a.s. kandamı pozitif çıktı tatlım . allah kolaylık versin aşılamaya gerek kalmadan gelsin bebişin inş.
evet canım ama deger cok dusuktu haftasına gore bakalım ıste bu ay bı denıcem asılamayı aklımda kalmasın dıye hayırlıysa olsun inşallah
inşallahh juliettaaa inşallahh ağzından bal damlıyor hamiş olmasamda 2.kez yumurtlamakta güzel olur herhalde 2.ci bir şans diyelim neyse ben bu ay kafama takmayacaktım bu konuyu
ya 2 kez yumurtluyorsun yada inşallahh hamişsindir..bence boşa çıkmaz o
yüreğine sağlık canımmmm darısı tüm isteyenleree Rabbim hepimize nasip etsin inşallah...a.s. kandamı pozitif çıktı tatlım . allah kolaylık versin aşılamaya gerek kalmadan gelsin bebişin inş.
yok cnm ne alakası var doğum kontrol hapı öyle bir etkisi yok, ben evlendiğimin ilk yılı doğum kontorl kullandım sonra prez. kullandık.,yani olmaz diye bişi yokherkes herşeyi söylüyor boşver.allah herkese nasip etsin
ya öyleydi cnm hatta ovucanın resmini falan oda koydu :) hadi bu ay gelir bebikleriniz.............bugün ettim ve hep aklıma gelince burdaki herkes ediyorum.cnm
aman çok titiz olma sende ya bende çalışıyorum, bende olduğu kadar yapıyorum ne yapıyım yaaaaaaaaevet ya sorma bide işten çıkınca bunları yapmak nasıl zor geliyo. işyerindede çok yoğunum. bide ev işleri beni deli ediyo. birazda temizlik manyağıyım. dolayısıyla 2 kat fazla yoruluyorum. ama evim temiz olunca kendimi daha huzurlu hissediyorum
cnm çevremde hapla korunan kaç kişi varsa bıraktıkları ay veya ertesi ay hamile kaldılar.bu hapta bir keramet var bence.ben hiç kullanmadım.ve sonuç 1 yıldır elde edilemeyen gebelik..bu arada herkese slm
cnm çevremde hapla korunan kaç kişi varsa bıraktıkları ay veya ertesi ay hamile kaldılar.bu hapta bir keramet var bence.ben hiç kullanmadım.ve sonuç 1 yıldır elde edilemeyen gebelik..bu arada herkese slm
a.s. kandamı pozitif çıktı tatlım . allah kolaylık versin aşılamaya gerek kalmadan gelsin bebişin inş.
yok cnm ne alakası var doğum kontrol hapı öyle bir etkisi yok, ben evlendiğimin ilk yılı doğum kontorl kullandım sonra prez. kullandık.,yani olmaz diye bişi yokherkes herşeyi söylüyor boşver.allah herkese nasip etsin
yani zararlı bişi olsa neden bukadar yaygın olsun ki ama böyle laflar duyunca moralimi bozuyorlar Allah inş. en kısa zamanda size nasip eder anne olursun canım
ya öyleydi cnm hatta ovucanın resmini falan oda koydu :) hadi bu ay gelir bebikleriniz.............bugün ettim ve hep aklıma gelince burdaki herkes ediyorum.cnm
onu bilmem de ben hic korunmadim 7 aylik evliyim halaaa bebis yok
aman çok titiz olma sende ya bende çalışıyorum, bende olduğu kadar yapıyorum ne yapıyım yaaaaaaaa
a.s. hoşgeldin cnmmmmmmmmm.ya evet bu hapı kullanlar bırakınca daha çabuk hamile kalıyor benim arkadaşlardan var.
aa megdedemi aynı hadi hayırlısıııı inşallah dua edin benim 23.gün yaptığım test bu MEG nerdesinnn gel açıklık getir şuna diycem ama kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer diyeceksin dimiiiii
aman çok titiz olma sende ya bende çalışıyorum, bende olduğu kadar yapıyorum ne yapıyım yaaaaaaaa
canım duramıyorum ki temizlik yapmadan. illaki evimde herşey düzenli olacak. annemden öyle gördüm bende öyle oldum.
amin canım Allah inş. en kısa zamanda göbüşünü doldurur bir bebişle
Allah gönlüne göre versin cnm inş. en kısa zamanda hayırlısıyla seninde br bebişin olur
onun canı torun çekmiştirde ondan öyle söylüyordur..
bence içini ferah tut cnm..sende haklısın eşin yanında olunca yaparsın bebeğini.eşler yanında olmalı hamileliğin her sürecini beraber atlatmalısınız..
idare ederim cnm..
pazartesi tahllimiz var..bana dua edin hakımızda ne hayırlı olacaksa o çıksınn
inşallahh juliettaaa inşallahh ağzından bal damlıyor hamiş olmasamda 2.kez yumurtlamakta güzel olur herhalde 2.ci bir şans diyelim neyse ben bu ay kafama takmayacaktım bu konuyu
yüreğine sağlık canımmmm darısı tüm isteyenleree Rabbim hepimize nasip etsin inşallah...
Aminnn cnm inşallah.sende kafanı böyle şeylere takma.olmayınca olmuyor olduktan sonrada korunurken bile oluyor.bence kayınvaliden torun istediği için öyle söylüyor.hem bu konularda kayınvalideler neden karışır anlamış değilim.inşallah dilediğin zaman kolaylıkla kalabilirsin
hb canmımcım.nasılsın nasıl gidiyor gebişlik
canım duramıyorum ki temizlik yapmadan. illaki evimde herşey düzenli olacak. annemden öyle gördüm bende öyle oldum.
ya bende başak burcuyum temizlik falan yaparım ama aşırı titiz değilim yükselen farkı heralde.
canım ne tahlili var hatırlayamadım kusura bakma sperm testi miydi
gülbebek sen ne zaman yani kaçıncı gün yumurtladın teste göre?
iyi tatlım bu sabah hafif bulantılar başladı bide aşırı şişkinlik oluştu , hissedicez artık böyle şeyler,i allahım bide kucağımıaz almayı nasip etsin.en kısa zamanda sanada nasip etsin
ya bende başak burcuyum temizlik falan yaparım ama aşırı titiz değilim yükselen farkı heralde.
amin inşallah cnm.ee belirtiler yok diyodun hissettiriyo işte kendini
gülbebek sen ne zaman yani kaçıncı gün yumurtladın teste göre?
evet evet..belki döllenmiştirde birkez daha döllenme olur ve ikiz olurr..
ayy gülbebek inşallah cnm bnm yaaaa..
ama takmayalım evet kafamıza çok fazla
inşallah, onlara gerek kalmadan gelir bebeğin.evet cnm..en son tüp demişlerdi..
macun kullandık bizde bakalım işe yaradımı?
belki aşılama şansımız oluşmuştur..
bende göremedim.son sayfayı göremiyorummmmm
iyi tatlım bu sabah hafif bulantılar başladı bide aşırı şişkinlik oluştu , hissedicez artık böyle şeyler,i allahım bide kucağımıaz almayı nasip etsin.en kısa zamanda sanada nasip etsin
amin inşallah cnm.ee belirtiler yok diyodun hissettiriyo işte kendini
aynen öyle cnm demekki büyüdükçe hissediliyr gerçi kişiden kişiye değişiyormuş belirtiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?