rumuzcum 1 ocaktı batın?
ya adam yüzüme bile doğru düzgün bakmadı ki. İsteksiz belli. Konuşturmadı ki bile ağzımda kaldı laf. Ya verirsin ya vermezsin yanii ne var. Odasına gitseydik orada düşünseydi neden istiyorsun deseydi falan ama direk düşünürüz bakarız söyleme şeklini görsen. Bne daha hayatta aman izin işi ne oldu demem kendi derse der yoksa beklicem tren gününden bir gün öncesine kadar ya değiştircem ya da iptal edicem.
yap içerde bulunsun askerler dejavum..
oo morale bakıcak olurrsaaaannnn
benim pisim artık eşimin dükkanda evde değil biliyomusun megim
dur bakalım eve gidelim de hele bir dimi ben toparlıyım bir kafamı düşüncez.
bence annenin rahatszlgunu soyle keşke şimdi soyleseydn belki soylemşsndr blmıorm da
oyoyoy ne guzelll sonra da bebişlerimizlee koşçaz oynucz hoplucz zıplıcaz inşşş
sana hiçbir zararı olmadığını biliyosun ama dimi..
bak ben 2005ten beri kedi sitesinde moderatörüm..
bu konuya çok hakimim..
dün bir arkdaşımla konuştum..
eşi spermiyogram yaptırmış,ileri hızlısı %87 imiş dejavum..
bu sırf ileri hızlı yani..
dün bir arkdaşımla konuştum..
eşi spermiyogram yaptırmış,ileri hızlısı %87 imiş dejavum..
bu sırf ileri hızlı yani..
rumuzummerabe megim nasılsın evet ocak 1 di ancak 30 aralıkta geldi kırmızılar bu ay da 13ünde ovulasyon testinde çifr çizgiyi gördüm çalışmaları yaptık sağ kasıgımda bugün bi agrı var neyin nesi bilemiyorum
toplam hareketi de söyledi de %90küsur bişeydi,ben ileri hızlıya takıldım kaldım :26:yuhunuz ve çüşüngeniniz diyorum yanii.Bu ne be roket mi takmış spermlere na yapmış ayoll.. O zaman toplam hereket % 100 ve hareketsiz yok yanii vay beeee
di mi :112: hiç aklıma gelmedi vallacnm sinema çekti de o zaman kesn götrr
yeriim onu bennnnnkoridorda koşuyoruz pisimle,nefes nefeseyim..
oyun istedi bebemin canı
yirim onu yirimmm
2 koşuyorum,geliyorum arada buraya
nassssı olsa gibe de deelim,koşarım ben
ayyy evet uyurum ben kesin haftasonundaki gibiya bende şu zenne filmime gitmek istiyorum o gerçek bir hikaye o rolü yapılan kişi gerçekten öldürüldü ve arkadaşları röpartaj vermişti bu filmi neden yaptıklarını falan o yüzden ama eşim istemedi gidemedim. Sen arkadaş bul git dedi bulamadım ama akşam sinema keyfi de güzel olur hani de sen uyuyakalırsın be canım eşine söyle bilet parası vermesin eşim izlemeyecek uyuyacak der
ildailda hamilelik nasıl cnm gidiyo cnm...
yuhunuz ve çüşüngeniniz diyorum yanii.Bu ne be roket mi takmış spermlere na yapmış ayoll.. O zaman toplam hereket % 100 ve hareketsiz yok yanii vay beeee
Moralim çok bozuk kızlar yaa.. İstanbul'a gidicem ya yüksekokul sekreterinden izin alayım dedim bir tek haftaya cuma için. Öğle de biletleri aldı eşim dedim öğrenciler yavaştan gidecek verir izin. Sabahtan konuşamadım fırsatım olmadı. Neyse gittim kolidorda yakaladım söyledim doğru düzgün yüzüme bakmadan bakarız düşünürüz dedi yaa.Deli oldum. Neden gidicen falan bir sorar insan. İşte burada öğrenci işçiyle olay oldu da bu çocuk bana hakaret etti,üstüme yürüdü çıkmasını istedik işten o da istifa etti zaten bir tandığının çocuğuymuş galiba bu ondan bana şimdi trip atıyor ama ben o olayda sonuna kadar haklıydım. Neyse şimdi cuma akşam gitsem bir cumartesi kalcam,pazar öğleden sonra döncem geçen sefer öyle yaptım hiçbirşey anlamadım bu sefer perşembe akşam gidecektim cuma da kalcaktım cumartesi de. Artık daha izin falan da sormam ne oldu diye öyle de huyum var bekletcem iptal etmicem çağırır izin verirse giderim birşey demezse bende demem ya cuma akşamı gdicem ya hiç gitmicem.
toplam hareketi de söyledi de %90küsur bişeydi,ben ileri hızlıya takıldım kaldım :26:
eşim kedinin kumunu falan temizleyemiyor. Bende kokusundan normalinde rahatsız oluyorum. Bu dönemde daha çok rahatsız olucam o yüzden orda şimdilik. Çok özledim ama şimdi önce bebeğim olmak zorunda
vayyyyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeeeeeonların kazara ble olur derm ben mesela bunu direk görnce
sağlık açısından,aşıları tamsa bir zararı yok..
kumunu da eldivenle temizlemelisin gebeyken,hepsi bu..
hayırlısı olsun pufimm
belki kendini daha iyi hissettiğin zaman alırsın yuvana bebeni gene..
işte bende onu düşündüm..
çok acaip geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?