teşekkürler :) bişeyde sorcam bu kan tahlilinin aç karna tok karna diye bi ayırdı varmı??
bizde seni öptük gece gene gelin haaaa tek başıma kalmayayım burada
zaten tırsağım
hoşgeldinnnnnnn
hg canım
bende senin gibiydim negatif gördükçe adet oldukça moralim bozuluyordu ve bir süre uzak kaldım ve dr gittim testler yatırdım eşime ve bana neden olmuyor diye ama test sonuçları iyi çıktıkca kendimi daha iyi hissettim birazcık eşimde sorun var gibiydi ama onuda aşacağız bu ay rahim filmi çektirdim dr tavsiyesi ile belli günlerde ilişkiye girdik hareket yavaşlığı vardı bacaklar havada saatlerce bekledim kıpırdamadan dr 2 ay olmazsa aşılama yapacağız dedi tatlım bekliyorum şimdi gün sayıyorum
ha birde incik boncuk yaıyorum kasnak tutkal başladım işte sırf kafa dağıtıp düşünmeyi diye sanada tavsiye ederim iyi geliyor
bende bayılıloyoyum ya hele vişnelisine oy oy
bişey sorcam aç tok diye bi ayırdı varmı bu testin??amin bebeğim inşallah hamilesindir,inşallah gelmez kırmızılar da seviniriz
ooo maşallah ayağımı sürüyüp geldim daha çok gebemiz çıkıcak tebriklerrrrrrrrrrrrrr tatlı.allah kucağına almanı nasip etsin.hemen kan testine git cnm
teşekkürler :) bişeyde sorcam bu kan tahlilinin aç karna tok karna diye bi ayırdı varmı??
Bu arada halen denemeyen varsa şiddetle tavsiye ediyorum
yemege doyamıyorumm :125:
bende akşam söyliyeyim benimkine dedim,sora vazgeçtimama kafamı bozarsa söylicem
olsun birşey olmaz canım bu hafta düşersin 80 zaten
evet çok hızlı verdim ben zaten bi yerden sonra duracaktır muhtemelen ama bakalım.
ben eskiden hiç su içmiyordum canım şimdi 2lt yakın su içiyorum süreklide wc deyimama olsun galiba bende kilodan çok ödem va yağ vardı onları yakıyorum sanırımmm
hedef kiloya geldikten sonra daha çok dikkat etmem lazım ki hemen almamayım verdim diye salmıcam kendimi hem yememe dikkat edicem hem de bu lesliyi hiç bırakmam artık bennn
hoşgeldinnnnnnnnnnben geldımmm
iyi aksamlar kızlarrrr
öpüyorum hepinizi
fişnelisini bilmiyom beeeen o nası oluyoooooo:44::44:
canım ben çok merak ediyorum tadını ama rejimde olduğum için yapamıyorum şuanda istediğim kiloya gelim ilk onu denicemmm
teşekkürler..... :))yok canım gece bile gitsen yapıyorlar
amin bebeğim inşallah hamilesindir,inşallah gelmez kırmızılar da seviniriz
ooo maşallah ayağımı sürüyüp geldim daha çok gebemiz çıkıcak tebriklerrrrrrrrrrrrrr tatlı.allah kucağına almanı nasip etsin.hemen kan testine git cnm
evet biliyorum o korkuyu cnm inşallah gebe kalırsın cnm benimmmmmmmmm,belkide gebesindir zaten:)
bişey sorcam aç tok diye bi ayırdı varmı bu testin??
okk hilalimmmkızlar bende çıkıyorum kocişin yanına uzanayım biraz gidicek işe hasta hasta garibim
hemde bilgisayarı şarja takayım
akşam burda olun heeeeeeeeeeeeeeeeee
bence de ayağını sürdün kuzucuk bu ay inş gelmez kırmızılar yavrum ya eşimde bende dört gözle bekliyoruz
geçen gece yattım elimi karnıma koydum Allah'a dua ettim Allah'ım bebiş varsa da bana bir işaret göster yoksa da dedim
belki saçma gelecek size ama ben inanıyorum buna bir kaç sn sonra elimin altı pıt pıt atıyordu sevinçle uyudum o gecenin sabahı da aynısı oldu hissettim bunu
Ne zor şu yaşadıklarımız ancak yaşayan bilir...
bende pko dışında bir problem yok,rahim filmi falan allah korusunda henüz yaptırmadım korkuyorum.
eşimin test sonuclarıda güzel cıktı ama ortada bebek yok tabii 1 senedir :)
Evet canım,psıkolojımızın bozulmaması elde değil,birde ben aşırı hassas bir yapıya sahıp oldugumdan daha fazla kaldıramıyorum.
Bu ara kitaplara verdim kendimi,onları okudukça güçleniyorum sanki...Israrla bakış açımı değiştirmeye çalısıyorum.
Umarım başarılı olabilirim bilmiyorum...Herşeyı oluruna bırakmak ve mutlu olmak ıstıyorum.
ev hobi işleriyle bende ilgileniyorum tatlım haklısın iyi gelıyor zaman geçiyor.
canım arada kaçamaklar var tabi ama onun görüntüsü bile çok güzel lezzetide öyledir mutlaka kendime engel olamam ben götürürüm hepsinitatlı yok mu canım listenizde? bildiğim kadarıyla vardır. ama yine de çok yerim diyosan yapma canım benim sonra yersin önce kilolarr öptümmmm
ben de platesi çok sevdm yaaa bu cdyi çok sevmd çok uzun ama aheste aheste yapıo hareketleri bi de boyle bi gevsıo insan yaparken esnıo ...leslie biraz sıkıo beni on dkdan sonraama yne haftada bir onu da yapcmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?