Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

askolsun kızlar cok zor bır soru sormadım nıye kımse cvp vermıyor bu topıkte yokmu kımse

Canım hayırlısı olsunda çatlatma iğnesi falan olmuşmuydun bugün kaçıncı günün
Madem öyle bak aynı anda hamile haberinizi aldığımız için
aynı koltukta yer alacaksınız
anlaştık mı

Megle benim aynı koltukta olmam için kg vermemiz lazım bikeremmmm Sığarız gerçi biraz zorlarsak inşallahh başarmışızdır

eylüll durr durrr kızma bir İnşallah tutmuştur hiç korkmaa belirgin olduktan sonraki günlerde yaptıysanız için rahat olsun stresle olcak iş değil zaten hadi hakkında hayırlısı olsunnn inşallah.

selam nasılsınız kızlar?Bi bakayım dedim selam vermeden geçemedim valla.Birazdan yine geleceğim kocamı yatırayım da öpüyorum

bebikim huzuurummmmm

10dk engeline takıldım be kuzummmm canım arkadaşım benim sen mükemmel bir insansın iyiki varsın iyki burdasın beni konuşmalarınla gerçekten çok rahatlatıyorsun canım benim iyi dileklerin için çok teşekkür ederimmmmm...Rabbim muradını tez zamanda versin inşallah O duyguyu hep birlikte yaşayacağız inşallah....

Kilodan problem çıkmaz ama
Meg kendine taht yaptırmamızı istemesin
Gülbebek meg burda olsa yolardı bizi valla

eylülcüm inşallah tutmuştur. Bugün benim en önemli günüm 14. Gün ama tık yok

sorma zaten o gün oldugunda esımdede üc gün stresten kus ötmez oldutık olmadı fılımler seyrettırdım neler neler yaptım karsısında bızımkısı banamısın demedı hıc bır ıcraat olmadı artık umudum bırdahakı aya kaldı ınsallah önümüzdekı ay yumurtlama gününü söylemeyecegım esıme bırde böyle deneyecegım belkı ozaman olur bılmıyorum

amin canım inşallah
Buarada gülbebek ben regl olamadım hala
dk kullanmadım bu ay ama korundum
pazar olmam lazımdı olmadım daha
çok rahatsız ediyor ya
bütün belirtiler var
oldum olacam ama bir şey yok
bebiş de yok ona da baktım
olamaz zati de
şimdi de araştırıyorum
acaba regl gecikiyor mu dk bırakınca diye

aynen canım ya normalde yalvarıyorum allahını seversen bir gün ara verelim diye en önemli günlerde icraat yok öldürücem en sonunda

Kilodan problem çıkmaz ama
Meg kendine taht yaptırmamızı istemesin
Gülbebek meg burda olsa yolardı bizi valla
MEG şimdi hürremle sülümanın evindee bişiycik olmazz sonuçta ben kendimden bahsettim ee birazcıkta megtede var o sorun doğal olarak durumu toparlayamıyorum Meg YOLACAK BİZİİİİ
iyiyim gülümmm sen napıyosun. canım sıkkın ya kociş spora başladı tamda zamanıydı çok yoruluyo halvet malvet hak getire bide tırnaklarımı kestim diye küs bana
Kuuuuzuummm çok büyük derdin varmış seninnn şaka bir yana can sıkıntıları bundan olsun yeter kiii

aa eminsin dimi korunduğunaa Kuzum belki stresten falanda gecikmiş olabilir hem sen neden korunuyorsunn bakimmmmm yok öle korunmak falannnn

öyle birşey yok tarihte hayatım, kendinden 30 yaş büyük diyarbakır valisi topal rüsteme veriyorlar kızı

Biliyorum canim benim az once oyle soyledi dizide cok hosuma gitti ben bali beye gelin olcam dedi cok tatliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…