Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ille dr dicek onlra...aslnda urloga gtse ii olur megim ya sen ikna edersn onu

duygum biz ürolağa gittik ilk spermiyogramımız kötü çıktığı zaman...
iyice araştırdım iyi bi üroloğa gittik ank.da varikosel yok dedi..
ama dediğin gibi hormonlara bakılmadı spermiyogramda problemli dediğim gibi yapıdan..
ama kürü bırakmadım ona devam ben kendi kullandığım şeyleri bıraktım sadece..
keçiye devam...bide arginmax içiyodu bu ay devam ediyo..
çakşırı bıraktık...ne bileyim duygum kafam karışıyo düşündükçe.
dediğim gibi artık benim çzebileceğim bişey olduğunu düşünmüyorum
dr şart oldu:26:

3. gün ve gene çift koyu çizgi var ovucanda 16. gün bugün ya..
14-15-16 da çift koyu çizgi..
amaaaaaaaaa tabiiki hiçbiri tutmayacak gene yazık oluyo yumurtalara

nereden biliyorsun canım Allah ol dedikten sonra olmayacak mı var.

İnşallah tutar o fallar..

aynen işte benimki de öyle. Önce ilk gittiğimizde üroloji ameliyat deyince tamam demişti randevu bile almıştık ama sonra kadın doktorum gerek yok deyince bahanesi oldu iptal ettirdi şimdi hiç istemiyor okumuş bazı kötü senaryoları bilirsin ya nette nelere yazıyor. Tüp yaptırırım yine de ameliyat olmam dedi ama gerçekten de ameliyatlık pek birşey yoktu o zaman. Şimdi ben İstanbul'da dönünce şubat başında yaptırcaz çalışma olacak çünkü perhiz yapamaz bakalım ne durum olmuş görücez.

çakşırın tozunu aldm balla karştrcm bu akşam getrck eşim hülya verck tarifini bana...... keçiboynuzunu bıraktım ....incir ve arginmaxa dvm ....

Moralim çok bozuk kızlar yaa.. İstanbul'a gidicem ya yüksekokul sekreterinden izin alayım dedim bir tek haftaya cuma için. Öğle de biletleri aldı eşim dedim öğrenciler yavaştan gidecek verir izin. Sabahtan konuşamadım fırsatım olmadı. Neyse gittim kolidorda yakaladım söyledim doğru düzgün yüzüme bakmadan bakarız düşünürüz dedi yaa.Deli oldum. Neden gidicen falan bir sorar insan. İşte burada öğrenci işçiyle olay oldu da bu çocuk bana hakaret etti,üstüme yürüdü çıkmasını istedik işten o da istifa etti zaten bir tandığının çocuğuymuş galiba bu ondan bana şimdi trip atıyor ama ben o olayda sonuna kadar haklıydım. Neyse şimdi cuma akşam gitsem bir cumartesi kalcam,pazar öğleden sonra döncem geçen sefer öyle yaptım hiçbirşey anlamadım bu sefer perşembe akşam gidecektim cuma da kalcaktım cumartesi de. Artık daha izin falan da sormam ne oldu diye öyle de huyum var bekletcem iptal etmicem çağırır izin verirse giderim birşey demezse bende demem ya cuma akşamı gdicem ya hiç gitmicem.

niçin gidiyosun cnm ben olayı bilmiyorumda ???

kızlar

biraz canım sıkılıyo yaa
sinemaya gitsek keşke ama anca hafta sonu der koca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…