Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm ovulasyonun varmı evde onuda yapabilirsin bi fikir verir en azından

yok canım hiç kullanmadım ovucan ben ama merak ettim nasıl oluyor diye anlatsana
yarın gidip test alacağı yoksa çatlayıp öleceğim valla:18:

anammm oflummm ablanmm ben senn 27 yaşndaym bennn ayy 90lımısın kızz bnm erkk kardesm 90 lıı

anammm bende 26 yaşındayımmm ben daha küçüğümmmm iştee

benim çok uykum geldi biryerlerimde dümdüz oldu oturmaktan en iyisi gidip yatayım ben hepinize iyi gecelerrrrrrrr

yav bu benim kocam olucak adam sabahtan beri koşu bandının üstünde tepiniyo, helak oldu, perişan oldu. bugün 14. gün ama halvet malvet olmaz herif yorgunluktan öldü

bende 28 ama kendimi hiç bu yaşta hissetmiyorum daha küçüğüm ben:26:
ben deeeeeeeeeee
birde 1 buçuk senelik evlisin ya. zorun neydi, kuş mu konduruyolardı

benim çok uykum geldi biryerlerimde dümdüz oldu oturmaktan en iyisi gidip yatayım ben hepinize iyi gecelerrrrrrrr

85limsn gülümm bi yaş var aramzdaa

birde 1 buçuk senelik evlisin ya. zorun neydi, kuş mu konduruyolardı
evettttttttttttttttttttttttt :)))))))))
kocam kaçıyodu da ondan

yok kız ne ablası kadar da değil abla deyince tuhaf hissediyorum ben kendimi yaş kompleksine gireceğim vallaben daha küçüğüm

tmam o zaman demem abla falan size
daha çok gençsiniz

offlucum bende ablanım :) 26 yaşındayım maşallah valla erken evlenmişsin sen

ABloşlarım çokmuş yav küüçücük kaldım burda

meganım nasıl oldun kuzum sen yoktun kaç gündür yada ben hiç göremedim seni yavrum özledim seni

yok canım hiç kullanmadım ovucan ben ama merak ettim nasıl oluyor diye anlatsana
yarın gidip test alacağı yoksa çatlayıp öleceğim valla:18:

cnm ovulasyonla yumrtlama gününü tespit ediyorsun ferda arkadaşımız var topikte o bat günü önce ovucan yaptı kıpkırmızıydı aynı yumurtlama günü gibi sonra gebelik testi yaptı o da silik çıktı ve sonuç hamile

bende önce yumurtlama yapıyorum bakıyorum tık yok testleri heba etmiyim diyorum

iyi geceler canım Allah rahatlık versin
rüyanda bebişlerimizi gör emi

eee hadi benden büyüğü yok galiba ben komplekse girdim ama. herkes 20 li yaşlarda (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…