Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

anladım canımm hayırlısı olsun be sayyahım..
bende bu ay ovulasyon testi ateş ölçme ilaç milaç hiç bişey kullanmadım..
bıraktım gitti..artık dr gidicem ben çözemiyorum demek ki azda o düşünsün..

bak kilo benimde 3 gün aynı yerde çakıldı kaldı moralm çok bozuldu ama devam ettim.
bugün vücudumun direnci kırıldı vede kilomda inme oldu...
bi kaç gün direnme oluyo canım moralini bozmadan devam et aynen..

ferdacım geçmiş olsun canım
dün okudum ama iş yerinden yazamadım

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım buraya bende bebek istiyorum ama eşim istemiyır çok istiyorum ama ya inşalallh yanlışlıkla falan tutar :) olur

hoş geldin canım aramıza kaç yıllık evlisin eşinin istememesinin özel bir nedenimi var neden istemiyorki:26:

ohhhhh mis gibi mamalar...sohbetler bayılırım ben güne
ama ben diyetteyim kuzum yapıpta yiyemem benim yerime de yeeee kuzum

Hemde ne mamalar arkadaş becerikliiii maşallahhh bende diyete gireceğim görüntüm hoşuma gitmemeye başladı benim çok fazlam yok ama 3 kg falan vermem lazım yağlanmaya başlayacağım nerdeyse bacaklarım kalınlaştı ve selülit varr resmennn artık eskisi gibi evimde açık saçık giyinemiyorum utanıyorumm eşimden halbuki çok belli olmuyormuş amaa ben yinede giyinemiyorummm

merhaba arkadaşım. hoşgeldin aramıza. sen eşine anlat bizlerin durumunu hemen yapar valla. herkes uğraşıp duruyo olsun diye olmuyo işte. bence hiç vakit kaybetmeyin.

haklısın arkadaşım bende ondan korkuyorum bir sene 2 ay oldu evleneli ama biraz borcumuz var ikimizde çalışıyoruz onun istememe sebebi bu ama borcuuz bitiyor mesela o olana kadar bnde o yüzden istiyorum vala allaha dua ediyorum olsun yanlışla falan die

canım bizden sular gitti kilolar yeni gidiyor ondan böyle ağırdan oluyor :))
dayanmak lazım
ikmizde 60lık cıtır olacagız hımm duygu da inşllh :))
aysun kilo olayına taktıgından beri kafan biraz rahat dimi
inan benim öyle oldu
ya zaten bizlik bi durum yok o yüzden beklemek zorundayız hayırlısı canım

anladım canım..
çabucak geçicek ilaçla inşallah..
keşke karnıbaharda yiyebilsen haftada 1-2 kez
çok iyi geliyomuş.
ama kokusuna bile dayanamıyordun değil mi.

hoş geldin canım aramıza kaç yıllık evlisin eşinin istememesinin özel bir nedenimi var neden istemiyorki:26:

saol cnm hoşbulduk biraz borçumuz var ondan dolayı korkuyor yani tek ödeyemem diye bende çalışıyorum ama en azından olana kadar baya bi gene çalışabilirm o zmaana kadar da biter diye düşünüyorum bende

anladım canım..
çabucak geçicek ilaçla inşallah..
keşke karnıbaharda yiyebilsen haftada 1-2 kez
çok iyi geliyomuş.
ama kokusuna bile dayanamıyordun değil mi.

çok kötü kokuyo canım ya
gerçi mide hassaslığı geçti belki şimdi yiyebilirim
denemek lazım bikez daha

Kızlarr cumartesi yine arkadaşım gelecek.Bu sefer nişanlısıyla gelecek. Değişik ama kolay neler yapsam. 4 tatlı, 4 tuzlu olsun istiyorum bir kısır olacak geçen seferde yaptım ama nişanlsıı merak etmiş arkadaşım övünce çok. Tatlılardan biri çikolatalı birşey olsun diyorum pudingli falan kolay ya. Biri de değiik bir kek ya da kurabiye olabilir o sorun değilde çikolatalı ne olabilir. Tuzlu da bir börek yapcam ne yapsam bir de poğaça ama geçen sefer ki değil değişik olsun diyorum ondan soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…