Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bence annenin rahatszlgunu soyle keşke şimdi soyleseydn belki soylemşsndr blmıorm da

benim pisim artık eşimin dükkanda evde değil biliyomusun megim

sana hiçbir zararı olmadığını biliyosun ama dimi..
bak ben 2005ten beri kedi sitesinde moderatörüm..
bu konuya çok hakimim..

dur bakalım eve gidelim de hele bir dimi ben toparlıyım bir kafamı düşüncez.

dün bir arkdaşımla konuştum..
eşi spermiyogram yaptırmış,ileri hızlısı %87 imiş dejavum..
bu sırf ileri hızlı yani..

bence annenin rahatszlgunu soyle keşke şimdi soyleseydn belki soylemşsndr blmıorm da

yaa fırsat bile olmadı duygum adam yanımdan geçti ben izin istediğimi memur beyin o gün zaten olduğunu söyledim daha lafım bitmedi bakarız düşünürüz dedi gitti yanii peşinden koşup yalvarayım mı. Acil işi vardı desem yok odasına gidiyordu işte sallana sallana.

sana hiçbir zararı olmadığını biliyosun ama dimi..
bak ben 2005ten beri kedi sitesinde moderatörüm..
bu konuya çok hakimim..

eşim kedinin kumunu falan temizleyemiyor. Bende kokusundan normalinde rahatsız oluyorum. Bu dönemde daha çok rahatsız olucam o yüzden orda şimdilik. Çok özledim ama şimdi önce bebeğim olmak zorunda

vayyyyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeeeeeonların kazara ble olur derm ben mesela bunu direk görnce

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız
bugün tvde bir program vardı kadının 4aylık bebeği varmış ve 1buçuk aylık hamileymiş hocaya soruyodu bu bebeği aldırsam günah olurmu diye herşey Allahtan şüphesiz ama insanların buna şükretmemesi çok üzücü ya biz nasıl hamile kalabiliriz diye uğraşıyoruz o aldırmayı düşünüyo umarım aldırmaz

yuhunuz ve çüşüngeniniz diyorum yanii.Bu ne be roket mi takmış spermlere na yapmış ayoll.. O zaman toplam hereket % 100 ve hareketsiz yok yanii vay beeee

rumuzum
hayırlısı olsun ne diyelim..
inşallah bu ay tutacak
yeni bat kaç?

yuhunuz ve çüşüngeniniz diyorum yanii.Bu ne be roket mi takmış spermlere na yapmış ayoll.. O zaman toplam hereket % 100 ve hareketsiz yok yanii vay beeee
toplam hareketi de söyledi de %90küsur bişeydi,ben ileri hızlıya takıldım kaldım :26:

cnm sinema çekti de o zaman kesn götrr
di mi :112: hiç aklıma gelmedi valla
koridorda koşuyoruz pisimle,nefes nefeseyim..
oyun istedi bebemin canı
yirim onu yirimmm

2 koşuyorum,geliyorum arada buraya
nassssı olsa gibe de deelim,koşarım ben
yeriim onu bennnnn
ayyy evet uyurum ben kesin haftasonundaki gibi bide bacaklarımı toplamışım

ildailda hamilelik nasıl cnm gidiyo cnm...
Rabbime hamdolsun ii gidiyo canım.daha hiçbişi anlamadık ,sadece uyuyorum ve yiyorum
hanüz dr gitmedim .8 haftalık (2 aylık) olunca gidicez inşallahh
Allah ım korusun onları bizi

Kötü olmuş canim ya
Boş yere sinir etmiş
Ama onun keyfine göre is yapma
Al iznini mutlaka

toplam hareketi de söyledi de %90küsur bişeydi,ben ileri hızlıya takıldım kaldım :26:

takılmamak mümkün mü eşşim bana sorup dıodu yuzde doksa ileri hızlı olur mu die var onn oyle ilgnç soruları oluomş demek ki

eşim kedinin kumunu falan temizleyemiyor. Bende kokusundan normalinde rahatsız oluyorum. Bu dönemde daha çok rahatsız olucam o yüzden orda şimdilik. Çok özledim ama şimdi önce bebeğim olmak zorunda

sağlık açısından,aşıları tamsa bir zararı yok..
kumunu da eldivenle temizlemelisin gebeyken,hepsi bu..
hayırlısı olsun pufimm
belki kendini daha iyi hissettiğin zaman alırsın yuvana bebeni gene..

vayyyyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeeeeeonların kazara ble olur derm ben mesela bunu direk görnce

işte bende onu düşündüm..
çok acaip geldi

var mı peki çockları ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…