Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ya kızlar bir şey soracağım hani benim bat a 2 gün varya 19 unda yani ben yarını da geçirip bi test yapsam acaba belli belirsizde olsa belki görünür yoksa da içim rahat eder en azından

adete 3 gün kala silik de olsa çift çizgiyi görmüştüm. :)
merakını gidermek istiyorsan yap bi test canım..
inşallah gebesindir..

ya kızlar bir şey soracağım hani benim bat a 2 gün varya 19 unda yani ben yarını da geçirip bi test yapsam acaba belli belirsizde olsa belki görünür yoksa da içim rahat eder en azından

Damlam hep öyle diyoruz yoksa da içim rahat eder diyoruz ama öyle olmuyorNegatif çıkınca üzülüyoruz.Bence bekle adet günün geciksin öyle yap testini.

ben de ütü yaptmm bi sürü yaa daha da beyazlar ama halim yok hastayım onu da yarın yaparm az kaldı ...

boş ver canım azar azar yaparsın işte birden yüklenip yorma kendini diyet yapıyorsun halsiz kalırsın iyice

cnm ovulasyonun varmı evde onuda yapabilirsin bi fikir verir en azından

aynen oyle özlemcm ya ii dedn valla

öyledir tabi fıstığım naz yapıym biraz dedim. nasıl olayım benim adam günde 8 kere üst değiştiriyo ütüden sonra tecavüze uğramış gibi hissediyorum kendimi

Oy nazını sevsinler seninAyy senin işin çok zor o kadar ütü yaptığımı düşünemiyorumBenim eşimin çok ütüsü olmaz ama senin eşinin işi gereği normaldir diye düşünüyorum.

boş ver canım azar azar yaparsın işte birden yüklenip yorma kendini diyet yapıyorsun halsiz kalırsın iyice

diyet degl de bu öksürük beni mahvetti valla ...babam çok kızdı gt dra dio telde konuşamadm öksrkten geçmezse gtcz bakalm

Oy nazını sevsinler seninAyy senin işin çok zor o kadar ütü yaptığımı düşünemiyorumBenim eşimin çok ütüsü olmaz ama senin eşinin işi gereği normaldir diye düşünüyorum.

aynen canım çalışırken çok terliyo 2-3 tane gömlek değiştiriyo, e evdeykende durmadan çığırıyo terliyo durmadan t-shirt değiştiriyo, çorapları pantolonları hiç saymıyorum bile

adete 3 gün kala silik de olsa çift çizgiyi görmüştüm. :)
merakını gidermek istiyorsan yap bi test canım..
inşallah gebesindir..

Damlam hep öyle diyoruz yoksa da içim rahat eder diyoruz ama öyle olmuyorNegatif çıkınca üzülüyoruz.Bence bekle adet günün geciksin öyle yap testini.

valla kızlar dayanacak gücüm kalmadı garipten hayal etmeye başladım artık ama fena halde adet belirtileri de var bende umut fakirin ekmeği işte bi umut
yoksa da üzülmem meganım ya tabi üzülürüm ama eskisi gibi koymaz dr dedi ya hani hareket yavaşlığı diye ondan olmuyor artık derim sebebini biliyorum çünkü
ama yarın gidip test alacağım ertesi gün bat olmazsa hoppp test yapıyorum :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…