bu topikten okumustum adini unuttum ama sen esine arkani donuyosun esin senin arkana geciyo o sekilde bosaliyo yani ozur dilerim ama kopek gibi duruyon ellerin ve dizlerinin ustune biraz oyle durcan hemen kalmiycn hatta bu topikten biri bu pozisyonla hamis bile kaldi okuduguma gore ins anlatabildim
yok anam güzellikmi kaldı pörsüdüm ama teşekkür ederim
ben hiç bekleyemiyorum kızlar yaaaa ennnnnnnnnn fazla 1 saat durabiliyorum yatakta oda öyle yanii..ayaklarımı flan dikmiyorum da..
olduuuuu nasıl sabaha kadar. sabah yaptıysan akşama kadar mı kalkmıcaksın. hem benim acaip tuvaletim geliyo
valla bende 15-20 dakika en fazla. kociş tutuyo bacaklarımı dikip sallıyo bi kaç kere beni falan ama öyle bekleyemem sabaha kadar
ben hiç bekleyemiyorum kızlar yaaaa ennnnnnnnnn fazla 1 saat durabiliyorum yatakta oda öyle yanii..ayaklarımı flan dikmiyorum da..
bu topikten okumustum adini unuttum ama sen esine arkani donuyosun esin senin arkana geciyo o sekilde bosaliyo yani ozur dilerim ama kopek gibi duruyon ellerin ve dizlerinin ustune biraz oyle durcan hemen kalmiycn hatta bu topikten biri bu pozisyonla hamis bile kaldi okuduguma gore ins anlatabildim
valla öyle dedi canım yat kalkma dedi eşim sperm hareketi yavaşmış o yüzden bunu önerdi bebek için sık dişini ne yapacaksın :18:
tutup salladı mı Allam.
sende bu pozisyonda hamile kalırsan hepimiz sallanırız öteki aya
valla bende 15-20 dakika en fazla. kociş tutuyo bacaklarımı dikip sallıyo bi kaç kere beni falan ama öyle bekleyemem sabaha kadar
bende senin gibiyim sadece pozisyon deniyoruz başka bir şey yapmadım hiç 9 ay oldu daha yeni dr gidip test felan yaptırdık ne var ne yok öğrenelim diye
kısmet canım bu işler ama kendini dışarı kapamak da iyi bir şey değil ben kaç kere test yaptım boş çıktı kaç gece ağladım ama artık bitti o zamanlar hatta buraya bile gelmedim çocuk düşüncesinden uzaklaşmak için
şimdi olursa olur olmazsa diyorum hayatımı buna bağlamaktan sıkıldım
tamam beklyorum yine yarın bat günü olmaz in diye dua ediyorum ama olmazsa da Allah kısmet etti önümüzdeki aya deyip geçerim
Kadın, dizleriyle erkeğin omuzlarına dayanır. Bu, kilolu kadınlarda tam birleşmeye ve spermlerin rahim ağzının yakınında birikmesine yardım eder.
Diz çökmüş olarak yapılan arka yolla birleşme, eğer rahim retrovers (arkaya dönük) ise spermlerin rahim kanalına ulaşmasını sağlar.
İşte gebe kalmak için pozisyonlar
özür dilerim kızlar ama 2. si favorimmm bebek için
kızlar benim herif kudurdu 2 kaşık keçi boynuzu pekmezi içmiş gidip bi kaşık daha içim bari diyo yüzünde tecavüzcü coşkun ifadesiyle
kızlar benim herif kudurdu 2 kaşık keçi boynuzu pekmezi içmiş gidip bi kaşık daha içim bari diyo yüzünde tecavüzcü coşkun ifadesiyle
iki senelik evliyim gecn seneden beri cevremdeki herkes hamile kaliyo doguruyo herkes ama bana soruyolr neden neden biktim artk bi yere asla gitmk istemiyorm eve gelip agliyorm biri bebegine kizsa bagirsa sacini basini yolasim geliyo boylede oluncada insan da umut falan kalmiyoo ins AALLAHIMN IZNIYLE DE bebegin seninledirr
canım sen kavanozu sakla istersen :))
Allah yardımcın olsun canım
bugün bana karışma demişti biraz önce avucunu yalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?