Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

mrb arkadaşlar bende aranıza yenı katıldım 4yıllk evlıyım cocuyum yok 3deva tüpbebek yaptık
HOŞGELDİN CANIM 4senede 3 tüp bebek şaşırdımm ben daha aşılama bile yaptırmadım geçmi kaldım nee bizde 4 yıl 4 aylık evliyiz.Sizin neden olmuyor peki bir mahsuru yoksa tabiii.
işte bende onu diyorum canım ovucan belki sana işaret ediyordur git gebelik testi yap diye kuzu
gebelik testi yapmamkiiii beklemek en iyisi hem yumurtlamaysaa çıkmazki damlam ben gebelik testinden korkar oldum kuzummm
iyi geceler hanimlar sohbet koyuymus ne guzel

hoşgeldin canımmm sende katıl sohbeteeee

adetim 2 aydır bir gün öne atıyor canım yani bugün olmalıydı ama asıl günü yarın bekliyorum ama çatlayacağım beklemekten bu gidişle stresten olacağım :18::18:

eeee test yokmu yapsanya kuzummmmm bak şimdi merak ettim bendeee
çok samimi soyluom kendm gibi sevncem bi hamiş kalll

Ah duygum inşallah

Esimke 51 oyunu yuzunden tartistik. Ayri odada aglaya aglaya uyumaya calisiyorum. Hep kendine gelince kurallar cikariyor ve her oyunda illa tartisiyoruz. Kagitlarida atti. Cok kirildim ama ona anlasin essekligini

damlaaa bana bebiş gör demşsn ruyanda hep bebiş gördm yaaa çok guzel ruyalar gördm yazdm sana burda görmemşsndr die yne yazıommmm
inşş sen de hamişsndrrrrrrr

Son düzenleme:

Ev toparlarken konuları baya kaçırmışım ben yine

damlaaa bana bebiş gör demşsn ruyanda hep bebiş gördm yaaa çok guzel ruyalar gördm yazdm sana burda görmemşsndr die yne yazıommmm
inşş sen de hamişsndrrrrrrr

ay yerim ben senin gördüğün bebişleri tatlım
maşallah maşallahhh
inş canım bekliyorum yarın size hayırlı haberi vermek için
hüsrana uğramak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…