Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet canım söyledi dejavu
birden inince kızcaktım kim dokunabilir yılın en ses getirmiş topikine diye kızdımdı

ben tohandımmm

preesed,progestan,ateş ölçme,ovulasyon gibi topikleri sabittle bıraktım,sabitledim..
daha anlamlı geldi..
onların üstte olması lazım..
bizler yazdıkça yukarda kalıcaz zaten..
bir bizimkini bırakıp,diğer bebek-sohbetlerini sabitten indirsem olmazdı.. adil olmazdı yani..

yw soru soruyorum kimse niye cevap vermiyoki bana . Babystart® FertilCount™ Erkek kısırlık Testi varmış sperm sayısını ölçmek için kullananız varmı bunu merak ettim.

sabah açtım bulamayınca neoluyo bizim topikimizi kim kaldırdı dedimdi neyse yabancı değilmiş kaldırann

slm canlarım nasılsınız
elfim dün yoktun kuzum merak ettik seni
dünde sevda girdi sen yoktun cnmcım :18:

Selam
İki gündür üst üste yaptığım idrar testlerinde ikinci çizgi silik çıktı. Bu ne demek şimdi?Kan testi yaptırmak istemiyorum. En iyisi hafta sonunu bekleyip bir idrar testi daha yapmak değil mi??

yw soru soruyorum kimse niye cevap vermiyoki bana . Babystart® FertilCount™ Erkek kısırlık Testi varmış sperm sayısını ölçmek için kullananız varmı bunu merak ettim.

nasıl birşeymiş o canım merak attim du bir bakım

Teşekkür ederim canım senin önerin sayesinde oldu beni layık görüp önerdiğin için ayrıca teşekkürler ben de inşallah altından kalkarım nitekim sabahtan beri birşeyler yapıp duruyorum..
hayırlı olsun canım inferlite bölümündesin galiba artık öğrendiğin bilgileri bize aktarırsın dimi.sen nasıl olsa mecbur okuyacaksın onları
elif5454,
mulberry,
ildailda+,
huzur17
, elf69,
esraik,
ksel,
umutege16+
, didemss25+,
aycetin,
puffy123

slm canım nasılsınnnnn

bence kullanan yok canım
zaten bu çok hassas bi test yani dr ların yapması daha uygun bence
Selam
İki gündür üst üste yaptığım idrar testlerinde ikinci çizgi silik çıktı. Bu ne demek şimdi?Kan testi yaptırmak istemiyorum. En iyisi hafta sonunu bekleyip bir idrar testi daha yapmak değil mi??

bebek istemiyo muydun ? görünüşe göre gebesin
ama neden kana gitmek istemiyosun anlamadım

Selam

e ozaman hamişsin cnmm tbrk ederim seni
aslında kana gitsen daha iyi olur aklında hiç soru işareti kalmazdı cnm

senin adaletini yesinler
farketmez tabi canım
bizim topik boş kalmaz zaten o yüzden üstte oluruz zaten hep

Selam

Canım dediğim gibi bende de silik çıkmıştı. Ben ertesi gün sağlık ocağına gittim idrar testi yaptılar ve hamile olduğumu söylediler. Onların yaptığı idrar testi bizim yaptıklarımızdan daha belirgin sonuç veriyor. Kan testi yaptırmak istemiyorsan bence sağlık ocağına idrar testi yaptır. Hayırlısıyla bebiş haberini de biran önce al

slm canlarım nasılsınız
elfim dün yoktun kuzum merak ettik seni
dünde sevda girdi sen yoktun cnmcım :18:

slm kuzucum dün işim vardı dolma sardım eşimde erken geldi bir ara girdim kapı çaldı eşim gelince birşey diyemeden çıktımm ne yapıyo sewdamm nasılmış bebşi iyimi

slm kuzucum dün işim vardı dolma sardım eşimde erken geldi bir ara girdim kapı çaldı eşim gelince birşey diyemeden çıktımm ne yapıyo sewdamm nasılmış bebşi iyimi

anladım kuzucumm kocişinle vakit geçirdin dimek iyi yapmıssın cnmcım
çok şükür iyiler kuzum bebişide iyi maşallahh
benımde bulantılar bitti gibi bişey kuzum rahatım 3 gundur çok şükür

hayırlı olsun canım inferlite bölümündesin galiba artık öğrendiğin bilgileri bize aktarırsın dimi.sen nasıl olsa mecbur okuyacaksın onları

slm canım nasılsınnnnn

iyiyim canım uyku bastırdı masanın başında uysammı diye düşünüyorumm

Selam

hayırlı olsun canım bal gibi hamişsin demekki
testin markası ne:26::26:

dün akşam 11 de yatıp bugün 12 de kaltım düşün artık saate bakınca ŞOK oldum

ay ne güzel ildacım uyuyosun paso benım tam tersi hep uykularım bölük pörçük
geç yatıyorum erkenden uyanıyorum sonra yatakta debelenıp duruyorum
hiç deliksiz uykum yok maleseff

bence kullanan yok canım
zaten bu çok hassas bi test yani dr ların yapması daha uygun bence

bebek istemiyo muydun ? görünüşe göre gebesin
ama neden kana gitmek istemiyosun anlamadım

e ozaman hamişsin cnmm tbrk ederim seni
aslında kana gitsen daha iyi olur aklında hiç soru işareti kalmazdı cnm

eğer hamileysem maksimum 3-3.5 haftalık. O yüzden silik çıkıyordur değil mi? Yok canım istemez miyim, tabii istiyorum. Ama bir yandan da boş yere umutlandırmayayım kendimi diye frene basıyorum duygularımda. Yaş 34, artık zamanı geldi anne olmanın...Bütün belirtileri de yaşıyorum ama regli belirtilerine benzeyince belirtiler emin de olamıyorum....Kan testine gitmememin sebebi de daha ağırdan almak ve oluruna bırakmak.Ama merakıma engel olamıyorum işte. puuufffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…