ben de deglm esnek zorlanıom o yuzden ama sevmıom ya boye mutlu oluom yapnca 21 dk olanı yapıon demi cnm sen?canım arada kaçamaklar var tabi ama onun görüntüsü bile çok güzel lezzetide öyledir mutlaka kendime engel olamam ben götürürüm hepsini
bende pazar günü tremusu yaptım ikigündür hiç yemedim uzaktan baktım ama galiba bu akşam biraz tırtıklıcammm
ben hiç denemedim platesi canım hem zaten hiç esnek değilim yapamam ben onu
lesliyi çok sevdim bende
olur cnm inşallah.dua önemli yoktan var eden allahım sanada nasip edicek inş.yumurtalıkta batmalar falan oluyormu yumurtalıklarına hissediyormusun belirtilerini.
herkeslere slmlar megim benim bat 12 subat bu ay nasıl olacak bılmiyorum daha kistin ne tür oldugunu çözemedi drlar 3-4 dr degiştirdim hepsi ayrı seyler söylediler
ben de deglm esnek zorlanıom o yuzden ama sevmıom ya boye mutlu oluom yapnca 21 dk olanı yapıon demi cnm sen?
evet canım onu yapıyorum iki günde bir
hamişim ben ya bebeğime birşey olmasın diye yavaş yavaş yapıyorum birde
allaammm inşşşş hülyammm yaa halay çekçmm vallaaaaaaaa
a.s.İnşallah çözülür kuzum, geçmiş olsun allah şifa versin.herkeslere slmlar megim benim bat 12 subat bu ay nasıl olacak bılmiyorum daha kistin ne tür oldugunu çözemedi drlar 3-4 dr degiştirdim hepsi ayrı seyler söylediler
bendede adet olcakmışım hissi oldu sürekli gidiyordum wc ye bakmaya, ama diger belirtiler olmadı sancı dışında değişiyor yani inşallah gibesindir.bilmiyorum ki canım ara ara sanki sızı oluyor bir an ama geçiyor hemen ama ben adet olacakmışım gibi de hissediyorum adet belirtilerim de var yani göğüs şişti belim ağrıyor aşırı duygusallık yani bilemedim ne oluyor ama olmazsa üzülürüm ama eskisi gibi hayal kırıklığı yaşamam sanırım ama şimdi bilemiyorum tabi
neyse kuzucuklar benim çıkıp yemek yapmam lazım artık kociş işe gidecek zaten baımda bekliyor
2 saat sonra görüşürüz öptüm sizi
a.s.İnşallah çözülür kuzum, geçmiş olsun allah şifa versin.herkeslere slmlar megim benim bat 12 subat bu ay nasıl olacak bılmiyorum daha kistin ne tür oldugunu çözemedi drlar 3-4 dr degiştirdim hepsi ayrı seyler söylediler
bendede adet olcakmışım hissi oldu sürekli gidiyordum wc ye bakmaya, ama diger belirtiler olmadı sancı dışında değişiyor yani inşallah gibesindir.bilmiyorum ki canım ara ara sanki sızı oluyor bir an ama geçiyor hemen ama ben adet olacakmışım gibi de hissediyorum adet belirtilerim de var yani göğüs şişti belim ağrıyor aşırı duygusallık yani bilemedim ne oluyor ama olmazsa üzülürüm ama eskisi gibi hayal kırıklığı yaşamam sanırım ama şimdi bilemiyorum tabi
neyse kuzucuklar benim çıkıp yemek yapmam lazım artık kociş işe gidecek zaten baımda bekliyor
2 saat sonra görüşürüz öptüm sizi
kızlar ben çıkıyorum bu akşam erken uyumayı düşünüyorum giremem akşam
çok kaynatmayın tamam mı okuması zor geliyo sonra,
hadi öptüm sizleri iyi akşamlarrr
kızlar ben çıkıyorum bu akşam erken uyumayı düşünüyorum giremem akşam
çok kaynatmayın tamam mı okuması zor geliyo sonra,
hadi öptüm sizleri iyi akşamlarrr
İyi akşamlar. Yarın bat günüm. Tuhaf tuhaf ağrılarım devam ediyor. Ben de bekliyorum bakalım nolcak diye. Insallah regli olmam..Yarın sabah idrar testi yapayım mı yoksa geçmesini bekleyeyim mi bir kaç gün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?