bakın bir yerden alıntı yaptımmmmmm
1.mesajı:arkadaşlar adetim yaklaşık 4 gün var çok akıntım gelmeye başlayınca yumurta akı gibi uzayan ovulasyon testi yapayım dedim meraktan.dün yaptığım silik çıktı bugün tekrar yaptım dayanamadım neredeyse aynı çıktı yarın yapsam tam iki çizgide denk koyulukta olacak sanki bu gidişle sizce bunun açıklaması nedir adete yakın bi dahamı yumurtluyorum
2.mesajı:kızllaaaarr siz olmasanız napıcaktım bugünümde beni iyi dürdüklediniz testi yaptım çift çizgi çıktı hamileyim ayyy çok değişik çok mutluyum çok teşekkürler kızlar allah hepciğinize güzel güzel tosun gibi bebeler nasip etsin okadar mutluyumki ilk eşimi aradım şimdi kimi arasam maşalaah deyin kızlar
Benimde adetime 6gün falan varrr acaba bendemi hamileyim kiiiii:44::44::44:
arkadaşlar bat ım geçeli 18 gün oldu ama halen testim tek çizgiiiii
anchusa tatlım. hehe çok hareketil değil ara sıra oyun istiyor ozaman hareketli cnm , evet bu sıpa benim kızbenim kızdığım hayatımaza müdahale etmeye çalışılması ve bebek olunca millete hayvan beslenmez zihniyeti olması yazık oluyor hayvancıklaraa....... bundan hiç vazgeçilirmi teyzesi.
BNM SAT 30 KASIM YANİ BEBEĞİM 7 HAFTALIK OLMASI GEREKİO ama ultrsn 5 haftalık çıkarıo geç döllenmiiş bnm bebeğim 3 gün geçtğnde kanda yaptım çıkmamışstı 6.gün idrarda yaptım yne çıkmadı 10.gün tkrar kanda yaptım çıktı bnm sorum biz ultrsnda keseyi gördük yolk kesesi denilen keseyi de gördük ama bbği göremedk..daha kçk cuma tekrar gel hergün büyüyo o ddi korkuorum.. böle bişi basına gelen varmı cvp verirmisinz kızlar bilginz warsa
hadi bakalım inş.gibesinizir cnm.
baya geçmiş günün ya bence bir doktara git cnm.
Canım doktora gitsem kandada negatif çıkarsa diye korkuyorum, ben 25 temmuzda erken doğum yaptım ve bebeğimi 3. gününde kaybettim, 3 hafta önce gibi test yapmıştım pozitif çıkmıştı kan testi yaptırmıştım 22 aralıkta negatif çıkmıştı, pozitifi görünce sevinmiş negatifle yıkılmıştım, halen olmadım ama bazı konularda görüyorum 20 gün geçen hamile olduğunu kanda göremeyenler var.. Galiba çok da stres yaptım,, cuma günü doktorumda randevum var, bilmiyorum hayırlısı..(
çok doğru cnm.kayınvalideler bilsinler bilmesinler konuşmayı pek bir severler. Kulak ardı edeceksin dediklerini...Onların zamanında bakımlı kedi köpek yokmuş ve hamilelikte kedi köpek besleyenler engelli çocuk doğurabiliyormuş. ama şimdi öyle değil ki... İnsanlar bilinçli. Evde hayvan besliyorlarsa da her türlü tedavisini bakımını, aşısını yaptırıyorlar kendilerinin de hayvanlarının da.
Kızlar ben de sarma içi hazırladım.Yarın da sararım artık.. Eşim yok kendime iş üretip duruyorum...
Bu arada gebelik testlerini araştırdım. Bir sürü insan miratech isimli 4 tl ye satılan markanın 20 tl lik predictor dan çok daha güvenli sonuç verdiği kanısına varmış. Benim silik çizgilerim de miratechle çıkmıştı. Yarın sabah için bir miratech bir predictor aldım. Deneysel çalışma yapıp sonuçlarını kıyaslayacağım
ay üzüldüm tatlım, allah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin ,stres yapma , umarım cuma günü gittiğinde güzel haberler alırsın.hakkında hayırlısı olsun cnmCanım doktora gitsem kandada negatif çıkarsa diye korkuyorum, ben 25 temmuzda erken doğum yaptım ve bebeğimi 3. gününde kaybettim, 3 hafta önce gibi test yapmıştım pozitif çıkmıştı kan testi yaptırmıştım 22 aralıkta negatif çıkmıştı, pozitifi görünce sevinmiş negatifle yıkılmıştım, halen olmadım ama bazı konularda görüyorum 20 gün geçen hamile olduğunu kanda göremeyenler var.. Galiba çok da stres yaptım,, cuma günü doktorumda randevum var, bilmiyorum hayırlısı..(
heyyyttt ben geldimmmm
kızlar ben geldimmmkaç gündür benim ovucan bir tuhaf birkaçgün önce sinyal verdi kırmızı çizgi o gün çıkmıştı bugün öylesine bir baktım yine kıpkırmızı adetede 6gün falan var:44::44:Eki Görüntüle 329135
Gülbebekim bu nedir böyle
Meg'e nispet yapıyon herhalde
Canım umarım iyi bir işarettir
bende bilmiyorum ki bu ne beöyle
MEG le ben Hamileyimmmm
bende bilmiyorum ki bu ne beöyle
MEG le ben Hamileyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?