9498.sayfada kuzummm bana kopkoyu göründü ama sana nasıl görünür bilmemm
bizim ank.daki evde kombili duygu bilirin ne kadar açarsan aç ısıtmıyo sanki yaa..donuoozz aysunum donuozzz ama eksi iki falana çıkmş en fazla soguga alşmamışız biz yaa pek bi fazla gelıo valla ...montu hiç çıkaramıom oklda...kömürde ble sogk haa bizim dogalgaz bizim de sern oluo ev sabah ben açıom kombiyi 60 dereceye kocş gelnce düşruopek hesaplıdır
bizim evde kombili ama ne fayda ısıtmıyor ufo yakıyorum yatak içinde elektrikli battaniye ile çözüm buldum
bakın bir yerden alıntı yaptımmmmmm
1.mesajı:arkadaşlar adetim yaklaşık 4 gün var çok akıntım gelmeye başlayınca yumurta akı gibi uzayan ovulasyon testi yapayım dedim meraktan.dün yaptığım silik çıktı bugün tekrar yaptım dayanamadım neredeyse aynı çıktı yarın yapsam tam iki çizgide denk koyulukta olacak sanki bu gidişle sizce bunun açıklaması nedir adete yakın bi dahamı yumurtluyorum
2.mesajı:kızllaaaarr siz olmasanız napıcaktım bugünümde beni iyi dürdüklediniz testi yaptım çift çizgi çıktı hamileyim ayyy çok değişik çok mutluyum çok teşekkürler kızlar allah hepciğinize güzel güzel tosun gibi bebeler nasip etsin okadar mutluyumki ilk eşimi aradım şimdi kimi arasam maşalaah deyin kızlar
Benimde adetime 6gün falan varrr acaba bendemi hamileyim kiiiii:44::44::44:
9498.sayfada kuzummm bana kopkoyu göründü ama sana nasıl görünür bilmemm
kopkoyu tabi bence hamilesin gülüm
kızlar ben geldimmmkaç gündür benim ovucan bir tuhaf birkaçgün önce sinyal verdi kırmızı çizgi o gün çıkmıştı bugün öylesine bir baktım yine kıpkırmızı adetede 6gün falan var:44::44:Eki Görüntüle 329135
akıntım makıntım hiç bişeyim yok kız acaba ben yumurtlamıyomuyum:44:
yok bee özlemim nerdeeeeeo iş zor işşş amaaa inşallahh nasip etmiştir Rabbim
canım hiç mi akıntın olmuyo normalde de...diğer aylar hiç farkettin mi??
ayyyyyyyyyyy inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
gördmmmmmm
kopkoyu ortada işte canım
kaçırma bu zamanları iyi değerlendir kuzum
ayyyyyyyyyyy inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hayır dikkat etmedim bu ayda olmazsa doktoram gidicem
canım kaç günde bir adet oluyosun...
yumurtlama zamanı oluyodur akıntın mutlaka ama sen dikkat etmemisindir...
hem sizin daha 2.ayınızdı yanlış hatırlamıyosam
dur bakalım bu ne umutsuzluk
gördünmüüü bendee gördümmm ve şaşırdımmm hadi hayırlısııı Duygum dua ettt
Damlacım kocamı bir bulsam kaçırmayacağımda kocişş görevdee sabah gelir gelmezzzz halvete23.gün yumurtlamayıda ilk defa gördümmm
gördünmüüü bendee gördümmm ve şaşırdımmm hadi hayırlısııı Duygum dua ettt
Damlacım kocamı bir bulsam kaçırmayacağımda kocişş görevdee sabah gelir gelmezzzz halvete23.gün yumurtlamayıda ilk defa gördümmm
inşşş canım
ya bir şey soracağım size dünden beri kasıklarım ağrıyor ara ara sanki bıçak batıyor gibi hissediyorum adet sancıma hiç benzemiyor o zamanlar karnım ağrır benim acaba üşüttüm mü ki ilk dün oldu :18::18:
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bu siteyi takip ediyordum .
benimde bu günler yumurtlama zamanlarım bu maydonoz
süt buharına
oturma işini çok üşüten biri olarak yapsam zararı olurmu
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bu siteyi takip ediyordum .
benimde bu günler yumurtlama zamanlarım bu maydonoz
süt buharına
oturma işini çok üşüten biri olarak yapsam zararı olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?