ben atılmadıysam sana bişe olmaz korkma
bi gün masamın üzerinde uyuyup kalmışım
bi uyandım diyorum nerdeyim
seninde canın sürekli yemek yemek istiyomuydu. Ben ne olsa istiyorum. Az önce utopya halley dedi bakkala sipariş verdim hemen aklıma geliyor. Bide tatlı sevmiyorum ama onu istediBen 5 -6 aya kadar yuvarlanarak gidip gelirim artık
seninde canın sürekli yemek yemek istiyomuydu. Ben ne olsa istiyorum. Az önce utopya halley dedi bakkala sipariş verdim hemen aklıma geliyor. Bide tatlı sevmiyorum ama onu istediBen 5 -6 aya kadar yuvarlanarak gidip gelirim artık
o neydi oooo şok oldum hee
teraziye neler dimiş öle
hadi ya
keşke spoiler yapsaydım dicem ama bakkaldan eve getiriyolarsa sorun yok
afiyet olsuuunnn
közlenmiş patlıcan salatasıııı
içine de közlenmiş kırmızı biber
oh miss
yapayım da yiyeyim ben üşenmezsem patlıcan almaya
yok canım istemiyodu yemeğin adı geçince fena oluyodum ben
peki şu ana kadar kaç kilo aldın. Normalden çokmu yiyorsun şimdi yoksa aynımı. Bende başıma neler gelcek bilmek istiyorum
kızlaarr okuyun bakalım burcunuzuuuBunu yazanı bir bulursammmm
KOVA (21 Ocak-19 Şubat)
Görgüsüzün biridir. Yaşantısı boyunca kompleksleriyle hem kendisini hem de çevresindekileri canından bezdirir. Özentidir, ayrıca basmakalıp tipin de biridir. Değişime pek açık olduğu söylenemez. Okul hayatının parmakla gösterilen parlak çocuğu değildir. İş hayatında ise hep kolay işleri tercih eder. Potansiyeli daha fazlasına izin vermez. Olsa da olur, olmasa da olur tipin tekidir. Yemeğe olan düşkünlüğü de ayrı bir mevzudur. Genelde obezler bu burçtan çıkar. Yani yakınınızda bunlardan bir iki tane olması sakıncalı değildir. Genelde sizi kompleksleriyle bunaltır ama onun dışında, diğerlerine göre daha zararsızdır. Yıllar sonra bir anıyı hatırlayıp efkarlanır bu yaylar. Pek nostaljiklerdir. Onu bunu yıllar sonra hatıra olur diye saklamaya bayılırlar. Her ne kadar içlerinden bazıları, ağır abi, hanım ağa gibi bir görüntü çizseler de, hemen hemen hepsi sulu gözlü, duygusal tiplerdir.
evet canım bende çok severim..hem salatasını hem sarımsaklı yoğurtlusunuközlenmiş patlıcan salatasıııı
içine de közlenmiş kırmızı biber
oh miss
yapayım da yiyeyim ben üşenmezsem patlıcan almaya
sağol canım
baştan korktum ama şükür azaldı şimdi
makarna böreği bence de harika oluyor
ben pek bilmem böyle şeyler ama bunu yapardım hep
kim yese su böreği yaptım sanardı
ben fiyonk makarna kullanıyordum
suda iyice bekletiyodum ki açılsın fiyonkları
çok da lezzetli oluyor bence
kızlar bu hamilelikte kilo artışı bi tuhaf
ben 16. haftaya kadar 3,5 kilo almıştım
o zamandan beri kilo almamışım ben ala aynı görünüyorum 2 haftadır
sanırım baştan hızlı aldıysan sonra yavaşlıyor
asıl 3 aydan sonra çok alacaksın falan diyolardı ama bende aşırı iştah artması falan olmadı
ay evet ben de cok sevinmiştim ilk haftagülüm çok su içmiyorsan vede katı besleniyorsan çıkıyolar hemen o baş belaları
ama bak bendede az vardı 2 haftadır bol su içiyorum..beslenmeme dikkat ediyorum vede spor yapıyorum çok çok azaldı..
seninde geçer canım sıkma canını hem 3 kilo çok az hemen verirsin..sıkma canını hiç
canım bende de inanılmaz bi rahatlık var..
hatta ovulasyon testimi bile bıraktım dediğim gibi..
eğer bebeğin olacağı yoksa kendimizi paralasakta olmuyo demek ki bi problem var yada zamanı var..
ama düşündükçe kendimizden yiyoruz ne gerek var??
gidicem bi dr ne diyosa o artık...kendi kendime düşünmek istemiyorum artık..
evet canımmmm hayırlısı..
he bide bizden ilk hafta su gitti dimi nasılda sevindiydim di kilom gitti diye..
sonra bi durdu 3-4 gündür aynı ama bugün azda olsa düştü şükür
ferda canım geçmiş olsun önemli birşey yok inşallahh
kızlar bende azda olsa başladım sizin kadar çok dikkat etmesemde normal yediklerimden daha azyiyorum birde günde 2 litre kadar su içiyorum ama sürekli tuvalete taşınmaktan sıkıldım sizdedemi aynı oluyo bu çiş olayaı ya
anladım canım hakkından hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?