Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bizde seni öptük gece gene gelin haaaa tek başıma kalmayayım burada
zaten tırsağım

hoşgeldinnnnnnn

ay canım evde net yok bizim. telefondan gererim canım kocişin telini alabilirsem
uyuzluk yapıyo da elletmiyo elektroniklerini sanki bebeyim ben kırıcam hıh uyuz oluyorum
benimki cok yavaş da..

Ne zor şu yaşadıklarımız ancak yaşayan bilir...

bende pko dışında bir problem yok,rahim filmi falan allah korusunda henüz yaptırmadım korkuyorum.

eşimin test sonuclarıda güzel cıktı ama ortada bebek yok tabii 1 senedir :)

Evet canım,psıkolojımızın bozulmaması elde değil,birde ben aşırı hassas bir yapıya sahıp oldugumdan daha fazla kaldıramıyorum.

Bu ara kitaplara verdim kendimi,onları okudukça güçleniyorum sanki...Israrla bakış açımı değiştirmeye çalısıyorum.

Umarım başarılı olabilirim bilmiyorum...Herşeyı oluruna bırakmak ve mutlu olmak ıstıyorum.

ev hobi işleriyle bende ilgileniyorum tatlım haklısın iyi gelıyor zaman geçiyor.

bişey sorcam aç tok diye bi ayırdı varmı bu testin??

ben de platesi çok sevdm yaaa bu cdyi çok sevmd çok uzun ama aheste aheste yapıo hareketleri bi de boyle bi gevsıo insan yaparken esnıo ...leslie biraz sıkıo beni on dkdan sonra ama yne haftada bir onu da yapcmm

canım ben çok merak ediyorum tadını ama rejimde olduğum için yapamıyorum şuanda istediğim kiloya gelim ilk onu denicemmm

tatlı yok mu canım listenizde? bildiğim kadarıyla vardır. ama yine de çok yerim diyosan yapma canım benim sonra yersin önce kilolarr öptümmmm

kızlar bende çıkıyorum kocişin yanına uzanayım biraz gidicek işe hasta hasta garibim
hemde bilgisayarı şarja takayım
akşam burda olun heeeeeeeeeeeeeeeeee

bence de ayağını sürdün kuzucuk bu ay inş gelmez kırmızılar yavrum ya eşimde bende dört gözle bekliyoruz
geçen gece yattım elimi karnıma koydum Allah'a dua ettim Allah'ım bebiş varsa da bana bir işaret göster yoksa da dedim
belki saçma gelecek size ama ben inanıyorum buna bir kaç sn sonra elimin altı pıt pıt atıyordu sevinçle uyudum o gecenin sabahı da aynısı oldu hissettim bunu

olur cnm inşallah.dua önemli yoktan var eden allahım sanada nasip edicek inş.yumurtalıkta batmalar falan oluyormu yumurtalıklarına hissediyormusun belirtilerini.

herkeslere slmlar megim benim bat 12 subat bu ay nasıl olacak bılmiyorum daha kistin ne tür oldugunu çözemedi drlar 3-4 dr degiştirdim hepsi ayrı seyler söylediler

rahim filminden felan korkma bende çok korkarak girdim ama çektiğim adet sancıları yanında hiçbir şey kaldı onun sızısı
boncuklar iyi geliyor güzel bir şeyler ürettikçe mutlu oluyorum etrafımdakilere hediye ediyorum daha çok mutlu oluyorum

tatlı yok mu canım listenizde? bildiğim kadarıyla vardır. ama yine de çok yerim diyosan yapma canım benim sonra yersin önce kilolarr öptümmmm
canım arada kaçamaklar var tabi ama onun görüntüsü bile çok güzel lezzetide öyledir mutlaka kendime engel olamam ben götürürüm hepsini
bende pazar günü tremusu yaptım ikigündür hiç yemedim uzaktan baktım ama galiba bu akşam biraz tırtıklıcammm
ben de platesi çok sevdm yaaa bu cdyi çok sevmd çok uzun ama aheste aheste yapıo hareketleri bi de boyle bi gevsıo insan yaparken esnıo ...leslie biraz sıkıo beni on dkdan sonra ama yne haftada bir onu da yapcmm

ben hiç denemedim platesi canım hem zaten hiç esnek değilim yapamam ben onu
lesliyi çok sevdim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…