kızlar yaaaaaa kimseden ses çıkmıyo benimde canım sıkılıyo kocişimde yokkkkkkkkkkkkk
Kızlar,bebek sohbetlerinin sabit konu olmaması daha iyi olur diye düşündüm ve kaldırdık sabit konudan..
ilaç,ateş ölçme,preesed gibi topikler sabit olmalı..
tabii bizim topik de artık sabit değil..
bizler yazdıkça üst sıralara çıkacak..
Kızlar,bebek sohbetlerinin sabit konu olmaması daha iyi olur diye düşündüm ve kaldırdık sabit konudan..
ilaç,ateş ölçme,preesed gibi topikler sabit olmalı..
tabii bizim topik de artık sabit değil..
bizler yazdıkça üst sıralara çıkacak..
bizler ve yazmakişte bu süper bi ikili valla megim başka bi topge daha bakıom ben bi kaç saat aynı kişinn yazdgı kalablıo bizim akıpp gdıo sular seller gibi oohh sefamız olsn
bak bu da iimş hilalm haftasonu yapaym ben bunu da
btmedi bi beyazlar kaldı ama az ...ben çok kaliteli nevresmler almadm birsumm blerek dedm sonra begendgm olur degştrrm die bi de çok taksde grmek istemedm çeyiz zamanı
şimdi alcm iki tane falan ama karr veremedmm hepsi çook guzelll
burası sürekli kaynadığından sorun olacaını hiç sanmam..
hayırlıs olsun..yine üstlerde oluruz
bütün kızlar toplanalım toplanalım toplanalımmmmmmmmmmmm
ya şimdi gebelik bölümünün editörü olarak,sadece bu topiği sabitte bırakmam doğru olmazdı
evet evet maşallahımız var zaten
ya şimdi gebelik bölümünün editörü olarak,sadece bu topiği sabitte bırakmam doğru olmazdı
evet evet maşallahımız var zaten
bencede doğru olmuş meggilim..adaletli olmuş:34:
Müzik dünyasından bir üzücü haber daha; Nihat Doğan bugün evinde canlı bulundu..
arkadaşım yazmış çok güldümm..paylaşmak istedimmm
Ay alemsin heee valla başını okudum nihat doğan evinde ölü bulundu olacak diye heyecanlanmıştım birden
dimi.. kaç gündür düşünüyorum bu konuyu,bebek sohbetleri yazdıkça yukarı çıkar zaten..
önemli olan preseed,progestan,ateş ölçme,ovulasyon gibi topiklerin yazılmasa da yukarıda kalmaları..
Ay alemsin heee valla başını okudum nihat doğan evinde ölü bulundu olacak diye heyecanlanmıştım birden
merhaba kızlar nasılsınız ?? pek bi neşelisiniz bu gece
aynen bendeböyle oldum
kızlar benim vücudumda acaip elektrik var nereye dokumsam elektrik çarpıyo hatta kocişide çarpıyorumtoprağa basmak gerek derler bu soğukta nasıl yapıyım.başka bi çözüm bilen varmı bide bu gebelik belirtisi olsa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?