Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Evet çok doğru olmuş böylesi sen işini bilirsin
Ya bende hergün açılan acaba hamilemiyim topiklerine bir ara sinir olmaya başlamıştım.Bir aydır korunmuyorum hamilemiyim diye konu mu açılır

o da bişeymi ben şöyle bişey okudum bi topikte erkek arkadaşım bana sürtündü hamile kalmış olabilirmiyim

merhaba kızlar nasılsınız ?? pek bi neşelisiniz bu gece

hoşgeldin şebnemmmmmmmmmmm

nihat doğan sende duygu fırtınası yaratmış meguşkamm

o da bişeymi ben şöyle bişey okudum bi topikte erkek arkadaşım bana sürtündü hamile kalmış olabilirmiyim

Evet evet onuda okumuştumGerçekten topik açmaya bir sınırlama getirilmeli yada çok konu açalan bölmlerde açılan konular görünür hale gelmeden önce editörlerin gözetiminden geçmeli.Tabi bu ne derece mümkündür bilinmez

kızlar dün yetenek sizsinizdeki nurullah sevinci izlediniz mi?? biz eşimle koptuk yaaa...bugün belki 50 sefer izledik..danza kudurı'da dans eden gözlüklü çocuk varya..izleyin kafanız dağılır..

konu açmadan önce biz kontrol edemiyoruz..
ancak kötü içerik alırsak,yada farkedersek uçuruluyo konu..

canım izin hakkım olsa bak nasıl söke söke alıyorum ben ama ağustosta girdim ve bir senem dolana kadar izin hakkım yok ya izin versin maaştan kesicem desin ona da razıyım ama demicem daha beklicem kendisi derse yoksa değiştircem cuma akşamı gidicem napıyım.

test yaptım ve hamileyiim :) bir hafta önce çıkmamıştı. bugün yaptım belirgin bi şekilde çıktı.. yaniiii hamileyiiiiim :)) rabbim isteyen herkese versin :)

tebrik ederimmm..

iyi yapmışsın canım bazen dışarıdan destek şart üzerimize yük yükledikçe, herşeyi kendimiz çözmek istedikçe daha da kötü olabiliyor. O kitaplarda çok yararlı oluyor canım işin özü kendin için yaşamayı bilmek..Hepimizin ideali,hayalleri var ama öncelik sağlığımız gelir.

nasıl gideyim canım adam izin vermeden banane ben gidicem diyemem ki. O tribe gidip ısrar da edemem hiç tarzım değil. Resmen adam başından savdı yaa..

cnm attım sana face'ten msj olarak..biraz meşakatli ama Allahım kabul etsin inşallahhh

Ben meryem okuyorum canım ama bitince bunu da yapabilirim bana da gönderir misin.

canım sıcak su torbası koyunca geçiyorsa farketmeden üşütmüşte olabiirsin. Senin bebeğinin konumu falan iyiydi doktorun hiç risk görmemişti zaten yani rahim ağzında olsa, aşağıda olsa düşük riski anlamına gelirdi dikkat et derdi sana zaten bunlar en başında olur. Sen yine de kendi doktoruna git canım.

iyi olmuş yaa zaten bizim bu muhabbetle topik hiç aşağıya düşmez kii..

aynen cnm yaa..bende öyle sandım..dervişin fikri neyse zikride o olurmuş:26::26:
hoşgeldin şebommm..aman maşallah bizeee
maşallah cnm maşallah

hoşgeldin şebnemmmmmmmmmmm

hoşbulduk cnmmm

Hoş geldin sebnemimBen eserikliiyim bir gün bunalımda bir gün neşeliAma bundan sonra inşallah hep neşeli
Sen nasılsın tatlışım?

holbulduk megancımmm
hep neşeli ol canım benim inşallah bebişlerimiz gelicek en kısa zamanda
bende iyim cnm çok şükür ayın 30 unu bekliyorum

şebomm benim tatlı arkadaşım canımmm

megimmmmm canımmmmm topikimizin en tatlısı

kızlar dün yetenek sizsinizdeki nurullah sevinci izlediniz mi?? biz eşimle koptuk yaaa...bugün belki 50 sefer izledik..danza kudurı'da dans eden gözlüklü çocuk varya..izleyin kafanız dağılır..

ayyyy bizde eşimle koptuk çok güldürdü bizi hele acun arkaya kızlarr gelse nasıl olur diye sordu ya çocuğa?çocuğun cevabı oooooooooomanyak ya

Bende izlemek isterim.Ama yeteneksizsiniz türkiye nurullah sevinc yazdım bulamadım.Videoyu buraya eklesen hep birlikte gülsek

ayyyy bizde eşimle koptuk çok güldürdü bizi hele acun arkaya kızlarr gelse nasıl olur diye sordu ya çocuğa?çocuğun cevabı oooooooooomanyak ya

aynen yaa..yardırıcam doğaçlama yapıcam diyor yaa..

Bende izlemek isterim.Ama yeteneksizsiniz türkiye nurullah sevinc yazdım bulamadım.Videoyu buraya eklesen hep birlikte gülsek

cnm acun'un sitesine bak..orada var

cnm acun'un sitesine bak..orada var

Videoyu buldumda ben yanlışlıkla pc min sesinnin çıkmasını sağlayan dosyaları silmişimOnu düzeltmeye çalışıyorum şuan.Çok zekiyim böcek gibi bir simgesi vardı bende aman ne işe yarıyor dedim sildim.Neyse yüklensin sesim hemen izlicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…