heeee meg başım da bi dönme oldu...
gibeyim belki ondan..belki hayıttan
kızlar
biraz canım sıkılıyo yaa
sinemaya gitsek keşke ama anca hafta sonu der koca
meg bu liste ne için bende varım :))) hehehe :111:
niçin gidiyosun cnm ben olayı bilmiyorumda ???
merhaba bende ümitle beklerler pozitif haberi bu gün adet oldum( 13. gün belli olur diye beklerken... moralim bozulduu arkadaşlar
gtmıonn demi mrb demekti bu sanrmm
kızlar
biraz canım sıkılıyo yaa
sinemaya gitsek keşke ama anca hafta sonu der koca
Ya hem trenler kalkıyor hızlı tren çalışmaları nedeniyle işlemeyecek 31 ocaktan sonra o yüzden son kez trenle gideyim dedim evime daha yakın iniyorum otobüsle daha uzak kalıyor evim, hem annem rahatsız görmek istiyorum hem öğrenciler tatile çıkıyor o arayı değerlendireyim dedim sadece bir cuma yanii. Zaten bir memur beyle çalışıyoruz o geliyor tek çalışmıyorum da. Kimler kaytarıyor ama bana uyuzluk yapıyor işte.
Ya hem trenler kalkıyor hızlı tren çalışmaları nedeniyle işlemeyecek 31 ocaktan sonra o yüzden son kez trenle gideyim dedim evime daha yakın iniyorum otobüsle daha uzak kalıyor evim, hem annem rahatsız görmek istiyorum hem öğrenciler tatile çıkıyor o arayı değerlendireyim dedim sadece bir cuma yanii. Zaten bir memur beyle çalışıyoruz o geliyor tek çalışmıyorum da. Kimler kaytarıyor ama bana uyuzluk yapıyor işte.
koridorda koşuyoruz pisimle,nefes nefeseyim..
oyun istedi bebemin canı
yirim onu yirimmm
2 koşuyorum,geliyorum arada buraya
nassssı olsa gibe de deelim,koşarım ben
hoşgeldn cnm
oyun istedi bebemin canı
yirim onu yirimmm
hoşbulduk cnm nasılsın
hoşbulduk cnm nasılsın
bence verr cnm o izin düşnürüz demş ya... annem rahatsz falan dersn verir bence....
oyun istedi bebemin canı
yirim onu yirimmm
Muckk canım sana ama moralim yerlerdee bugünde çalışma vardı nasıl olcak bu moralle yaa.. Daha akıntı görmedim ovuda dün çıkmadı bugün yapmasam mı ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?