Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

heeee meg başım da bi dönme oldu...
gibeyim belki ondan..belki hayıttan

he adetinin 3. günü,hayıta başlayıp tohandığını anladığın gün gibe kaldın dimek aysun,hayırlı olsun maşallah

niçin gidiyosun cnm ben olayı bilmiyorumda ???

Ya hem trenler kalkıyor hızlı tren çalışmaları nedeniyle işlemeyecek 31 ocaktan sonra o yüzden son kez trenle gideyim dedim evime daha yakın iniyorum otobüsle daha uzak kalıyor evim, hem annem rahatsız görmek istiyorum hem öğrenciler tatile çıkıyor o arayı değerlendireyim dedim sadece bir cuma yanii. Zaten bir memur beyle çalışıyoruz o geliyor tek çalışmıyorum da. Kimler kaytarıyor ama bana uyuzluk yapıyor işte.

merhaba bende ümitle beklerler pozitif haberi bu gün adet oldum ( 13. gün belli olur diye beklerken... moralim bozulduu arkadaşlar

hayırlı sı cnm umudumuz bidahaki ay benimde 24 gün geçtikten sonra oldu o ay yumurtlama olmamıştı ondaNDI belkide seninde o yüzdendir...

gtmıonn demi mrb demekti bu sanrmm

koridorda koşuyoruz pisimle,nefes nefeseyim..
oyun istedi bebemin canı
yirim onu yirimmm

2 koşuyorum,geliyorum arada buraya
nassssı olsa gibe de deelim,koşarım ben

Son düzenleme:
kızlar

biraz canım sıkılıyo yaa
sinemaya gitsek keşke ama anca hafta sonu der koca

ya bende şu zenne filmime gitmek istiyorum o gerçek bir hikaye o rolü yapılan kişi gerçekten öldürüldü ve arkadaşları röpartaj vermişti bu filmi neden yaptıklarını falan o yüzden ama eşim istemedi gidemedim. Sen arkadaş bul git dedi bulamadım ama akşam sinema keyfi de güzel olur hani de sen uyuyakalırsın be canım eşine söyle bilet parası vermesin eşim izlemeyecek uyuyacak der

hımm nerdesin peki yani aslında hakkında hiç bişey bilmiyorum cnm öle dikkatimi çekti yazdım evlimisin bekarmı nerde yaşıyorsun neden ist.gitmek istiyorsun şu an nerdesin :)))

bence verr cnm o izin düşnürüz demş ya... annem rahatsz falan dersn verir bence....

oyun istedi bebemin canı
yirim onu yirimmm

öle deme, deme öyleee dikkat et yine de sennn..

oyun istedi bebemin canı
yirim onu yirimmm

oyoyoy ne guzelll sonra da bebişlerimizlee koşçaz oynucz hoplucz zıplıcaz inşşş

bence verr cnm o izin düşnürüz demş ya... annem rahatsz falan dersn verir bence....

ya adam yüzüme bile doğru düzgün bakmadı ki. İsteksiz belli. Konuşturmadı ki bile ağzımda kaldı laf. Ya verirsin ya vermezsin yanii ne var. Odasına gitseydik orada düşünseydi neden istiyorsun deseydi falan ama direk düşünürüz bakarız söyleme şeklini görsen. Bne daha hayatta aman izin işi ne oldu demem kendi derse der yoksa beklicem tren gününden bir gün öncesine kadar ya değiştircem ya da iptal edicem.

Muckk canım sana ama moralim yerlerdee bugünde çalışma vardı nasıl olcak bu moralle yaa.. Daha akıntı görmedim ovuda dün çıkmadı bugün yapmasam mı ya..

yap içerde bulunsun askerler dejavum..
oo morale bakıcak olurrsaaaannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…