutmayacak geneyazık oluyo yumurtalara
aynen ben de dilge...açık kırmızıları az önce gördüm akşama falan koyuları da gelirler...nedense ben de bu ay ümitliydim...fallar da falan, ya hamilesin ya da çok yakın vadede diyordu...desene fallara kalmış geleceğimize ...........
biz üroloğa falan gitmedik..
ama dün dedim ki benimkine,
hayatım,belki de varikosel var sende ve belki de ameliyat olman gerekebilir
asla dedi,oturduamannn keyfi bilir..ben elimden geleni yapıyorum ve vicdanım son derece rahat çok şükür..
A aaaa ama çok kullanmışsın aysun,dokunmasın sakın
duygum biz ürolağa gittik ilk spermiyogramımız kötü çıktığı zaman...
iyice araştırdım iyi bi üroloğa gittik ank.da varikosel yok dedi..
ama dediğin gibi hormonlara bakılmadı spermiyogramda problemli dediğim gibi yapıdan..
ama kürü bırakmadım ona devam ben kendi kullandığım şeyleri bıraktım sadece..
keçiye devam...bide arginmax içiyodu bu ay devam ediyo..
çakşırı bıraktık...ne bileyim duygum kafam karışıyo düşündükçe.
dediğim gibi artık benim çzebileceğim bişey olduğunu düşünmüyorum
dr şart oldu:26:
hoşşgeldn birsummm
Moralim çok bozuk kızlar yaa.. İstanbul'a gidicem ya yüksekokul sekreterinden izin alayım dedim bir tek haftaya cuma için. Öğle de biletleri aldı eşim dedim öğrenciler yavaştan gidecek verir izin. Sabahtan konuşamadım fırsatım olmadı. Neyse gittim kolidorda yakaladım söyledim doğru düzgün yüzüme bakmadan bakarız düşünürüz dedi yaa.Deli oldum. Neden gidicen falan bir sorar insan. İşte burada öğrenci işçiyle olay oldu da bu çocuk bana hakaret etti,üstüme yürüdü çıkmasını istedik işten o da istifa etti zaten bir tandığının çocuğuymuş galiba bu ondan bana şimdi trip atıyor ama ben o olayda sonuna kadar haklıydım. Neyse şimdi cuma akşam gitsem bir cumartesi kalcam,pazar öğleden sonra döncem geçen sefer öyle yaptım hiçbirşey anlamadım bu sefer perşembe akşam gidecektim cuma da kalcaktım cumartesi de. Artık daha izin falan da sormam ne oldu diye öyle de huyum var bekletcem iptal etmicem çağırır izin verirse giderim birşey demezse bende demem ya cuma akşamı gdicem ya hiç gitmicem.
selam kızlar nasılsınız bayadır girmiyorum özledim valla sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?