Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hakkında hayırlısı olsun cnm en kısa zamanda bebişini kucağına alıp onu içine çeke çeke kokla ve bizede dua et...

Hep dilimde yureGimdesiniz dualarim topicimizdeki herkese rabbim hepinize saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin isallah

hakkında hayırlısı olsun cnm en kısa zamanda bebişini kucağına alıp onu içine çeke çeke kokla ve bizede dua et...

Hep dilimde yureGimdesiniz dualarim topicimizdeki herkese rabbim hepinize saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin isallah...

pişti mamalarım geldimm
kızlar bişi sorucam bu meyve çaylarının bi zararı var mı :44::44:
böğürtlen elma filan gibi
günde 1 tane içiyorum gerçi ama emin olmak istedim

adaçayı gibi çaylar zararlı
internetten araştır onları içme
bunun zararı yok
ama bence o hazır çaylardansa kendn ıhlamur ve kuşburnu alsan da kaynatsan içsen?
ben onlardan içiyorum

star tv i tebrik ediyorum valla

"küçük şeyler " programını alıp yayınladığı için...
ü.dökmen kitaplarını bu ay alıcaz çocuk geliştirmek için birebirmişş
tavsiye ederim kızlar

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım,1 yıllık evliyim ve çocuk istiyorum bu ay çok ümitliydim ama dün regl oldum..yarın kontrole gidecem..yumurtalıklarım de geçen ay çatlamıştı doktor dedi.ama olmadı demekkki

Gebelikte Böğürtlen Yaprağı Çayının Sağlık Yararları

Bu meyvenin kendisi ve çayı sağlıklı bir besleyicidir Vitamin, magnezyum, kalsiyum, mineral, demir içerir. Birçok gebe kadın bu çayı kullanmış ve yararını görmüştür. Emin olmak için doktorunuza danışabilirsiniz. İlk üç ay ya da sonraki aylarda kullanmanız gerekiyor olabilir, bunu doktorunuza danışın. Doğuma yakın kasılmaları hafifletir. Bu özelliği hamileler için çok önemlidir. İlk bebeğiniz ise, gerilemeler, kasılmalar ve sinirliliğe iyi gelir.

Sezeryanle doğuma faydası vardır. Rahmin doğuma hazırlanmasına katkıda bulunur ve düşük yapmayı önler. Doktorunuzun tavsiye ettiği şekilde kullanmanız dahilinde sağlıklı ve sorunsuz bir doğum yapabilirsiniz. Kadının rahmini güçlendiren ideal bir bitkisel ürün, doğal bir çaredir. Kadını daha güvenli ve kolay bir doğuma hazırlar. Gebelik sonrası da kullanılmaya devam edilebilir. Mide bulantılarını hafifletir, ağrı ve sancıları azaltır, kanamaları önler. Üremeyi artırır ve hücre hasarının azaltılmasını sağlar. Cilde, boğaz ağrısına, ülsere iyi gelir.

Vitamin ve mineraller açısından zengin olan kırmızı ahududu yaprağı çayı, kramplar, iştah kaybı, mide problemleri, şeker hastalığı ve her türlü tedaviye yardımcı olur. Bu yüzden, hemen bir paket böğürtlen ya da ahududu çayı alın ya da meyve yapraklarından kendiniz demleyin.

Kafam rahat sende rahat ol testlerimiz guzel cikti bu doopler aslinda bizim damarlar icinmis kan akisi kontrol ediliyomus gebelik.orgda 22.haftada yaziyo bak istersen erken olsada olsun ya gelsinde gozumde degil hicbisey

adaçayı gibi çaylar zararlı
internetten araştır onları içme
bunun zararı yok
ama bence o hazır çaylardansa kendn ıhlamur ve kuşburnu alsan da kaynatsan içsen?
ben onlardan içiyorum

evde olsam yaparım da ben gece çalışıyorum saat 10 gidi filan bi yorgunluk çöküyo o zman içiyorum bende
iş yerinde kaynatamam ki keşke yapabilsem

hoşgeldin aramıza
inşallah yakında bebişine kavuşursun

Kafam rahat sende rahat ol testlerimiz guzel cikti bu doopler aslinda bizim damarlar icinmis kan akisi kontrol ediliyomus gebelik.orgda 22.haftada yaziyo bak istersen erken olsada olsun ya gelsinde gozumde degil hicbisey

canım benim de içim rahat çok şükür
artık hareketlerini de hissetmek çok güzel
o oynadıkça iyi olduğunu anlıyorum çok şükür

evet herşeye bakack işte
bebeğin organları iyi geliş mi falan onları da görecek detaylıca

Star tv cnbc ile ortak sanirim suan dogan yayin grubunu tebrik etmeli bence star tv yeniyila super girdi cidden super o adamin kitaplari sadece cocuk icin degil icimizdeki cocugu egitmek icinde okumali bence

Hosgeldin canimmm umitsiz olma dra git bu sure icinde mutlaka korunmussundur vucut alisik oldugu icin korunmaya bi suresi vardir normale donmesinin dra git kafanida bosalt bak yumurtluyosun ne guzel onumuzdeki aylara bakicaz yilmak yok :))

ya evime baktıkça aklımı oynatasım geliyo
çok piss sankii bi kadın alsam mı cidden yaaa 2 hafta da bir

Ben hic hissetmiyorum nerdeyse arada sirada hep parmagi agzinda uyuyo benimki elimi koydugumda yer degistirdiyse iyi oldugunu anliyorum bide karadeniz muziklerinde karnimdan cikacak gibi oluyo resmen o zaman biliyorum kocam dinlerken hareket etti en son 2-3 gun once

senin gibi başak rahat edemez tabi
sen yapamazsın artık
için rahat etmicekse al sen
bende alacaktım biliyosun ama sonra eşim ben yaparım dedi
sağolsun her hafta yapıyor
çok da temiz ve titizlikle yapıyor
masraftan kurtardı bizi

canım benimki acayip hareketli bişey
hele kivi yersem acayip hareketleniyor
aman hareket etsinler yaa hissedince insanın içi rahatlıyor

bende mutfaklarımın duvarı fayans, mutfak banyo için sırf duvarlar için birini almak istiyorum gerisini zaten yapabilirimde onlara ya birini alcam yada görümcelerim yada yengelerimi davet etcem

Kiviyi seviyo seninki demekki ben cikolatayi denedim olmadi ama turk kahvesi icersem hemen yer degistiriyo

bende hissetmek istiyorum ne zaman oynıcak bu çocukum benimmm :26::26:

bende hissetmek istiyorum ne zaman oynıcak bu çocukum benimmm :26::26:

valla canım ben 16. haftada falan da bikaç kez hissettim
ama 18 olduk şimdi baya baya hissediyorum
sanırım biraz daha beklemen gerekiyor
genelde ilk hamilelikte zor hissedilirmiş ama zayıfsan daha kolay hissedermişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…