Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

3. ayımız. her ayın 4.de adet oluyorum.

canım eğer batın şubatın 4 ü ise daha yumurtlama günün gelmemiş...
bu hafta sonuna doğru çatlar yumurtan dikkat et bakalım akıntına olucak mı??
ama halvet için önemli günlerdesiniz bırakmayın..duşu ihmal etme sen

ümitsiz olma bak ben daha yumurtlayıp yumurtlamadığımı bile bilmiyorum
Özlemimmm doktora git ve kontrol ettir boşuna zaman kaybetmeyinn baktır için rahatlasın ona göre bişeyler yaparsınız..
gülümmmm
belkide hamilesindir gerçektendee...
Allahım inşallahhhhhhhhh...

O kadının yazdıkları beni çok umutlandırdııı amaa bilmiyorumkii pek dikkat etmedimde bu ayyy bakalım yarında bir ovucan yapıcam bakalım o zaman ne çıkacak

Bu aradaa ovucan testi gebelik testi yerine geçermi diye kontrol ettim ve gebelikte çıkıyor ovülasyon testinde.arkadaşım hamilee acayip güldük o olaya bize geldi eline bir kap verdim oda şaşırdıı 3 aylık hamile kendisi dedimkii hadi bakalım hamilemisin değilmisin diye kontrol edicem dedim şok oldu ne diyorsun gülbebek dedi her neyse açıkladım iyide çişim gelmediki diyorrr neyse bekledik biraz sonra doğru wcye çıktııı hamileyimm hemileyim diyorrrrBizde tebrik ediyoruz halbuki biliyor 3 aylık hamile olduğunu ne muhabbet olmuştu o gün.Ama kontrol çizgisini bir görseydiniz kıpkırmızıdanda kırmızıydııı yuh dedimmm kendi kendimee

bence sen hamilesin damlaaaaaaaaaaa....
inşallah bize müjde verirsin canım...
göğüslerinde falan bi değişiklik var mı??

agzından bal damlıyor kuzum
var ama her adet dönemi şişer benim göğüsler bel ağrısıda var ama oda adet zamanı olur yani fark bulamıyorum ki arada
yarın belli olacak işte bekliyorum kuzu kuzu

canım biraz önce kocacığım bak bu hafta çok önemli dedim bugün bana karışma aşkım dedi öldürücem herifi yaa

agzından bal damlıyor kuzum
var ama her adet dönemi şişer benim göğüsler bel ağrısıda var ama oda adet zamanı olur yani fark bulamıyorum ki arada
yarın belli olacak işte bekliyorum kuzu kuzu

senin kaçıncı ayın damla...adetin hiç gecikmişmiydi daha önce..
bide kaçıncı günündesin bugün

canım biraz önce kocacığım bak bu hafta çok önemli dedim bugün bana karışma aşkım dedi öldürücem herifi yaa

öyle direk söyleyince benimki de istemiyo canım yaaa..neymiş o ne zaman isterseymiş
aman unları da anlamak mümkün değil ki hayatım..
insanı arada sinir ediyolar doğru..
merak etme sıkma canını gelir biraz sonra kuzu kuzu

işte bende onu diyorum canım ovucan belki sana işaret ediyordur git gebelik testi yap diye kuzu

kız belki hamilesindir dün bizim kızlardan biri demişti bana ben test yapsam mı çatlayacağım ama test yok evde dedim oda bana ovucan yap dedi o zamanda çift çizgi görünüyormuş
evet kuzumm bende denedim arkadaşta hatta yazdımda muhabbeti ama gerçekten çıkıyor ovucanda.Belki dediğin gibidir belkide gerçekten yumurtlamadır hayırlısı bakalımmm .Canım kasıkların ağrıyormuş adetin geçtimii yada yakınmı
bak garip bi baglantı belki ama ilda da boyle gördü o ay hamiş degldi ama dger ay hamiş kaldı ...eger deglsen de sakın uzulme...çünküüüü BELKİ YARIN BELKİ YARINDAN DA YAKINNNNNN
Üzülmek yokkk duygummm ben böyle yumurtladığımı görüyorum bundan güzel umutmu olurr çok şükür Rabbime ben yumurtlama nedir pek bilmiyordum ama bu ay 2.kez görüyorum bunu hayıtımmm benimmm iyikiii çıkarmışlar bunuuu İldada gördü demekk inşallah sonucu onun gibi olur diyelim o zamannnn

sabah uykulu uykulu denedi olmadı diye gurur yapıyo gerzek

tatlım sen niye söyleyerek adamı kaçırıyorsun ki o zaman görev sanıyorlar olmuyor adamı azıcık baştan çıkar öp kokla sonra hoppp yatağa ne olduğunu anlamadan yap sen

kızlar ben bugün akşam ymeğini biraz kaçırdım sabah kilo çok çıkacak

ertesi günde bildirim var sanırım kilomda çok değişme olmayacak...

ama yarın akşama sadece special k yemeyi düşünüyorum yaa...
ertesi güne azcık insin kilo bari

tatlım sen niye söyleyerek adamı kaçırıyorsun ki o zaman görev sanıyorlar olmuyor adamı azıcık baştan çıkar öp kokla sonra hoppp yatağa ne olduğunu anlamadan yap sen

canım kedi gibidir benimki, sadece kendi istediği zaman sevdirir. beni kalıba sokma mekanik ilişki istemiyorum diyor

adetim normalde bugün yarın olması gerek bat yarın asıl ama 2 aydır bir gün öne atıyor yani bugün olması gerekti olmadı bekliyorum ama çatlayacağım :18::18:
bu gidişle sonunda stresten adet olacağım yarın

ye güzelim ye can boğazdan gelir

kızlar ben uyumuşum ya. hürremide izleyemedim.kocişte uyandırmamış beni. yeni uyandım bu gece nasıl uyurum artık onu bilmiyorum

çok samimi soyluom kendm gibi sevncem bi hamiş kalll

ye canım ye can boğazdan gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…