Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

anladim cnm bu topikte ferda pozisyonu deniyor ona

ben hiç bekleyemiyorum kızlar yaaaa ennnnnnnnnn fazla 1 saat durabiliyorum yatakta oda öyle yanii..ayaklarımı flan dikmiyorum da..

valla bende 15-20 dakika en fazla. kociş tutuyo bacaklarımı dikip sallıyo bi kaç kere beni falan ama öyle bekleyemem sabaha kadar

olduuuuu nasıl sabaha kadar. sabah yaptıysan akşama kadar mı kalkmıcaksın. hem benim acaip tuvaletim geliyo

valla öyle dedi canım yat kalkma dedi eşim sperm hareketi yavaşmış o yüzden bunu önerdi bebek için sık dişini ne yapacaksın :18:

valla bende 15-20 dakika en fazla. kociş tutuyo bacaklarımı dikip sallıyo bi kaç kere beni falan ama öyle bekleyemem sabaha kadar

tutup salladı mı Allam.
sende bu pozisyonda hamile kalırsan hepimiz sallanırız öteki aya

Son düzenleme:
Kadın, dizleriyle erkeğin omuzlarına dayanır. Bu, kilolu kadınlarda tam birleşmeye ve spermlerin rahim ağzının yakınında birikmesine yardım eder.

Diz çökmüş olarak yapılan arka yolla birleşme, eğer rahim retrovers (arkaya dönük) ise spermlerin rahim kanalına ulaşmasını sağlar.

İşte gebe kalmak için pozisyonlar

Eklentiler

• $Image-f02.gif
    1,7 KB · Görüntüleme: 24
  • $Image-f03.gif
    1,9 KB · Görüntüleme: 21

öyle nasıl tutacak ki mantığım almadı yavrum benim aşağı doğru akar gider tohumlar durmaz ki anladım dediğin pozisyonu ama dönene kadar için dışına çıkar :44:

valla öyle dedi canım yat kalkma dedi eşim sperm hareketi yavaşmış o yüzden bunu önerdi bebek için sık dişini ne yapacaksın :18:

dişimi sıkarım ama başka yerimi sıkamam altıma işerim valla gece
tutup salladı mı Allam.
sende bu pozisyonda hamile kalırsan hepimiz sallanırız öteki aya

naapcan iyice içeri gitsin diye buda kociş pozisyonu hevukda öyle yapıyo

iki senelik evliyim gecn seneden beri cevremdeki herkes hamile kaliyo doguruyo herkes ama bana soruyolr neden neden biktim artk bi yere asla gitmk istemiyorm eve gelip agliyorm biri bebegine kizsa bagirsa sacini basini yolasim geliyo boylede oluncada insan da umut falan kalmiyoo ins AALLAHIMN IZNIYLE DE bebegin seninledirr

özür dilerim kızlar ama 2. si favorimmm bebek için

kızlar benim herif kudurdu 2 kaşık keçi boynuzu pekmezi içmiş gidip bi kaşık daha içim bari diyo yüzünde tecavüzcü coşkun ifadesiyle

bana da soruyorlar ama kısmet işte düşünüyoruz artık olur inş Allahtan hayırlısı vs gibi sözlerle geçiştiriyorum karşı atak yani kuzum ...
benden sonra kuzen evlendi hamile ablam 2. çocuğunu abimler 4. yü bekliyorlar ben ne yapayım her tarafım çoluk çocuk kreş gibi valla
sabret biraz canım Allah gönlümüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…