Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar yaaaaaa kimseden ses çıkmıyo benimde canım sıkılıyo kocişimde yokkkkkkkkkkkkk

amanda aman arkidişimin canımı sıkılmış tek başına. kocişide yokmuş kıyamam sana. seni şımartmak lazım şimdi :)) canım benim ben buradayım 5 dakka bi işim var sonra gelicem. hadi bi konu bulalım ilginç bişey olsun geyik yapalım kızlarrr

bizler ve yazmak işte bu süper bi ikili valla megim başka bi topge daha bakıom ben bi kaç saat aynı kişinn yazdgı kalablıo bizim akıpp gdıo sular seller gibi oohh sefamız olsn

burası sürekli kaynadığından sorun olacaını hiç sanmam..
hayırlıs olsun..yine üstlerde oluruz

bizler ve yazmak işte bu süper bi ikili valla megim başka bi topge daha bakıom ben bi kaç saat aynı kişinn yazdgı kalablıo bizim akıpp gdıo sular seller gibi oohh sefamız olsn

duygum,
zaten reytingimizin maşallahı var..
e zaten ödüllü topiğiz maşallah bize

keşke bnmkilerde hemen eskise..haftada 2 kez yıkıyorum ama banamısın demiyor

burası sürekli kaynadığından sorun olacaını hiç sanmam..
hayırlıs olsun..yine üstlerde oluruz

ya şimdi gebelik bölümünün editörü olarak,sadece bu topiği sabitte bırakmam doğru olmazdı
evet evet maşallahımız var zaten

ya şimdi gebelik bölümünün editörü olarak,sadece bu topiği sabitte bırakmam doğru olmazdı
evet evet maşallahımız var zaten

Zaten diğer arkidişlerinde dediği gibi bizim topik sabit olmasada hep üstlerde olur bebem o yüzden sorun yok.
Megim enler seçilirken aslında bizim topik birde En çok hamişli topikte seçilmeliydi

Müzik dünyasından bir üzücü haber daha; Nihat Doğan bugün evinde canlı bulundu..

arkadaşım yazmış çok güldümm..paylaşmak istedimmm

bencede doğru olmuş meggilim..adaletli olmuş:34:

dimi.. kaç gündür düşünüyorum bu konuyu,bebek sohbetleri yazdıkça yukarı çıkar zaten..
önemli olan preseed,progestan,ateş ölçme,ovulasyon gibi topiklerin yazılmasa da yukarıda kalmaları..

dimi.. kaç gündür düşünüyorum bu konuyu,bebek sohbetleri yazdıkça yukarı çıkar zaten..
önemli olan preseed,progestan,ateş ölçme,ovulasyon gibi topiklerin yazılmasa da yukarıda kalmaları..

Evet çok doğru olmuş böylesi sen işini bilirsin
Ya bende hergün açılan acaba hamilemiyim topiklerine bir ara sinir olmaya başlamıştım.Bir aydır korunmuyorum hamilemiyim diye konu mu açılır

kızlar benim vücudumda acaip elektrik var nereye dokumsam elektrik çarpıyo hatta kocişide çarpıyorumtoprağa basmak gerek derler bu soğukta nasıl yapıyım.başka bi çözüm bilen varmı bide bu gebelik belirtisi olsa keşke

Nasıl geçer blmiyorum ama seni tebrik etmek geldi içimdenKız öyle gebelik belirtisi olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…