Hoşbuldum canlarım,bende sizleri çok özledim merakta ettim...
Şimdi biliyorsunuz ben kafayı yemiştim,en sonki yanlıs pozitif test benı bayağı etkıledı.
Psıkologa gittim anlattım zırladım vs...
Oda bebek fıkrınden bir süre uzak kalmam gerektiğini,negatıf düşünceden kurutulabılmek için farklı alternatifler üretmemi
istedi ....
O sebepten uzak kalayım istedim,ama süremi doldurmadan aştım girdim yıne napim merak edıyorum özlüyorum sizi.
Şimdi psikoloji kitaplarına boğulmuş durumdayım kişisel gelişim pozitif düşünceye yönelik kitaplar...
böyle geçiyor zamanım kızlar...sizler nasılsınız iyimisiniz?
Moralim çok bozuk kızlar yaa.. İstanbul'a gidicem ya yüksekokul sekreterinden izin alayım dedim bir tek haftaya cuma için. Öğle de biletleri aldı eşim dedim öğrenciler yavaştan gidecek verir izin. Sabahtan konuşamadım fırsatım olmadı. Neyse gittim kolidorda yakaladım söyledim doğru düzgün yüzüme bakmadan bakarız düşünürüz dedi yaa.Deli oldum. Neden gidicen falan bir sorar insan. İşte burada öğrenci işçiyle olay oldu da bu çocuk bana hakaret etti,üstüme yürüdü çıkmasını istedik işten o da istifa etti zaten bir tandığının çocuğuymuş galiba bu ondan bana şimdi trip atıyor ama ben o olayda sonuna kadar haklıydım. Neyse şimdi cuma akşam gitsem bir cumartesi kalcam,pazar öğleden sonra döncem geçen sefer öyle yaptım hiçbirşey anlamadım bu sefer perşembe akşam gidecektim cuma da kalcaktım cumartesi de. Artık daha izin falan da sormam ne oldu diye öyle de huyum var bekletcem iptal etmicem çağırır izin verirse giderim birşey demezse bende demem ya cuma akşamı gdicem ya hiç gitmicem.
Bunların hepsi geçicek kuzum. Ne olur bu kadar üzülme, daha önümüzdeki uzun uzun yollar var. Kendini yıpratma çünkü senin bebek bakımı için güçlü olman lazım
Ben kaçıyorum kızlar. Herkesi öpüyorumkendinize iyi bakın
duygum bu arada 4 kilo gitmiş
çok iyi gidiyorsun bende hergün 100 gr eksiliyorummmmgün boyunca yiyotum akşam eve gidip tartılıyorum sabahkinden daha da düşük çıkıyorummm
ama galiba bu akşam bi yaramazlık yapıcammmtatlı var evde birazcık yemeyi düşünüyorummm
ferda bu arada bazı meyvalar çaylar da rahimde kasılma yaparmış hamilelikte tv de duymuştum
browniiiiiii hoşgeldinnnnnn
anladm cnm allah kesesini görmeyi pıtpıtlarını da duymayı nasip eder inşş
cnm sen bakma ona ya yuzde 10 la hamiş kalan çoooksizin ii maşallah gelck bebiş az kaldı inşşşş
Hoşbuldum canlarım,bende sizleri çok özledim merakta ettim...
Şimdi biliyorsunuz ben kafayı yemiştim,en sonki yanlıs pozitif test benı bayağı etkıledı.
Oda bebek fıkrınden bir süre uzak kalmam gerektiğini,negatıf düşünceden kurutulabılmek için farklı alternatifler üretmemi
istedi ....
cnm bende yaşadım bu şoku insan kötü oluyo aklından neler neler geçiyo o kısacık sürede ama sen maşallah ne güzel yöntemler bulmuşsun kitaplar fln zaten bütün olay halvet esnasında veya sonrasında acaba bebiş olcakmı diye düşünmemek bide yapabilsek
O sebepten uzak kalayım istedim,ama süremi doldurmadan aştım girdim yıne napim merak edıyorum özlüyorum sizi.
Şimdi psikoloji kitaplarına boğulmuş durumdayım kişisel gelişim pozitif düşünceye yönelik kitaplar...
hg canımHoşbuldum canlarım,bende sizleri çok özledim merakta ettim...
istedi ....
cnm inşallah rabbim ol derse her şartta olur zaten
üç gtti cnm 81 yazıo demi yanlş mı yazdm yoksa tickeraama bugn 80.800 dü yaklşçk bugun yarın dörde inşş cnm benden gden su sen zaten ideala yakın bi kloda oldgn için dah zor gder sakn bırkma cnm bnm ...
teşekkürler :) bişeyde sorcam bu kan tahlilinin aç karna tok karna diye bi ayırdı varmı??tebrikler sağlıkla gelsin bebeğinn
amin bebeğim inşallah hamilesindir,inşallah gelmez kırmızılar da sevinirizmerhaba canımmmm
gün sayıyorum 2 gün sonra bat inş olmam rahim filmi sonrası umudum var
Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın
ooo maşallah ayağımı sürüyüp geldim daha çok gebemiz çıkıcak tebriklerrrrrrrrrrrrrr tatlı.allah kucağına almanı nasip etsin.hemen kan testine git cnmtest yaptım ve hamileyiim :) bir hafta önce çıkmamıştı. bugün yaptım belirgin bi şekilde çıktı.. yaniiii hamileyiiiiim :)) rabbim isteyen herkese versin :)
inş canım taze gebeemm benim topicin en taze gebesi
allah nasip ederse 2 gün sonra bende böyle yazacağım
her sabah korku ile uyanıyorum olmayım diye :18::18:
üç gtti cnm 81 yazıo demi yanlş mı yazdm yoksa tickeraama bugn 80.800 dü yaklşçk bugun yarın dörde inşş cnm benden gden su sen zaten ideala yakın bi kloda oldgn için dah zor gder sakn bırkma cnm bnm ...
kızlar ben birazdan kaçıcam kocama fırında köfteli patates yemeği yaptırıyorum :))
gidince bi de pilav yaptık mı ohh sıcak sıcak yeriz
bu akşam halvet olmaz aman zaten canımda istemiyo zorla yapıyoruz vallaaaa
kırmızılansam da ara versekk
Hepinizi öpüyorum
Bu arada herkesi bir enerjik görüyorum maşallahh bize
Kar ın etkisi mi var acaba Mutluluk getirdi sanki bizee
ben geldımmm
iyi aksamlar kızlarrrr
öpüyorum hepinizi
Bu arada halen denemeyen varsa şiddetle tavsiye ediyorum
yemege doyamıyorumm :125:
duygucum nasıl verıyorsun kıloları plates falan mı canım
yoksa belli bir diyet listesi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?