HOŞGELDİN CANIM 4senede 3 tüp bebek şaşırdımm ben daha aşılama bile yaptırmadım geçmi kaldım nee bizde 4 yıl 4 aylık evliyiz.Sizin neden olmuyor peki bir mahsuru yoksa tabiii.mrb arkadaşlar bende aranıza yenı katıldım 4yıllk evlıyım cocuyum yok 3deva tüpbebek yaptık
gebelik testi yapmamkiiii beklemek en iyisi hem yumurtlamaysaa çıkmazki damlam ben gebelik testinden korkar oldum kuzummmişte bende onu diyorum canım ovucan belki sana işaret ediyordur git gebelik testi yap diye kuzu
iyi geceler hanimlarsohbet koyuymus ne guzel
evet kuzumm bende denedim arkadaşta hatta yazdımda muhabbeti ama gerçekten çıkıyor ovucanda.Belki dediğin gibidir belkide gerçekten yumurtlamadır hayırlısı bakalımmm .Canım kasıkların ağrıyormuş adetin geçtimii yada yakınmı
eeee test yokmu yapsanya kuzummmmm bak şimdi merak ettim bendeeeadetim normalde bugün yarın olması gerek bat yarın asıl ama 2 aydır bir gün öne atıyor yani bugün olması gerekti olmadı bekliyorum ama çatlayacağım :18::18:
bu gidişle sonunda stresten adet olacağım yarın
çok samimi soyluom kendm gibi sevncem bi hamiş kalll
birazdan sizle balkonumdan kış manzaramı paylaşıcam dün sabah çekmiştim
çok samimi soyluom kendm gibi sevncem bi hamiş kalll
hoşgeldin battaşım..nasılsınnn
inş kızlar
yarında geçerse korkum kalmayacak çünkü benim hiç sekmez günü hatta 2 aydır 1 gün öne atıyordu yani benim bugün olmam gerekiyordu asıl gün yarın gerçi korkmuyor da değilim bi geçsin rahatlayacağım valla
eşimde inatlaştı test almıyor da aldırmıyorda bana çatlayacağım meraktan:18::18:
sizden ne haber bakayım
meg nerede kesin hürrem izliyordur şimdi
hangi siteden yapıcam yaa
iyiyim saol cnm battasim sen nasilsin calismalar nasil gidiyo ben tam gaz devam hergun
damlaaa bana bebiş gör demşsn ruyanda hep bebiş gördm yaaa çok guzel ruyalar gördm yazdm sana burda görmemşsndr die yne yazıommmm
inşş sen de hamişsndrrrrrrr
bizimde karışık canım bazen gün aşırı oluyo bazen 2 gün üst üsteama bu ay iyi gidiyo..
hadi inş.tutururuz kuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?