Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

valla canım ben 16. haftada falan da bikaç kez hissettim
ama 18 olduk şimdi baya baya hissediyorum
sanırım biraz daha beklemen gerekiyor
genelde ilk hamilelikte zor hissedilirmiş ama zayıfsan daha kolay hissedermişsin

zayıf sayılmam sanırım 68 olmuşum
azıcık daha beklicem o zaman
böyle hissetmeyince napıyo ne ediyo merak ediyo insan

hoşgeldin cnm... :111:

tşk ederim 6 yıllk evliyim son bir yıldır çocuk istiyoruz bütün kontrollerim yapılmasına karşın henüz sonuç alamadık. her ay gibi bu yada umutla bekliyorum 1 hafta sonra belli olur:))) inş hamişimdir:))) allah hepimize o duyguyu yaşatsın.

kızlar ya bişey sorucam size Babystart® FertilCount™ Erkek Kısırlık Testi varmış sperm sayısını ölçmek için kullananız varmı bunu merak ettim.

olabilir canım
gerçi zamane kızları da fena artık onlar da hareketlidir

ben daha öğrenemedim ki yavrım kız mı erkek mi :))
ben eşime bişi dicem mesela bak kızım görüyomusun babanı neler yapıyo diyorum
kız deme oğluma diyo hemen
sonra geliyo yaklaşıyo karnıma
bakma sen bu anana konuşuyo bilmeden işte diyo

evet bir koca klasiği erkek bebek istiyor
gamzeninki kız istiyordu
benimki çekimserdi, kız hiç görmedim kız olsun diyordu
ama erkeği duyunca da üzülmedi hiç nedense

6 yıllk evliyim son bir yıldır çocuk istiyoruz bütün kontrollerim yapılmasına karşın henüz sonuç alamadık. her ay gibi bu yada umutla bekliyorum 1 hafta sonra belli olur:))) inş hamişimdir:))) allah hepimize o duyguyu yaşatsın.

dejavu_one tebrik ederim editörlüğün hayırlı olsun canım arkadaşım

benimkide geçen hafta yaptı o da başak 3 saat ev süpürülür mü yaaaa baygınlık geldi bana :)
ama okadar silemz toz alamaz banyo ovamaz hayatta valla evden kaçasım geliyoo
bide hiç yemek yapmak istemiyorum ben yaaaa

bende mutfaklarımın duvarı fayans, mutfak banyo için sırf duvarlar için birini almak istiyorum gerisini zaten yapabilirimde onlara ya birini alcam yada görümcelerim yada yengelerimi davet etcem
soram canım benimde ayyy nerelere kaçsam ben
evet sanırım öyle
tatlıda da oynuyor genelde
ama en çok kivide hissediyorum ben
zamanla daha çok çözeriz dillerini
yerim onu bennnnnn kiviciii

maşşah sizeee

ferdacım,
bizim topiği ben indirdim sabitten..
bebek-sohbet topiklerinin hiçbiri artık sabit konu değil..

dejavu_one tebrik ederim editörlüğün hayırlı olsun canım arkadaşım

Teşekkür ederim canım senin önerin sayesinde oldu beni layık görüp önerdiğin için ayrıca teşekkürler ben de inşallah altından kalkarım nitekim sabahtan beri birşeyler yapıp duruyorum..

kızlar ya bişey sorucam size Babystart® FertilCount™ Erkek kısırlık Testi varmış sperm sayısını ölçmek için kullananız varmı bunu merak ettim.

elif5454,
mulberry,
ildailda+,
huzur17
, elf69,
esraik,
ksel,
umutege16+
, didemss25+,
aycetin,
puffy123

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım senin önerin sayesinde oldu beni layık görüp önerdiğin için ayrıca teşekkürler ben de inşallah altından kalkarım nitekim sabahtan beri birşeyler yapıp duruyorum..

senin bu işi kotaracağından çok eminim..
öpüyorum seni çok

Hosgeldin canimmm umitsiz olma dra git bu sure icinde mutlaka korunmussundur vucut alisik oldugu icin korunmaya bi suresi vardir normale donmesinin dra git kafanida bosalt bak yumurtluyosun ne guzel onumuzdeki aylara bakicaz yilmak yok :))

çok tşk ederim...evet korundum ama kontrol hapı kullanmadım.yaşım 29 eşim ise 30.geçen ay doktor klomen verdi ve çok yenisiniz ümitsiz olmayın dedi.geçen ay klomenden sonra dr a gittiğimde yumurtan çatlamış dedi,inşallah bu ay hayırlısı ile olur ya.yarın yine kontrolüm var regl 3.günü olduğu için gel dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…