Canım hayırlısı olsunda çatlatma iğnesi falan olmuşmuydun bugün kaçıncı gününsonucumu bugün aldım
3.0 çıktı değer...hayırlısııı kısmet deilmişş neysee kendimi üzmiyeceğimm...birazz diğer hastalığımın tedavsini yapayım sonra yine bebek içinn yumurta takibine devam artıkk:) hayırlısı
Madem öyle bak aynı anda hamile haberinizi aldığımız için
aynı koltukta yer alacaksınız
anlaştık mı
Hurreminnn kizi mihrimahhh bali beye gelin olcakmis cok guzellll zilli yavvvv
slm kizlar bisey soracagim bilen varsa lütfen cvp versin benim ovucan cumartesi günü hafif cizgi vardi aksam tekrar yaptigimda cizgi biraz daha belirgindi bu arada benim adetlerim 30 gün sürüyor düzenli...cumartesi günü adetin 14. günüydü ve bizim cumartesi sabah ve pazar sabah halvet oldu.sonra pazartesi sali tik yok ama bugun carsamba ve adetimin 18.günü sabah halvetteydik acaba hamile olma sansim varmi pazartesi sali stresten olmadi....16 17 günleri yapmadik
ay üzüldüm tatlım, allah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin ,stres yapma , umarım cuma günü gittiğinde güzel haberler alırsın.hakkında hayırlısı olsun cnm
hoşgeldinnnnnn
askolsun kızlar cok zor bır soru sormadım nıye kımse cvp vermıyor bu topıkte yokmu kımse
Canım hayırlısı olsunda çatlatma iğnesi falan olmuşmuydun bugün kaçıncı günün
Megle benim aynı koltukta olmam için kg vermemiz lazım bikeremmmmSığarız gerçi biraz zorlarsak inşallahh başarmışızdır
Özlemm napan yavrukuşşşş
eylülcüm inşallah tutmuştur. Bugün benim en önemli günüm 14. Gün ama tık yok
bebikim huzuurummmmm
10dk engeline takıldım be kuzummmm canım arkadaşım benim sen mükemmel bir insansın iyiki varsın iyki burdasın beni konuşmalarınla gerçekten çok rahatlatıyorsun canım benim iyi dileklerin için çok teşekkür ederimmmmm...Rabbim muradını tez zamanda versin inşallahO duyguyu hep birlikte yaşayacağız inşallah....
sorma zaten o gün oldugunda esımdede üc gün stresten kus ötmez oldutık olmadı fılımler seyrettırdım neler neler yaptım karsısında bızımkısı banamısın demedı hıc bır ıcraat olmadı artık umudum bırdahakı aya kaldı ınsallah önümüzdekı ay yumurtlama gününü söylemeyecegım esıme bırde böyle deneyecegım belkı ozaman olur bılmıyorum
iyiyim gülümmm sen napıyosun. Canım sıkkın ya kociş spora başladı tamda zamanıydı çok yoruluyo halvet malvet hak getire bide tırnaklarımı kestim diye küs bana
MEG şimdi hürremle sülümanın evindee bişiycik olmazz sonuçta ben kendimden bahsettim ee birazcıkta megtede var o sorun doğal olarak durumu toparlayamıyorum Meg YOLACAK BİZİİİİKilodan problem çıkmaz ama
Meg kendine taht yaptırmamızı istemesin
Gülbebek meg burda olsa yolardı bizi valla
Kuuuuzuummm çok büyük derdin varmış seninnn şaka bir yana can sıkıntıları bundan olsun yeter kiiiiyiyim gülümmm sen napıyosun. canım sıkkın ya kociş spora başladı tamda zamanıydı çok yoruluyo halvet malvet hak getire bide tırnaklarımı kestim diye küs bana
amin canım inşallah
Buarada gülbebek ben regl olamadım hala
dk kullanmadım bu ay ama korundum
pazar olmam lazımdı olmadım daha
çok rahatsız ediyor ya
bütün belirtiler var
oldum olacam ama bir şey yok
bebiş de yok ona da baktım
olamaz zati de
şimdi de araştırıyorum
acaba regl gecikiyor mu dk bırakınca diye
canım sen bugun halvetı unut bence
öyle birşey yok tarihte hayatım, kendinden 30 yaş büyük diyarbakır valisi topal rüsteme veriyorlar kızı
Biliyorum canim benim az once oyle soyledi dizide cok hosuma gitti ben bali beye gelin olcam dedi cok tatliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?