nie oyle dıon cnm yaa nie kırk olsun ruhun hiç burdan oyle durmuo
cnm ovulasyonla yumrtlama gününü tespit ediyorsun ferda arkadaşımız var topikte o bat günü önce ovucan yaptı kıpkırmızıydı aynı yumurtlama günü gibi sonra gebelik testi yaptı o da silik çıktı ve sonuç hamile
bende önce yumurtlama yapıyorum bakıyorum tık yok testleri heba etmiyim diyorum
91 liyim canumşubatta daha 21 olacağum
İNşallah bende erkenden anne olmak istiyorum ALLAH İZİN VERİRSE....
küçücüğüm ben dahaaaa
nasıl duruyo ordan? biraz evvel ütü tarafından tecavüze uğradım ya belki ondan öyle hissediyorumdur
ben 24 üm ama ruhum 40 merak etme sen benden gençsin
İNşallah bende erkenden anne olmak istiyorum ALLAH İZİN VERİRSE....
küçücüğüm ben dahaaaa
nasıl duruyo ordan? biraz evvel ütü tarafından tecavüze uğradım ya belki ondan öyle hissediyorumdur
İnşallah canım.... :)neyyyy benim kardeşimde 91 li anneme diyorumki büyüycek anne daha küçük
sen genç anne olcaksın bu devre göre bizde öyle olcaz allah kısmet ederse
bak bak küçücükmüş. biraz evvel halvet istiyorum diye kendini yırtan sen değilmiydin anam
senin ruhun 40 sa benimki 80 olmalı canım. ben bugüne kadar yaşımı pek önemsememiştim. ama bebiş olmayınca insan daha bi korkuyo yaşlanmaktan.
kızlar öptüm hepinizi kocamaniyi geceler iyi uykular
bence de yorgunsunda ondan yoksa maşallahın vargencecik hatunsun
kızma kızma
oyyyyyyy küçüğimmm bnmmmmm
olablr ütü fena bşey vallaburdan gayet şen şakrak duruon tatlım
İnşallah canım.... :)
ne alakaa yaaa bak kızmaya başladımmmmmmmm
kızdırmayın canım yeter artık küçük evlenmiş ve en iyisini yapmış erkenden anne olup bebeği ile büyüyecek işte küçük kızımız 3 ay önce yeni gelin aldık o 18 yaşında evlendi geçen geldi belki hamileyimdir eşim çocuk istiyor diyor ay o daha evde oturamıyor alışamadı her gün sokakta boyanıp boyanı kendini sokağa atıyor birde çocuk yapacak zaman değişti yine heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?