ya kızlar bir şey soracağım hani benim bat a 2 gün varya 19 unda yani ben yarını da geçirip bi test yapsam acaba belli belirsizde olsa belki görünür yoksa da içim rahat eder en azından
ya kızlar bir şey soracağım hani benim bat a 2 gün varya 19 unda yani ben yarını da geçirip bi test yapsam acaba belli belirsizde olsa belki görünür yoksa da içim rahat eder en azından
ben de ütü yaptmm bi sürü yaa daha da beyazlar ama halim yok hastayım onu da yarın yaparm az kaldı ...
Aslında canın yanmıyorsa halvete başlaman için bir sakınca yoktur diye düşünüyorum.Az kanaman varsa sorun olmaz ki
dün tam halvetlencektik leke geldi diye vazcaydım
eşim de sinir oldu
bakalım artık yarına
yarın yap kuzum hepsini yapınca kimse madalya takmıyo zatn
öyledir tabi fıstığım naz yapıym biraz dedim. nasıl olayım benim adam günde 8 kere üst değiştiriyo ütüden sonra tecavüze uğramış gibi hissediyorum kendimi
öyledir tabi fıstığım naz yapıym biraz dedim. nasıl olayım benim adam günde 8 kere üst değiştiriyo ütüden sonra tecavüze uğramış gibi hissediyorum kendimi
benimde son adetten sonra bitti sandım halvetten sonra leke geldi bende uyuz oldum boşa gitti caaanım halvet
boş ver canım azar azar yaparsın işte birden yüklenip yorma kendini diyet yapıyorsun halsiz kalırsın iyice
Oy nazını sevsinler seninAyy senin işin çok zor o kadar ütü yaptığımı düşünemiyorum Benim eşimin çok ütüsü olmaz ama senin eşinin işi gereği normaldir diye düşünüyorum.
gıcık bi durum zaten
ahh bebeklerimiz gelin artık bak naz yapmayın :)
hele bi gelin anneleriniz popolarınızı ısıracakkkk
sadece poposunumu. ııııhhh yerim ben onu yerim. bak sıpayı düşündükçe bile dişlerim kamaşıyo
adete 3 gün kala silik de olsa çift çizgiyi görmüştüm. :)
merakını gidermek istiyorsan yap bi test canım..
inşallah gebesindir..
Damlam hep öyle diyoruz yoksa da içim rahat eder diyoruz ama öyle olmuyorNegatif çıkınca üzülüyoruz.Bence bekle adet günün geciksin öyle yap testini.
anneeeem daha bebek bu bebekyavrus ben 24 olmuşum haberim yok
ay canım küçücüksün daha yerim ben seni
martta 27 diyeceğim ben
ay canım küçücüksün daha yerim ben seni
martta 27 diyeceğim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?