Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

anladım canım ama ben daha bu ay öğrendim ne zaman yumurtlamam olduğunu dr dedi
daha önce rastgele yapıyorduk halveti ya tutarsa hesabı
dr dedi ki sizin adet bitiminde hatta adet bitmeden lekelenme aşamasında başlayıp ilk hafta yapacaksınız ve hiç kalkmayacaksın yerinden eşinin hareketi yavaş sabaha kadar sırt üstü yat dedi sonraki 14 günde mümkün değil tutmaz dedi 23 gün benim bat döngüsü bende o ne dediyse yaptım hemde hsg sonrasıydı bu ay bi umut belki tutmuştur diyorum

İNşallah bende erkenden anne olmak istiyorum ALLAH İZİN VERİRSE....
küçücüğüm ben dahaaaa

oyyyyyyy küçüğimmm bnmmmmm

nasıl duruyo ordan? biraz evvel ütü tarafından tecavüze uğradım ya belki ondan öyle hissediyorumdur

olablr ütü fena bşey valla burdan gayet şen şakrak duruon tatlım

neyyyy benim kardeşimde 91 li anneme diyorumki büyüycek anne daha küçük
sen genç anne olcaksın bu devre göre bizde öyle olcaz allah kısmet ederse
İnşallah canım.... :)

bak bak küçücükmüş. biraz evvel halvet istiyorum diye kendini yırtan sen değilmiydin anam

ne alakaa yaaa bak kızmaya başladımmmmmmmm

oyyyyyyy küçüğimmm bnmmmmm

olablr ütü fena bşey valla burdan gayet şen şakrak duruon tatlım

en sevmediğim iş ütü lüzumsuz geliyo bana. napıcan hayatım şen şakrak olmak lazım, akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine, deli ol dünya senin kahrını çeksin

İnşallah canım.... :)
ne alakaa yaaa bak kızmaya başladımmmmmmmm

kızdırmayın canım yeter artık küçük evlenmiş ve en iyisini yapmış erkenden anne olup bebeği ile büyüyecek işte küçük kızımız 3 ay önce yeni gelin aldık o 18 yaşında evlendi geçen geldi belki hamileyimdir eşim çocuk istiyor diyor ay o daha evde oturamıyor alışamadı her gün sokakta boyanıp boyanı kendini sokağa atıyor birde çocuk yapacak zaman değişti yine heralde

hayatım bende 24 yaşındayım zaten erken evlenmiş diye ne diyebilirm ki. şaka yapıyoduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…