aynen bendeböyle oldum
Evet çok doğru olmuş böylesi sen işini bilirsin
Ya bende hergün açılan acaba hamilemiyim topiklerine bir ara sinir olmaya başlamıştım.Bir aydır korunmuyorum hamilemiyim diye konu mu açılır
merhaba kızlar nasılsınız ?? pek bi neşelisiniz bu gece
Benim direk yüzümde bir gülümseme oluştu sevindim ölmüş diye sonra saniyeler içinde aa ne kötüyüm yazık olmuş diye düşünürken canlı bulundu yazısını okudum.Saniyeler içinde çeşitli duygu fırtınaları yaşadım.
o da bişeymi ben şöyle bişey okudum bi topikte erkek arkadaşım bana sürtündü hamile kalmış olabilirmiyim
Nasıl geçer blmiyorum ama seni tebrik etmek geldi içimden Kız öyle gebelik belirtisi olurmu
yoğğ ölmemiş sakin hilalimmmm daha yaşıyor vızıldamaya devam
nihat doğan sende duygu fırtınası yaratmış meguşkamm
Evet evet onuda okumuştumGerçekten topik açmaya bir sınırlama getirilmeli yada çok konu açalan bölmlerde açılan konular görünür hale gelmeden önce editörlerin gözetiminden geçmeli.Tabi bu ne derece mümkündür bilinmez
gene kaynatıyorsunuz kızlar herkese selam kociş evde benim anca uyudu 8 de işe gitcek bütün gece burdayım
ferdacım cnm çok şükür kötü bişey yokmuş benimde tansiyonum hep düşüktür gebelikte nasıl olcak bilmiyorum allah kolaylık versin
sedoş cnm izin senin yasal hakkın söke söke al git annenin yanına
meggg biri %87 ileri hızımı dedi ben mi yanlış gördüm valla bizim kocişler görmesin o adamı kötü örnek diye imha ederler
test yaptım ve hamileyiim :) bir hafta önce çıkmamıştı. bugün yaptım belirgin bi şekilde çıktı.. yaniiii hamileyiiiiim :)) rabbim isteyen herkese versin :)
Hoşbuldum canlarım,bende sizleri çok özledim merakta ettim...
Şimdi biliyorsunuz ben kafayı yemiştim,en sonki yanlıs pozitif test benı bayağı etkıledı.
Psıkologa gittim anlattım zırladım vs...
Oda bebek fıkrınden bir süre uzak kalmam gerektiğini,negatıf düşünceden kurutulabılmek için farklı alternatifler üretmemi
istedi ....
O sebepten uzak kalayım istedim,ama süremi doldurmadan aştım girdim yıne napim merak edıyorum özlüyorum sizi.
Şimdi psikoloji kitaplarına boğulmuş durumdayım kişisel gelişim pozitif düşünceye yönelik kitaplar...
böyle geçiyor zamanım kızlar...sizler nasılsınız iyimisiniz?
dejavum ya sen git anneciğine ne takıyon adamı ama aklıma nedense şimdi oludugum Serenad kitabı geldi
Ordaki Maya da senin gibi üniv. de calısıyo filan :)) okumanı tavsiye ederim ona da böyle takan biri vardı okulda demekki hersey gerçek :)
cnm attım sana face'ten msj olarak..biraz meşakatli ama Allahım kabul etsin inşallahhh
soyledi boyunu falan ama o an cok umrumda degildi
sadece iyi mi diye sordum
zaten ultrasonu pek iyi degil bunun
gosteriyo ama tam anlamiyorrum
benim doktorun ultrason super
onda o gostermeden de anliyorum
bugun icin onemli olan tek sey bebegin iyi olmasi ya
julietta evet canim gecmedi
ikinci kez su isitip koydum ayagima
hafifledi gibi ama
Kızlar,bebek sohbetlerinin sabit konu olmaması daha iyi olur diye düşündüm ve kaldırdık sabit konudan..
ilaç,ateş ölçme,preesed gibi topikler sabit olmalı..
tabii bizim topik de artık sabit değil..
bizler yazdıkça üst sıralara çıkacak..
maşallah cnm maşallahaynen cnm yaa..bende öyle sandım..dervişin fikri neyse zikride o olurmuş:26::26:
hoşgeldin şebommm..aman maşallah bizeee
o da bişeymi ben şöyle bişey okudum bi topikte erkek arkadaşım bana sürtündü hamile kalmış olabilirmiyim
hoşgeldin şebnemmmmmmmmmmm
Hoş geldin sebnemimBen eserikliiyim bir gün bunalımda bir gün neşeli Ama bundan sonra inşallah hep neşeli
Sen nasılsın tatlışım?
şebomm benim tatlı arkadaşım canımmm
kızlar dün yetenek sizsinizdeki nurullah sevinci izlediniz mi?? biz eşimle koptuk yaaa...bugün belki 50 sefer izledik..danza kudurı'da dans eden gözlüklü çocuk varya..izleyin kafanız dağılır..
kızlar dün yetenek sizsinizdeki nurullah sevinci izlediniz mi?? biz eşimle koptuk yaaa...bugün belki 50 sefer izledik..danza kudurı'da dans eden gözlüklü çocuk varya..izleyin kafanız dağılır..
ayyyy bizde eşimle koptuk çok güldürdü bizi hele acun arkaya kızlarr gelse nasıl olur diye sordu ya çocuğa?çocuğun cevabı oooooooooomanyak ya
Bende izlemek isterim.Ama yeteneksizsiniz türkiye nurullah sevinc yazdım bulamadım.Videoyu buraya eklesen hep birlikte gülsek
konu açmadan önce biz kontrol edemiyoruz..
ancak kötü içerik alırsak,yada farkedersek uçuruluyo konu..
cnm acun'un sitesine bak..orada var
karnı acıkan varmı yoksa tek deli ben miyim bu saatte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?