evet canım söyledi dejavu
birden inince kızcaktım kim dokunabilir yılın en ses getirmiş topikine diye kızdımdı
elif5454,
mulberry,
ildailda+,
huzur17
, elf69,
esraik,
ksel,
umutege16+
, didemss25+,
aycetin,
puffy123
ben tohandımmm
preesed,progestan,ateş ölçme,ovulasyon gibi topikleri sabittle bıraktım,sabitledim..
daha anlamlı geldi..
onların üstte olması lazım..
bizler yazdıkça yukarda kalıcaz zaten..
bir bizimkini bırakıp,diğer bebek-sohbetlerini sabitten indirsem olmazdı.. adil olmazdı yani..
ferda canım geçmiş olsun önemli birşey yok inşallahh
kızlar bende azda olsa başladım sizin kadar çok dikkat etmesemde normal yediklerimden daha azyiyorum birde günde 2 litre kadar su içiyorum ama sürekli tuvalete taşınmaktan sıkıldım sizdedemi aynı oluyo bu çiş olayaı ya
anladım canım hakkından hayırlısı olsun inşallah
yw soru soruyorum kimse niye cevap vermiyoki bana . Babystart® FertilCount™ Erkek kısırlık Testi varmış sperm sayısını ölçmek için kullananız varmı bunu merak ettim.
hayırlı olsun canım inferlite bölümündesin galiba artık öğrendiğin bilgileri bize aktarırsın dimi.sen nasıl olsa mecbur okuyacaksın onlarıTeşekkür ederim canım senin önerin sayesinde oldu beni layık görüp önerdiğin için ayrıca teşekkürler ben de inşallah altından kalkarım nitekim sabahtan beri birşeyler yapıp duruyorum..
elif5454,
mulberry,
ildailda+,
huzur17
, elf69,
esraik,
ksel,
umutege16+
, didemss25+,
aycetin,
puffy123
bence kullanan yok canımyw soru soruyorum kimse niye cevap vermiyoki bana . Babystart® FertilCount™ Erkek kısırlık Testi varmış sperm sayısını ölçmek için kullananız varmı bunu merak ettim.
Selam
İki gündür üst üste yaptığım idrar testlerinde ikinci çizgi silik çıktı. Bu ne demek şimdi?Kan testi yaptırmak istemiyorum. En iyisi hafta sonunu bekleyip bir idrar testi daha yapmak değil mi??
Selam
İki gündür üst üste yaptığım idrar testlerinde ikinci çizgi silik çıktı. Bu ne demek şimdi?Kan testi yaptırmak istemiyorum. En iyisi hafta sonunu bekleyip bir idrar testi daha yapmak değil mi??
ben tohandımmm
preesed,progestan,ateş ölçme,ovulasyon gibi topikleri sabittle bıraktım,sabitledim..
daha anlamlı geldi..
onların üstte olması lazım..
bizler yazdıkça yukarda kalıcaz zaten..
bir bizimkini bırakıp,diğer bebek-sohbetlerini sabitten indirsem olmazdı.. adil olmazdı yani..
Selam
slm canlarım nasılsınız
elfim dün yoktun kuzum merak ettik seni
dünde sevda girdi sen yoktun cnmcım :18:
nasılsın uykucu gebesöyleyene bak gebe değilim ama nasıl uykummm varrr yaaaaaaaaaaa evde olsan sere serpe yatarım valla
slm kuzucum dün işim vardı dolma sardım eşimde erken geldi bir ara girdim kapı çaldı eşim gelince birşey diyemeden çıktımm ne yapıyo sewdamm nasılmış bebşi iyimi
hayırlı olsun canım inferlite bölümündesin galiba artık öğrendiğin bilgileri bize aktarırsın dimi.sen nasıl olsa mecbur okuyacaksın onları
slm canım nasılsınnnnn
Selam
dün akşam 11 de yatıp bugün 12 de kaltım düşün artık saate bakınca ŞOK oldum
bence kullanan yok canım
zaten bu çok hassas bi test yani dr ların yapması daha uygun bence
bebek istemiyo muydun ?görünüşe göre gebesin
ama neden kana gitmek istemiyosun anlamadım
e ozaman hamişsin cnmm tbrk ederim seni
aslında kana gitsen daha iyi olur aklında hiç soru işareti kalmazdı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?