Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ya 2 kez yumurtluyorsun yada inşallahh hamişsindir..bence boşa çıkmaz o
inşallahh juliettaaa inşallahh ağzından bal damlıyor hamiş olmasamda 2.kez yumurtlamakta güzel olur herhalde 2.ci bir şans diyelim neyse ben bu ay kafama takmayacaktım bu konuyu
yüreğine sağlık canımmmm darısı tüm isteyenleree Rabbim hepimize nasip etsin inşallah...

aman çok titiz olma sende ya bende çalışıyorum, bende olduğu kadar yapıyorum ne yapıyım yaaaaaaaa
cnm çevremde hapla korunan kaç kişi varsa bıraktıkları ay veya ertesi ay hamile kaldılar.bu hapta bir keramet var bence.ben hiç kullanmadım.ve sonuç 1 yıldır elde edilemeyen gebelik..bu arada herkese slm

a.s. hoşgeldin cnmmmmmmmmm.ya evet bu hapı kullanlar bırakınca daha çabuk hamile kalıyor benim arkadaşlardan var.

cnm çevremde hapla korunan kaç kişi varsa bıraktıkları ay veya ertesi ay hamile kaldılar.bu hapta bir keramet var bence.ben hiç kullanmadım.ve sonuç 1 yıldır elde edilemeyen gebelik..bu arada herkese slm

amin canım Allah inş. en kısa zamanda göbüşünü doldurur bir bebişle

onu bilmem de ben hic korunmadim 7 aylik evliyim halaaa bebis yok

Allah gönlüne göre versin cnm inş. en kısa zamanda hayırlısıyla seninde br bebişin olur

hb canmımcım.nasılsın nasıl gidiyor gebişlik

aa megdedemi aynı hadi hayırlısıııı inşallah dua edin benim 23.gün yaptığım test bu MEG nerdesinnn gel açıklık getir şuna diycem ama kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer diyeceksin dimiiiii

gülbebek sen ne zaman yani kaçıncı gün yumurtladın teste göre?

amin canım Allah inş. en kısa zamanda göbüşünü doldurur bir bebişle

Allah gönlüne göre versin cnm inş. en kısa zamanda hayırlısıyla seninde br bebişin olur

Aminnn cnm inşallah.sende kafanı böyle şeylere takma.olmayınca olmuyor olduktan sonrada korunurken bile oluyor.bence kayınvaliden torun istediği için öyle söylüyor.hem bu konularda kayınvalideler neden karışır anlamış değilim.inşallah dilediğin zaman kolaylıkla kalabilirsin

canım ne tahlili var hatırlayamadım kusura bakma sperm testi miydi

evet evet..belki döllenmiştirde birkez daha döllenme olur ve ikiz olurr..
ayy gülbebek inşallah cnm bnm yaaaa..
ama takmayalım evet kafamıza çok fazla

amin cnm Allah herkeze hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin kızlar çok tesekkür ederim içimi rahatlattınız

hb canmımcım.nasılsın nasıl gidiyor gebişlik

iyi tatlım bu sabah hafif bulantılar başladı bide aşırı şişkinlik oluştu , hissedicez artık böyle şeyler,i allahım bide kucağımıaz almayı nasip etsin.en kısa zamanda sanada nasip etsin

gülbebek sen ne zaman yani kaçıncı gün yumurtladın teste göre?

evet evet..belki döllenmiştirde birkez daha döllenme olur ve ikiz olurr..
ayy gülbebek inşallah cnm bnm yaaaa..
ama takmayalım evet kafamıza çok fazla

ikiz miii Hayırlısıııı inşallah biri bir gelsinde hayırlısıyla ama ne bileyimmm içim bir garip oldu bugün:18:

evet cnm..en son tüp demişlerdi..
macun kullandık bizde bakalım işe yaradımı?
belki aşılama şansımız oluşmuştur..
inşallah, onlara gerek kalmadan gelir bebeğin.
son sayfayı göremiyorummmmm
bende göremedim.

bakın bir yerden alıntı yaptımmmmmm

1.mesajı:arkadaşlar adetim yaklaşık 4 gün var çok akıntım gelmeye başlayınca yumurta akı gibi uzayan ovulasyon testi yapayım dedim meraktan.dün yaptığım silik çıktı bugün tekrar yaptım dayanamadım neredeyse aynı çıktı yarın yapsam tam iki çizgide denk koyulukta olacak sanki bu gidişle sizce bunun açıklaması nedir adete yakın bi dahamı yumurtluyorum

2.mesajı:kızllaaaarr siz olmasanız napıcaktım bugünümde beni iyi dürdüklediniz testi yaptım çift çizgi çıktı hamileyim ayyy çok değişik çok mutluyum çok teşekkürler kızlar allah hepciğinize güzel güzel tosun gibi bebeler nasip etsin okadar mutluyumki ilk eşimi aradım şimdi kimi arasam maşalaah deyin kızlar

Benimde adetime 6gün falan varrr acaba bendemi hamileyim kiiiii:44::44::44:

arkadaşlar bat ım geçeli 18 gün oldu ama halen testim tek çizgiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…