Bu işin sonu teslim olmaya gideeeerrr:118:
kızlar benim herif kudurdu 2 kaşık keçi boynuzu pekmezi içmiş gidip bi kaşık daha içim bari diyo yüzünde tecavüzcü coşkun ifadesiyle
bak ovulasyon zamanların canım naz yapma emisonra alırsın hesabını
Ama ilk pozisyon sanki daha tesirli gibi geliyo bana
valla tercih sizin tatlımmm
bilemem şimdide oturmuş maç seyrediyo dengesizmi ne
bende öyle düşünüyorum da akıntı makıntı yok tuvalete gidip kontrol mü etsem illa dışardan görünmesi gereklimi akıntının*
valla tercih sizin tatlımmm
bende öyle düşünüyorum da akıntı makıntı yok tuvalete gidip kontrol mü etsem illa dışardan görünmesi gereklimi akıntının*
Benimkide maç seyrediyo ama maç başlamadan önce çok hastayım bugün oramı ov buramı ov die kullandı beni ama maç başlayınca birden sağlığına kavuştuErkek milleti işte :93:
Benimkide maç seyrediyo ama maç başlamadan önce çok hastayım bugün oramı ov buramı ov die kullandı beni ama maç başlayınca birden sağlığına kavuştuErkek milleti işte :93:
canım akıntı yumurta çatladığı zaman aynı yumurta akı kıvamında oluyo..ozaman ovulasyonun gerçekleşmiş oluyo..
ama aslında ovulasyondan önceki 2-3 gün çok daha önemli..yani akıntıdan önceki 2-3 gün.
yumurtan çatladığı zaman orada hazır sperm olması gebelik olasılığını artırıyo...
senin ovulasyonuna da 2-3 gün var bu günleri kaçırma...akıntıyıda takma...bugn olmazsa yarın öteki gün gelir akıntın...
akıntında evt dışardan farkediliyo ama hani silerken kağıda gelir öyle anlarsın...
real madrid maçını dimi
bazıları parmak sokup anlıyomuş:44:
benimki de maçı izliyo...
son dakikalara grdiler birazdan biter bende gider
aa gerçekten mi bak bunu yeni duydum
valla ben peçeteden anlıyorum..
ee tabii cnm beraber omuza omuzayız uzun bir zamandırbende yaaa bendee.. ne yapan söyliiim eskilerden tanıdığımız ark.lar hamiş kalınca bende daha da bi çok seviniyorummmmmmmmm duyguuuuuuuuu
inşşş cnm benm ii hberler verrsnay yerim ben senin gördüğün bebişleri tatlım
maşallah maşallahhh
inş canım bekliyorum yarın size hayırlı haberi vermek için
hüsrana uğramak istemiyorum
ooo süper havuzlu site ,gren oluo mu yazın havuza
ayyy çokkk guzelll geleym aysunumm kartopu oynayalmmmm :13:annem sizin ev malikane mi...havuzlu falan
hiç kış gibi dğeil kızzz..bak bende sana bizden bi kış manzarası resmi göstereyim..
zonguldak..
Eki Görüntüle 329223
E hadi şimdiden iyi geceler tatlı rüyalaaar :119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?