Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hadi bakalım inş.gibesinizir cnm.

arkadaşlar bat ım geçeli 18 gün oldu ama halen testim tek çizgiiiii

baya geçmiş günün ya bence bir doktara git cnm.

kayınvalideler bilsinler bilmesinler konuşmayı pek bir severler. Kulak ardı edeceksin dediklerini...Onların zamanında bakımlı kedi köpek yokmuş ve hamilelikte kedi köpek besleyenler engelli çocuk doğurabiliyormuş. ama şimdi öyle değil ki... İnsanlar bilinçli. Evde hayvan besliyorlarsa da her türlü tedavisini bakımını, aşısını yaptırıyorlar kendilerinin de hayvanlarının da.

Kızlar ben de sarma içi hazırladım.Yarın da sararım artık.. Eşim yok kendime iş üretip duruyorum...
Bu arada gebelik testlerini araştırdım. Bir sürü insan miratech isimli 4 tl ye satılan markanın 20 tl lik predictor dan çok daha güvenli sonuç verdiği kanısına varmış. Benim silik çizgilerim de miratechle çıkmıştı. Yarın sabah için bir miratech bir predictor aldım. Deneysel çalışma yapıp sonuçlarını kıyaslayacağım

merhaba bir sorum olacaktı. tek papatya; cevaplarsanız sevinirim. kan testi 3. gün kaç çıkmıştı ve 10. gün kaç çıktı?
benimde adetim 8 gün geçti kan testi yaptırdım 1.20 çıktı. doktor yok dedi. acaba sizin gibi geç mi oldu dllenme?? şimddiden tşk ler

hadi bakalım inş.gibesinizir cnm.

baya geçmiş günün ya bence bir doktara git cnm.

Canım doktora gitsem kandada negatif çıkarsa diye korkuyorum, ben 25 temmuzda erken doğum yaptım ve bebeğimi 3. gününde kaybettim, 3 hafta önce gibi test yapmıştım pozitif çıkmıştı kan testi yaptırmıştım 22 aralıkta negatif çıkmıştı, pozitifi görünce sevinmiş negatifle yıkılmıştım, halen olmadım ama bazı konularda görüyorum 20 gün geçen hamile olduğunu kanda göremeyenler var.. Galiba çok da stres yaptım,, cuma günü doktorumda randevum var, bilmiyorum hayırlısı.. (

Olumlu düşün, umarım istediğin gibi olur sonuçlar
Yalnız benim kafam karıştı. Bu kan ve idrar testlerinin birbirini tutmadığı çok oluyor galiba. Insallah benimki tutarlı olur...

çok doğru cnm.

ooh kolay gelsin. bende 4 tl testle öğrendim cnm erken gebelik testlerinde yanılma olabiliyormuş hem okada para verene kadar,kan testi yaptırılsa kesin sonuç.

ay üzüldüm tatlım, allah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin ,stres yapma , umarım cuma günü gittiğinde güzel haberler alırsın.hakkında hayırlısı olsun cnm
heyyyttt ben geldimmmm

hoşgeldinnnnnn

kızlar,
ben hürremlen sülümangillerdeyim

Gülbebekim bu nedir böyle
Meg'e nispet yapıyon herhalde
Canım umarım iyi bir işarettir

kızlaaaar ateşim son günlerde yüksek çıkıyoor. 36.3-4 olması gerekirken bir kaç gündür 36.5ti bugün 36.6 oldu hamişlik ihtimalim varmı sizce. adetime 3 gün var.

sonucumu bugün aldım
3.0 çıktı değer...hayırlısııı kısmet deilmişş neysee kendimi üzmiyeceğimm...birazz diğer hastalığımın tedavsini yapayım sonra yine bebek içinn yumurta takibine devam artıkk:) hayırlısı

slm kizlar bisey soracagim bilen varsa lütfen cvp versin benim ovucan cumartesi günü hafif cizgi vardi aksam tekrar yaptigimda cizgi biraz daha belirgindi bu arada benim adetlerim 30 gün sürüyor düzenli...cumartesi günü adetin 14. günüydü ve bizim cumartesi sabah ve pazar sabah halvet oldu.sonra pazartesi sali tik yok ama bugun carsamba ve adetimin 18.günü sabah halvetteydik acaba hamile olma sansim varmi pazartesi sali stresten olmadi....16 17 günleri yapmadik

Hurreminnn kizi mihrimahhh bali beye gelin olcakmis cok guzellll zilli yavvvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…