merhaba arkadaşım. hoşgeldin aramıza. sen eşine anlat bizlerin durumunu hemen yapar valla. herkes uğraşıp duruyo olsun diye olmuyo işte. bence hiç vakit kaybetmeyin.
haklısın arkadaşım bende ondan korkuyorum bir sene 2 ay oldu evleneli ama biraz borcumuz var ikimizde çalışıyoruz onun istememe sebebi bu ama borcuuz bitiyor mesela o olana kadar bnde o yüzden istiyorum vala allaha dua ediyorum olsun yanlışla falan die
Kızlarr cumartesi yine arkadaşım gelecek.Bu sefer nişanlısıyla gelecek. Değişik ama kolay neler yapsam. 4 tatlı, 4 tuzlu olsun istiyorum bir kısır olacak geçen seferde yaptım ama nişanlsıı merak etmiş arkadaşım övünce çok. Tatlılardan biri çikolatalı birşey olsun diyorum pudingli falan kolay ya. Biri de değiik bir kek ya da kurabiye olabilir o sorun değilde çikolatalı ne olabilir. Tuzlu da bir börek yapcam ne yapsam bir de poğaça ama geçen sefer ki değil değişik olsun diyorum ondan soruyorum.
ahh ahh bu bebe midemi hiç rahat bırakmıcak heralde benim
bulantım azaldı biraz ama şimdi de kan ilaçları mahvediyo he bide özellikle hafta sonu tutan korkunç bas ağrısı
canım geçen arkadaş yapmış bizeKızlarr cumartesi yine arkadaşım gelecek.Bu sefer nişanlısıyla gelecek. Değişik ama kolay neler yapsam. 4 tatlı, 4 tuzlu olsun istiyorum bir kısır olacak geçen seferde yaptım ama nişanlsıı merak etmiş arkadaşım övünce çok. Tatlılardan biri çikolatalı birşey olsun diyorum pudingli falan kolay ya. Biri de değiik bir kek ya da kurabiye olabilir o sorun değilde çikolatalı ne olabilir. Tuzlu da bir börek yapcam ne yapsam bir de poğaça ama geçen sefer ki değil değişik olsun diyorum ondan soruyorum.
gülüm çok su içmiyorsan vede katı besleniyorsan çıkıyolar hemen o baş belalarıHemde ne mamalar arkadaş becerikliiii maşallahhh bende diyete gireceğim görüntüm hoşuma gitmemeye başladı benim çok fazlam yok ama 3 kg falan vermem lazım yağlanmaya başlayacağım nerdeyse bacaklarım kalınlaştı ve selülit varr resmennnartık eskisi gibi evimde açık saçık giyinemiyorum utanıyorumm eşimden halbuki çok belli olmuyormuş amaa ben yinede giyinemiyorummm
canım bizden sular gitti kilolar yeni gidiyor ondan böyle ağırdan oluyor :))
dayanmak lazım
ikmizde 60lık cıtır olacagız hımm duygu da inşllh :))
aysun kilo olayına taktıgından beri kafan biraz rahat dimi
inan benim öyle oldu
ya zaten bizlik bi durum yok o yüzden beklemek zorundayız hayırlısı canım
Kızlarr cumartesi yine arkadaşım gelecek.Bu sefer nişanlısıyla gelecek. Değişik ama kolay neler yapsam. 4 tatlı, 4 tuzlu olsun istiyorum bir kısır olacak geçen seferde yaptım ama nişanlsıı merak etmiş arkadaşım övünce çok. Tatlılardan biri çikolatalı birşey olsun diyorum pudingli falan kolay ya. Biri de değiik bir kek ya da kurabiye olabilir o sorun değilde çikolatalı ne olabilir. Tuzlu da bir börek yapcam ne yapsam bir de poğaça ama geçen sefer ki değil değişik olsun diyorum ondan soruyorum.
canım ya bebiş kendi kısmetiyle gelir sen merak etme. bende hep evliliğin tadını çıkarayım dedim ama keşke demeseymişim.hemen başlasaymışız çalışmalara en azından problemimiz olduğunu daha erken öğrenir ona göre hareket ederdik.
canım bende güne tuvalette başladım. Şu başlangıçtaki bulantıları atlatınca sanki kolay olcakmış gibi geliyor :26:
ben 6.haftada grip olmuştum o aralar başladı işte bulantılar
bu haftaya kadar da sürdü ara ara geliyo gerçi ama tuvalete koşturmuyo beni artık
inşallah senin daha kısa sürer canım çekmezsin benim gibi
bastırsın diye çubuk kraker fılan yıyodum ben ondan bıle midem bulanmıştı düşün yani
ferda canım geçmiş olsun önemli birşey yok inşallahhteşekkürler canım
çok şkür bugün daha iyiym zaten
kızlar bende azda olsa başladım sizin kadar çok dikkat etmesemde normal yediklerimden daha azyiyorum birde günde 2 litre kadar su içiyorum ama sürekli tuvalete taşınmaktan sıkıldım sizdedemi aynı oluyo bu çiş olayaı yacanım bizden sular gitti kilolar yeni gidiyor ondan böyle ağırdan oluyor :))
dayanmak lazım
ikmizde 60lık cıtır olacagız hımm duygu da inşllh :))
aysun kilo olayına taktıgından beri kafan biraz rahat dimi
inan benim öyle oldu
ya zaten bizlik bi durum yok o yüzden beklemek zorundayız hayırlısı canım
saol cnm hoşbulduk biraz borçumuz var ondan dolayı korkuyor yani tek ödeyemem diye bende çalışıyorum ama en azından olana kadar baya bi gene çalışabilirm o zmaana kadar da biter diye düşünüyorum bende
emi anladım canım hakkından hayırlısı olsun inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/QUOTE .!.:tşler inşallah ya
gülüm çok su içmiyorsan vede katı besleniyorsan çıkıyolar hemen o baş belaları
ama bak bendede az vardı 2 haftadır bol su içiyorum..beslenmeme dikkat ediyorum vede spor yapıyorum çok çok azaldı..
seninde geçer canım sıkma canını hem 3 kilo çok az hemen verirsin..sıkma canını hiç
canım bende de inanılmaz bi rahatlık var..
hatta ovulasyon testimi bile bıraktım dediğim gibi..
eğer bebeğin olacağı yoksa kendimizi paralasakta olmuyo demek ki bi problem var yada zamanı var..
ama düşündükçe kendimizden yiyoruz ne gerek var??
gidicem bi dr ne diyosa o artık...kendi kendime düşünmek istemiyorum artık..
evet canımmmm hayırlısı..
he bide bizden ilk hafta su gitti dimi nasılda sevindiydim di kilom gitti diye..
sonra bi durdu 3-4 gündür aynı ama bugün azda olsa düştü şükür
beyaz leblebi de iyi geliyor
alternatif üretiyodum artık sürekli bulantıya
ama şimdi sanki hiç midem falan bulanmamış gibi geliyor
çabuk geçiyor ya
ben 6.haftada grip olmuştum o aralar başladı işte bulantılar
bu haftaya kadar da sürdü ara ara geliyo gerçi ama tuvalete koşturmuyo beni artık
inşallah senin daha kısa sürer canım çekmezsin benim gibi
bastırsın diye çubuk kraker fılan yıyodum ben ondan bıle midem bulanmıştı düşün yani
evet senin hala olmuyormu allah tüm isteyenlere verir inşallah
canım benimde burnum akıyo inceden bende galiba hasta olucam ama o kadar çok c vitamini tüketiyorumki olamıyorum hasta
Bişey çıkmıyor sadece bulanıyor. İnceden inceye sanki miğdem karışıyo gibi. Ben bunların hepsine razıyım yeterki bebeğim sağlıkla gelsin. Tabi ben bu arada bu suratsızlıkla işten atılmazsam iyidir
olmuyo canım 9 aydan beri deniyoruz. sonunda doktora gittik sperm sayımız az ve ileri hareketli sperm yok bizde. yani kendiliğinden olma olasılığımız yok.
sağol canımferda canım geçmiş olsun önemli birşey yok inşallahh
kızlar bende azda olsa başladım sizin kadar çok dikkat etmesemde normal yediklerimden daha azyiyorum birde günde 2 litre kadar su içiyorum ama sürekli tuvalete taşınmaktan sıkıldım sizdedemi aynı oluyo bu çiş olayaı ya
anladım canım hakkından hayırlısı olsun inşallah
makarna böreği bence de harika oluyordejavum bak makarna böreği yap enfes bişey oluyo..hemde basit..bildiğin su böreği gibi oluyo içindekilerin makarna olduğu belli bile olmuyo..ama hani normak makarna değilde kalın fırın makarnalarla yapıyosun..
sona havuçlu tarçınlı kek yapıp üstüne pasta kreması krem şantiyle çok güzel bi tatlı yapabilirsin yine hem kolay..
patates salatası-kısır-közlenmiş bişeyler şöyle yoğurtlu aklıma bunlar geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?