inşallah bebişine kavuşursun canımmm...
değerleri nasıldı eşinin aklında olanlar var mı...
morfolojisi ileri hızlısı toplam sayısı vs nasıldı...
gel canım gel...
sen nerdesin..biz tanışmadık hem aramıza hoşgeldin:13:
sen ankaradaydın değil miiiiiiiiiii
ankaram benimmmm çok severim ben ankarayııı 25 yılım orda geçti..
bilirimmm bıçak gibi keser insanın yüzünü ank.soğuğu...ağlaya ağlaya çok gittim ben eve soğuk yüzünden...
buzdur her yer orda şimdi..
kısmetse haftaya bugün ankaramdayım
dosyada aklımda yok ama doktor normal olda olmaz dedı hep tupbebek yapmalıymısız oda malum devletten hakkımızda bıttı
gel canım gel...
sen nerdesin..biz tanışmadık hem aramıza hoşgeldin:13:
sen ankaradaydın değil miiiiiiiiiii
ankaram benimmmm çok severim ben ankarayııı 25 yılım orda geçti..
bilirimmm bıçak gibi keser insanın yüzünü ank.soğuğu...ağlaya ağlaya çok gittim ben eve soğuk yüzünden...
buzdur her yer orda şimdi..
kısmetse haftaya bugün ankaramdayım
Hoşbulduk canım ben İzmir'deyim çocukluğumdan beri 2 yada 3 kez falan gördüm kar'ı başkada hatırlamıyorum
cnm benim daha önce yumurtlama zamanı 1-2damla kahverengi gelmişti doktoruma sorduğumda normal olabilir demişti bi daha da olmadı
benimde geçen ay o akıntımın içinde az miktarda bordo rengi vardı..
normal deniyor..
bende hiç olmadı cnm öyle birşey..önemli birşey değildir inşallah..biraz araştır kk'da.. belki normaldir..
ooo bir güzel hatun daha, izmirin kızları malum
Hoşbulduk canım ben İzmir'deyim çocukluğumdan beri 2 yada 3 kez falan gördüm kar'ı başkada hatırlamıyorum
tskkr ederim kizlar evet arastirdim genelde yumurtlama akintisiymis ins yumurlamisimdir zaten gunu birlik halvette oldu burdan okudugum kadariylada bu ay pozisyonu denedik kismet artk pozisyon dan baska bisey yapmiyorm test mis ates olcmeymis (ateski bi daha asla olcmem ) kur faln sikildim artik iki kere hamile oldugumu sanipta bos cikmasi cok zor artik kismet disariya da kapadim kendimi bebek diye soranlara sadece ALLAHIMA dua ediyorm gerisi kismet
Çok teşekkür ederiiiiiim sizde çok güzelsiniiz :116:
tskkr ederim kizlar evet arastirdim genelde yumurtlama akintisiymis ins yumurlamisimdir zaten gunu birlik halvette oldu burdan okudugum kadariylada bu ay pozisyonu denedik kismet artk pozisyon dan baska bisey yapmiyorm test mis ates olcmeymis (ateski bi daha asla olcmem ) kur faln sikildim artik iki kere hamile oldugumu sanipta bos cikmasi cok zor artik kismet disariya da kapadim kendimi bebek diye soranlara sadece ALLAHIMA dua ediyorm gerisi kismet
bende senin gibiyim sadece pozisyon deniyoruz başka bir şey yapmadım hiç 9 ay oldu daha yeni dr gidip test felan yaptırdık ne var ne yok öğrenelim diye
kısmet canım bu işler ama kendini dışarı kapamak da iyi bir şey değil ben kaç kere test yaptım boş çıktı kaç gece ağladım ama artık bitti o zamanlar hatta buraya bile gelmedim çocuk düşüncesinden uzaklaşmak için
şimdi olursa olur olmazsa diyorum hayatımı buna bağlamaktan sıkıldım
tamam beklyorum yine yarın bat günü olmaz in diye dua ediyorum ama olmazsa da Allah kısmet etti önümüzdeki aya deyip geçerim
pozisyon da ne ola ki:44:
hangi pozisyon cnm merak ettim ? :44:
dr dedi bana ilişkiden sonra kıpırdama bel altına yastık koy ayakları havaya dik bekle ayağa kalkmak yasak sabaha kadar
hangi pozisyon cnm merak ettim ? :44:
pozisyon da ne ola ki:44:
izmir'e bu sene ilk defa gittim bende selçuk da eşimin dayısı anneannesi oturuyor
bu topikten okumustum adini unuttum ama sen esine arkani donuyosun esin senin arkana geciyo o sekilde bosaliyo yani ozur dilerim ama kopek gibi duruyon ellerin ve dizlerinin ustune biraz oyle durcan hemen kalmiycn hatta bu topikten biri bu pozisyonla hamis bile kaldi okuduguma gore ins anlatabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?