Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ay canım benim ya hem çok özledik hemde merak ettik seni
sen kendini rahatlatınca gelecek zaten bebeğin merak etme
dr iyi geldi o zaman sana

dejavum ya sen git anneciğine ne takıyon adamı ama aklıma nedense şimdi oludugum Serenad kitabı geldi
Ordaki Maya da senin gibi üniv. de calısıyo filan :)) okumanı tavsiye ederim ona da böyle takan biri vardı okulda demekki hersey gerçek :)

üç gtti cnm 81 yazıo demi yanlş mı yazdm yoksa tickera ama bugn 80.800 dü yaklşçk bugun yarın dörde inşş cnm benden gden su sen zaten ideala yakın bi kloda oldgn için dah zor gder sakn bırkma cnm bnm ...

Son düzenleme:
kızlar ben birazdan kaçıcam kocama fırında köfteli patates yemeği yaptırıyorum :))
gidince bi de pilav yaptık mı ohh sıcak sıcak yeriz
bu akşam halvet olmaz aman zaten canımda istemiyo zorla yapıyoruz vallaaaa
kırmızılansam da ara versekk

Hepinizi öpüyorum
Bu arada herkesi bir enerjik görüyorum maşallahh bize
Kar ın etkisi mi var acaba Mutluluk getirdi sanki bizee

anladm cnm allah kesesini görmeyi pıtpıtlarını da duymayı nasip eder inşş
cnm sen bakma ona ya yuzde 10 la hamiş kalan çoook sizin ii maşallah gelck bebiş az kaldı inşşşş

cnm inşallah rabbim ol derse her şartta olur zaten

hg canım
bende senin gibiydim negatif gördükçe adet oldukça moralim bozuluyordu ve bir süre uzak kaldım ve dr gittim testler yatırdım eşime ve bana neden olmuyor diye ama test sonuçları iyi çıktıkca kendimi daha iyi hissettim birazcık eşimde sorun var gibiydi ama onuda aşacağız bu ay rahim filmi çektirdim dr tavsiyesi ile belli günlerde ilişkiye girdik hareket yavaşlığı vardı bacaklar havada saatlerce bekledim kıpırdamadan dr 2 ay olmazsa aşılama yapacağız dedi tatlım bekliyorum şimdi gün sayıyorum
ha birde incik boncuk yaıyorum kasnak tutkal başladım işte sırf kafa dağıtıp düşünmeyi diye sanada tavsiye ederim iyi geliyor

üç gtti cnm 81 yazıo demi yanlş mı yazdm yoksa tickera ama bugn 80.800 dü yaklşçk bugun yarın dörde inşş cnm benden gden su sen zaten ideala yakın bi kloda oldgn için dah zor gder sakn bırkma cnm bnm ...

duygucum nasıl verıyorsun kıloları plates falan mı canım

yoksa belli bir diyet listesi mi?

Bu arada halen denemeyen varsa şiddetle tavsiye ediyorum
yemege doyamıyorumm :125:

merhaba canımmmm
gün sayıyorum 2 gün sonra bat inş olmam rahim filmi sonrası umudum var
Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın
amin bebeğim inşallah hamilesindir,inşallah gelmez kırmızılar da seviniriz

test yaptım ve hamileyiim :) bir hafta önce çıkmamıştı. bugün yaptım belirgin bi şekilde çıktı.. yaniiii hamileyiiiiim :)) rabbim isteyen herkese versin :)
ooo maşallah ayağımı sürüyüp geldim daha çok gebemiz çıkıcak tebriklerrrrrrrrrrrrrr tatlı.allah kucağına almanı nasip etsin.hemen kan testine git cnm
inş canım taze gebeemm benim topicin en taze gebesi
allah nasip ederse 2 gün sonra bende böyle yazacağım
her sabah korku ile uyanıyorum olmayım diye :18::18:

evet biliyorum o korkuyu cnm inşallah gebe kalırsın cnm benimmmmmmmmm,belkide gebesindir zaten:)

olsun birşey olmaz canım bu hafta düşersin 80 zaten
evet çok hızlı verdim ben zaten bi yerden sonra duracaktır muhtemelen ama bakalım.
ben eskiden hiç su içmiyordum canım şimdi 2lt yakın su içiyorum süreklide wc deyim ama olsun galiba bende kilodan çok ödem va yağ vardı onları yakıyorum sanırımmm
hedef kiloya geldikten sonra daha çok dikkat etmem lazım ki hemen almamayım verdim diye salmıcam kendimi hem yememe dikkat edicem hem de bu lesliyi hiç bırakmam artık bennn

bizde seni öptük gece gene gelin haaaa tek başıma kalmayayım burada
zaten tırsağım

ben geldımmm
iyi aksamlar kızlarrrr
öpüyorum hepinizi

hoşgeldinnnnnnn

duygucum nasıl verıyorsun kıloları plates falan mı canım

yoksa belli bir diyet listesi mi?

cnm en onmli nedeni zayflama topgnde olmam acaip gaza getrdi o topk beni başta durgundu şimdi canlandı ..bi de bu hafta en çok klo veren iknci kişi oldm daha da gaza geldm evt yedklerme dkkat edıorm dün platese de başladm ama once klo verdm sonra başladm spra ama çok yogun yapmıcım spor klolar duruşa grnce daha çok yapcm bi de yeşlçay ve karşm bi çay içıorm cnm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…