Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar benim herif kudurdu 2 kaşık keçi boynuzu pekmezi içmiş gidip bi kaşık daha içim bari diyo yüzünde tecavüzcü coşkun ifadesiyle

bak ovulasyon zamanların canım naz yapma emi sonra alırsın hesabını

bende öyle düşünüyorum da akıntı makıntı yok tuvalete gidip kontrol mü etsem illa dışardan görünmesi gereklimi akıntının*

benimde akıntım olmuyordu ama dr dediki bana adet peşine hemen yumurtlaman oluyor o günleri kaçırma benim akıntım adete yakın günlerde olur bende anlamadım valla kendimi

bende öyle düşünüyorum da akıntı makıntı yok tuvalete gidip kontrol mü etsem illa dışardan görünmesi gereklimi akıntının*

canım akıntı yumurta çatladığı zaman aynı yumurta akı kıvamında oluyo..ozaman ovulasyonun gerçekleşmiş oluyo..

ama aslında ovulasyondan önceki 2-3 gün çok daha önemli..yani akıntıdan önceki 2-3 gün.

yumurtan çatladığı zaman orada hazır sperm olması gebelik olasılığını artırıyo...

senin ovulasyonuna da 2-3 gün var bu günleri kaçırma...akıntıyıda takma...bugn olmazsa yarın öteki gün gelir akıntın...

akıntında evt dışardan farkediliyo ama hani silerken kağıda gelir öyle anlarsın...

bazıları parmak sokup anlıyomuş:44:

benimki de maçı izliyo...

son dakikalara grdiler birazdan biter bende gider

bende yaaa bendee.. ne yapan söyliiim eskilerden tanıdığımız ark.lar hamiş kalınca bende daha da bi çok seviniyorummmmmmmmm duyguuuuuuuuu
ee tabii cnm beraber omuza omuzayız uzun bir zamandır
ay yerim ben senin gördüğün bebişleri tatlım
maşallah maşallahhh
inş canım bekliyorum yarın size hayırlı haberi vermek için
hüsrana uğramak istemiyorum
inşşş cnm benm ii hberler verrsn
ooo süper havuzlu site ,gren oluo mu yazın havuza
annem sizin ev malikane mi...havuzlu falan
hiç kış gibi dğeil kızzz..bak bende sana bizden bi kış manzarası resmi göstereyim..
zonguldak..

Eki Görüntüle 329223
ayyy çokkk guzelll geleym aysunumm kartopu oynayalmmmm :13:

maç bitti ben gider kızlarrr öpüyorum hepiizi

özlem öyle bişey yapma heeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…